Stenli Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 Ей ся е момента ФК Калъфка да вземат на някой друг лиценза, че иначе няма влезнат никога в групите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Тези си думи ги напиши на по-дебел кадастрон, навий го на руло и цапни Сашо по главата с него. Дано тогава проумее това, което му се повтаря от месеци. Естествено, че няма да ги изхвърлят. Тези отбори ежегодно докарват огромни суми както на себе си, така и на УЕФА. А и предполагам, че техните задължения са обезпечени Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Естествено, че няма да ги изхвърлят. Тези отбори ежегодно докарват огромни суми както на себе си, така и на УЕФА. А и предполагам, че техните задължения са обезпечени Щом ти казваш,значи е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Щом ти казваш,значи е така. Тикво - не разбра ли,че не си интересен като пишеш това след всеки мой пост - вземи се стегни малко,каун Mod. note: +20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Тикво - не разбра ли,че не си интересен като пишеш това след всеки мой пост - вземи се стегни малко,каун Добре,щом казваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Във вторник вместо Ювентус - Реал Мадрид ще дават Селтик - Манчестър Юнайтед , много глупав избор според мен явно тая година тъвърдо са решили да не предават дербитата от групите :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 първо, искаш да кажеш във вторник, и второ лично за мен ман.юнайтед - селтик, ще е доста по-интригуващ мач.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 В понеделник вместо Ювентус - Реал Мадрид ще дават Селтик - Манчестър Юнайтед , много глупав избор според мен явно тая година тъвърдо са решили да не предават дербитата от групите :S Тия Бтв за пореден път ме убеждават че са пълни нещастници,тука със сигурност Алекси Сокачев е избрал да дават тоя мач защото е фен на английския футбол - уж заради Бербатов коет неможе да умаловажи дерби като Юве и Реал.Гледайте как ще спукат от ритане топката и максимум 1 гол ще вкарат или ще има само 1 отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Да, а Ювентус и Реал ще направят зрелищно 4:4, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 по-атрактивния мач ще е манчу-селтик...но пък той е ясен - манчу ще ги бие от друга страна юве и реал ще е много напрегнат мач, сигурно ще е нулево равенство, но ще има заряд и ако падне един гол в началото ще стане голям мач, това естествено е в кръга на вероятностите Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 В понеделник вместо Ювентус - Реал Мадрид ще дават Селтик - Манчестър Юнайтед , много глупав избор според мен явно тая година тъвърдо са решили да не предават дербитата от групите :S От страни изглежда все едно не можеш да се сетиш, че ще дават мача заради Бербатов? Предават това, което по-голяма част от хората искат да гледат. Тия Бтв за пореден път ме убеждават че са пълни нещастници,тука със сигурност Алекси Сокачев е избрал да дават тоя мач защото е фен на английския футбол - уж заради Бербатов... Точно Сокачев избира кой мач да дават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Ясно че и заради Бербатов ма всичко хубаво обаче не всеки мач на Юнайтед е интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Разправяйте се... Аз нямам такива проблеми - по ESPN дават единствено и само английски отбори и евентуално Барселона, ама аз като фен на английския футбол си трая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Ясно че и заради Бербатов ма всичко хубаво обаче не всеки мач на Юнайтед е интересен www.myp2p.eu Гледай който мач си решиш Като минус може да се отбележи, че не са с БГ коментар, но за много хора това е дори плюс. Прав си иначе - Юве-Реал е много голямо дерби, но е повече от ясно, че мнозинството иска да гледа Берба как вкарва. Аз също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Харсенааал, Харсенаааал Лудо начало! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 развали'а му прическата на наш'то момче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Егати, Реал 2 надолу, Арсенал размазва в Истанбул...Бербо вкарва от засада...странна вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Толкова резултатен кръг от доста време не е имало Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 8 мача - 36 гола. Уау! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Ебати, сега се прибирам от даскало и какво да видя - всеки се е разсипал да вкарва. Слаборезултатните мачове са на United и на Bayern по 3:0... Нека, нека, ако може все така да е и за напред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Тази вечер специално наблюдавах Манекена (Бербатов). Как един път от кумова срама не се затича тая пасивна п*т*а бре! Как може такава марда! Как може един Руни да се връща до току пред Ван дер Сар, да е на гредата при ъглов, да тича като луд и т.н. и т.н., а нашият гей да се разхожда! Как не го е срам не знам. И ръкавички моля ви се сложил! Да не му измръзнат пръстченцата п*т*шки за следващата фотосесия в Плейбой.... Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда и скатавка. Никога няма да достигне висините на един Стоичков и никога не можа да бъде играч, какъвто беше той. Може да е уникален простак като човек, но на терена минимум по двама го пазеха и пак не го опазваха и се раздаваше докрай... Носеше предпазни кори и отзад по едно време. Нашто гюме е ТОТАЛНА балерина и това си е - и като гледам това и ще остане. Два "гола", които и Христо Гърбов щеше да отбележи ако беше на терена - и двата от чисти засади... Реалния резултат от срещата за мен е 2:0 за Юнайтед с два гола на Уейн Руни (максимална оценка от мен - man of the match). Браво и на Нана. Съдийството изобщо няма да го коментирам - то се видя ясно какви дебили бяха... Отново пантеон на дебилизма сътвориха Смукача и колегата му (начело с първия). То не бяха тъпотии и глупости, изсмукани от кой знае от къде колкото да се плямпа... Пълни тъпанари! Във всеки един селски Хоремаг има поне по 3-ма много по-кадърни коментатори от тези... Хайде сега да видим репортажите Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Тази вечер специално наблюдавах Манекена (Бербатов) Как един път от кумова срама не се затича тая пасивна п*т*а бре! Как може такава марда! Как може един Руни да се връща до току пред Ван дер Сар, да е на гредата при ъглов, да тича като луд и т.н. и т.н., а нщият гей да се разхожда! Как не го е срам не знам. И ръкавички моля ви се сложил! Да не му измръзнат пръстченцата п*т*шки за следващата фотосесия в Плейбой.... Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда и скатавка. Никога няма да достигне висините на един Стоичков и никога не можа да бъде играч, какъвто беше той. Може да е уникален простак като човек, но на терена минимум по двама го пазеха и пак не го опазваха и се раздаваше докрай... Носеше предпазни кори и отзад по едно време. Нашто гюме е ТОТАЛНА балерина и това си е - и като гледам това и ще остане. Два "гола", които и Христо Гърбов щеше да отбележи ако беше на терена - идвата от чисти засади....... а бе, и аз хич не го харесвам бербатов като "тип футболист", ама тая твоята тирада ми се струва, че има някаква друга причина не знам "колко" футбол си гледал (ако може да се каже така), ама в историята му е имало не един и два подобни примера за "мърди". аз в момента се сещам за 2-а - герд мюлер и ромарио. и двамата нямат нищо общо като качества както помежду си, така и в сравнение с бербатов, но са си мърди. п.п. а иначе шотландското копеле много рядко взима футболисти, които да не му пасват на схемите, така че ... и стоичков нямаше да бъде сегашния стоичков, ако барса не бяха се срещнали с цска в онзи мач за кнк и "негово величество" йохан не беше казал "този ще е!" п.п.п. винаги съм си падал по "типа футболист" кучета или изтънчени непукисти (крис уодъл) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 ...Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда... Ако не се лъжа само Бонев има повече голове за националния ни тим + Бербатов играе в момента за европейския шампион + "Бербатов поведе при голмайсторите в Шампионската лига" и т.н. Ако не те е впечатлил все още, значи имаш нещо специално към него А дали головете му днес са от засада или не - първо беше въпрос на сантиметри и второ - свършил си е работата - бил е на точното място по точното време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Тази вечер специално наблюдавах Манекена (Бербатов). Как един път от кумова срама не се затича тая пасивна п*т*а бре! Как може такава марда! Как може един Руни да се връща до току пред Ван дер Сар, да е на гредата при ъглов, да тича като луд и т.н. и т.н., а нашият гей да се разхожда! Как не го е срам не знам. И ръкавички моля ви се сложил! Да не му измръзнат пръстченцата п*т*шки за следващата фотосесия в Плейбой.... Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда и скатавка. Никога няма да достигне висините на един Стоичков и никога не можа да бъде играч, какъвто беше той. Може да е уникален простак като човек, но на терена минимум по двама го пазеха и пак не го опазваха и се раздаваше докрай... Носеше предпазни кори и отзад по едно време. Нашто гюме е ТОТАЛНА балерина и това си е - и като гледам това и ще остане. Два "гола", които и Христо Гърбов щеше да отбележи ако беше на терена - и двата от чисти засади... Реалния резултат от срещата за мен е 2:0 за Юнайтед с два гола на Уейн Руни (максимална оценка от мен - man of the match). Браво и на Нана. Съдийството изобщо няма да го коментирам - то се видя ясно какви дебили бяха... Отново пантеон на дебилизма сътвориха Смукача и колегата му (начело с първия). То не бяха тъпотии и глупости, изсмукани от кой знае от къде колкото да се плямпа... Пълни тъпанари! Във всеки един селски Хоремаг има поне по 3-ма много по-кадърни коментатори от тези... Хайде сега да видим репортажите е стига де, баш пък така не е в национала не играе, защото няма с кого. сам птичка, пролет не прави. той не може да се връща до вратата на ъглов, да изнася и след тва да вкарва...в манчестър и в англия като цяло е друго. не съм му гледал всички мачове, но си тича и се връща на ъглови/може би не на всички, но се връща/, напъва се в единоборствата. ако стане голмайстор в ШЛ, което е доста възможно, пак ли ще е балерина? а да се сравнява със стоичков, просто няма нужда. футболът толкова се промени от годините на стоичков и продължава да еволюира. всички го казват и вече сравнения с големите легенди като пеле, марадона и т.н. се избягват Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Качих Ювентус- Реал Мадрид Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.