Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2008/09

Stenli

Recommended Posts

Искаш да кажеш, че е тъпо да имаш по-голям избор кой мач да гледаш???? :unsure: Я, помисли пак.

Имах предвид че толкова годоини бях свикнал с БТВ обстановката там коменатоторите водещите и така ми харесваше а ся всико ще е ново и обикновенно като слушам някой нов коментатор много ме дразни

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply
Имах предвид че толкова годоини бях свикнал с БТВ обстановката там коменатоторите водещите и така ми харесваше а ся всико ще е ново и обикновенно като слушам някой нов коментатор много ме дразни

БТВ ако не се бяха изгаврили по подобен начин с българските зрители (всяка седмица Митака и Манчестър), то може би щеше да ми пука, но в момента се кефя супер много, че ще се отървен от дебилното фенче на Ливърпул, което се прави на коментатор ...

Алекси и Краси няма на никого да липсват с пристрастния си и левашки коментар на ниво кръчма от краен квартал.Те само занижаваха стандарта на българската спортна журналистика от години.За мен единствените, които се стараят са тези от Диема.Да и те допускат грешки, но поне има желание за работа на някакво що-годе професионално ниво.

Пфффф...Мадрид, Реал Мадрид.За толкова години колко ли пъти не чухме "Е, ми то ся като отпадна Реал какво да й гледаме на Шамп. Лига Алекси?Нали, то не е интересно така?!" почти дословно.Аз също съм фен на кралско белите ама чак такива изцепки в ефир, то не стига, че нищо не играем ами и наглост.

Не е тъпо, най-накрая ще спрем да гледаме предрешени мачове като "Ливърпул - Атлетико и Манчестър - Виляреал" (поне се надявам да спрем). Така и не разбрах каква беше идеята да се пуснат гореспоменатите мачове при условие, че почти 100% ще си заформят по едно Х-че и те така :ph34r: А да не говорим, че вече няма да слушаме коментарите на Смукачев :lol:

И половин България няма да има възможност да гледа подобно на Евро-то.Яко а? :sick

Много ме е яд за Лион играха хубв нападателен футбол дори и без половината си титулярен състав изпуснаха сумати хубави положения и според мен повече заслужавха победата

Ето кои си заслужават ;)

Интер (Италия) - Манчестър Юнайтед (Англия) - ще го дават 100% заради Митето :punk

Челси (Англия) - Ювентус (Италия)

Лион (Франция) - Барселона (Испания)

Реал Мадрид (Испания) - Ливърпул (Англия)

Ето кои си заслужават ;)

Интер (Италия) - Манчестър Юнайтед (Англия) - ще го дават 100% заради Митето :punk

Реал Мадрид (Испания) - Ливърпул (Англия)

Абсолютно съм съгласен за тези мачове с малко изключение мача на Юве, понеже смятам, че ще се затворят Както и да е очертават се големи страсти и спорове :lol:

Ииии... отново на 1/8-на финал. Чудесно. Ако продължават по 2-3-ма основни играча да се контузват на мач, сме загинали. Пък и да не се контузват, трябва да влизат във форма, така че ...

Интер (Италия) - Манчестър Юнайтед (Англия)

Това са мачовете, коти ще им се обърне най-голямо внимание. Виляреал и Байерн доста късмет искараха.

Най-големият късмет за Байерн щеше да е Реал Мадрид. :( Много се надявах да ни се паднат точно те, да пратим "Белият Балет" да си играе само в Испания.

Ся като че ли не искараха късмет при положение кви отбори разминаха трябва да отидат и да палнат някъде една свещичка

• 2 months later...

За съжелебние ми се струва че тоя мач ще е подобие на снощния- сухо равенство като се има предвид двмата тренжори и къв стил на игра практикуват

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...