Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2008/09

Stenli

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply
Тези си думи ги напиши на по-дебел кадастрон, навий го на руло и цапни Сашо по главата с него. Дано тогава проумее това, което му се повтаря от месеци. :punk

Естествено, че няма да ги изхвърлят. Тези отбори ежегодно докарват огромни суми както на себе си, така и на УЕФА. А и предполагам, че техните задължения са обезпечени :excl:

Естествено, че няма да ги изхвърлят. Тези отбори ежегодно докарват огромни суми както на себе си, така и на УЕФА. А и предполагам, че техните задължения са обезпечени :excl:

Щом ти казваш,значи е така.

Щом ти казваш,значи е така.

Тикво - не разбра ли,че не си интересен като пишеш това след всеки мой пост - вземи се стегни малко,каун :excl:

Mod. note: +20%

• 2 weeks later...

Във вторник вместо Ювентус - Реал Мадрид ще дават Селтик - Манчестър Юнайтед , много глупав избор според мен явно тая година тъвърдо са решили да не предават дербитата от групите :S

В понеделник вместо Ювентус - Реал Мадрид ще дават Селтик - Манчестър Юнайтед , много глупав избор според мен явно тая година тъвърдо са решили да не предават дербитата от групите :S

Тия Бтв за пореден път ме убеждават че са пълни нещастници,тука със сигурност Алекси Сокачев е избрал да дават тоя мач защото е фен на английския футбол - уж заради Бербатов коет неможе да умаловажи дерби като Юве и Реал.Гледайте как ще спукат от ритане топката и максимум 1 гол ще вкарат или ще има само 1 отбор :angry:

по-атрактивния мач ще е манчу-селтик...но пък той е ясен - манчу ще ги бие :)

от друга страна юве и реал ще е много напрегнат мач, сигурно ще е нулево равенство, но ще има заряд и ако падне един гол в началото ще стане голям мач, това естествено е в кръга на вероятностите :bgrin:

В понеделник вместо Ювентус - Реал Мадрид ще дават Селтик - Манчестър Юнайтед , много глупав избор според мен явно тая година тъвърдо са решили да не предават дербитата от групите :S

От страни изглежда все едно не можеш да се сетиш, че ще дават мача заради Бербатов? Предават това, което по-голяма част от хората искат да гледат.

Тия Бтв за пореден път ме убеждават че са пълни нещастници,тука със сигурност Алекси Сокачев е избрал да дават тоя мач защото е фен на английския футбол - уж заради Бербатов...

Точно Сокачев избира кой мач да дават :D

Разправяйте се... Аз нямам такива проблеми - по ESPN дават единствено и само английски отбори и евентуално Барселона, ама аз като фен на английския футбол си трая...

Ясно че и заради Бербатов ма всичко хубаво обаче не всеки мач на Юнайтед е интересен

www.myp2p.eu

Гледай който мач си решиш :) Като минус може да се отбележи, че не са с БГ коментар, но за много хора това е дори плюс. :)

Прав си иначе - Юве-Реал е много голямо дерби, но е повече от ясно, че мнозинството иска да гледа Берба как вкарва. Аз също.

Ебати, сега се прибирам от даскало и какво да видя - всеки се е разсипал да вкарва. Слаборезултатните мачове са на United и на Bayern по 3:0... Нека, нека, ако може все така да е и за напред...

Тази вечер специално наблюдавах Манекена (Бербатов). Как един път от кумова срама не се затича тая пасивна п*т*а бре! Как може такава марда! Как може един Руни да се връща до току пред Ван дер Сар, да е на гредата при ъглов, да тича като луд и т.н. и т.н., а нашият гей да се разхожда! Как не го е срам не знам. И ръкавички моля ви се сложил! Да не му измръзнат пръстченцата п*т*шки за следващата фотосесия в Плейбой.... Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда и скатавка. Никога няма да достигне висините на един Стоичков и никога не можа да бъде играч, какъвто беше той. Може да е уникален простак като човек, но на терена минимум по двама го пазеха и пак не го опазваха и се раздаваше докрай... Носеше предпазни кори и отзад по едно време. Нашто гюме е ТОТАЛНА балерина и това си е - и като гледам това и ще остане. Два "гола", които и Христо Гърбов щеше да отбележи ако беше на терена - и двата от чисти засади...

Реалния резултат от срещата за мен е 2:0 за Юнайтед с два гола на Уейн Руни (максимална оценка от мен - man of the match). Браво и на Нана.

Съдийството изобщо няма да го коментирам - то се видя ясно какви дебили бяха...

Отново пантеон на дебилизма сътвориха Смукача и колегата му (начело с първия). То не бяха тъпотии и глупости, изсмукани от кой знае от къде колкото да се плямпа... Пълни тъпанари! Във всеки един селски Хоремаг има поне по 3-ма много по-кадърни коментатори от тези...

Хайде сега да видим репортажите :punk

Тази вечер специално наблюдавах Манекена (Бербатов) Как един път от кумова срама не се затича тая пасивна п*т*а бре! Как може такава марда! Как може един Руни да се връща до току пред Ван дер Сар, да е на гредата при ъглов, да тича като луд и т.н. и т.н., а нщият гей да се разхожда! Как не го е срам не знам. И ръкавички моля ви се сложил! Да не му измръзнат пръстченцата п*т*шки за следващата фотосесия в Плейбой.... Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда и скатавка. Никога няма да достигне висините на един Стоичков и никога не можа да бъде играч, какъвто беше той. Може да е уникален простак като човек, но на терена минимум по двама го пазеха и пак не го опазваха и се раздаваше докрай... Носеше предпазни кори и отзад по едно време. Нашто гюме е ТОТАЛНА балерина и това си е - и като гледам това и ще остане. Два "гола", които и Христо Гърбов щеше да отбележи ако беше на терена - идвата от чисти засади...

....

а бе, и аз хич не го харесвам бербатов като "тип футболист", ама тая твоята тирада ми се струва, че има някаква друга причина ;)

не знам "колко" футбол си гледал (ако може да се каже така), ама в историята му е имало не един и два подобни примера за "мърди". аз в момента се сещам за 2-а - герд мюлер и ромарио. и двамата нямат нищо общо като качества както помежду си, така и в сравнение с бербатов, но са си мърди. :P

п.п. а иначе шотландското копеле много рядко взима футболисти, които да не му пасват на схемите, така че ... и стоичков нямаше да бъде сегашния стоичков, ако барса не бяха се срещнали с цска в онзи мач за кнк и "негово величество" йохан не беше казал "този ще е!" ;)

п.п.п. винаги съм си падал по "типа футболист" кучета или изтънчени непукисти (крис уодъл)

...Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда...

Ако не се лъжа само Бонев има повече голове за националния ни тим + Бербатов играе в момента за европейския шампион + "Бербатов поведе при голмайсторите в Шампионската лига" и т.н.

Ако не те е впечатлил все още, значи имаш нещо специално към него :)

А дали головете му днес са от засада или не - първо беше въпрос на сантиметри и второ - свършил си е работата - бил е на точното място по точното време. ;)

Тази вечер специално наблюдавах Манекена (Бербатов). Как един път от кумова срама не се затича тая пасивна п*т*а бре! Как може такава марда! Как може един Руни да се връща до току пред Ван дер Сар, да е на гредата при ъглов, да тича като луд и т.н. и т.н., а нашият гей да се разхожда! Как не го е срам не знам. И ръкавички моля ви се сложил! Да не му измръзнат пръстченцата п*т*шки за следващата фотосесия в Плейбой.... Две години чакам Митьо да ме опровергае и да направи нещо, да ме впечатли някак си... Нищо. Марда и скатавка. Никога няма да достигне висините на един Стоичков и никога не можа да бъде играч, какъвто беше той. Може да е уникален простак като човек, но на терена минимум по двама го пазеха и пак не го опазваха и се раздаваше докрай... Носеше предпазни кори и отзад по едно време. Нашто гюме е ТОТАЛНА балерина и това си е - и като гледам това и ще остане. Два "гола", които и Христо Гърбов щеше да отбележи ако беше на терена - и двата от чисти засади...

Реалния резултат от срещата за мен е 2:0 за Юнайтед с два гола на Уейн Руни (максимална оценка от мен - man of the match). Браво и на Нана.

Съдийството изобщо няма да го коментирам - то се видя ясно какви дебили бяха...

Отново пантеон на дебилизма сътвориха Смукача и колегата му (начело с първия). То не бяха тъпотии и глупости, изсмукани от кой знае от къде колкото да се плямпа... Пълни тъпанари! Във всеки един селски Хоремаг има поне по 3-ма много по-кадърни коментатори от тези...

Хайде сега да видим репортажите :punk

е стига де, баш пък така не е ;)

в национала не играе, защото няма с кого. сам птичка, пролет не прави. той не може да се връща до вратата на ъглов, да изнася и след тва да вкарва...в манчестър и в англия като цяло е друго. не съм му гледал всички мачове, но си тича и се връща на ъглови/може би не на всички, но се връща/, напъва се в единоборствата. ако стане голмайстор в ШЛ, което е доста възможно, пак ли ще е балерина?

а да се сравнява със стоичков, просто няма нужда. футболът толкова се промени от годините на стоичков и продължава да еволюира. всички го казват и вече сравнения с големите легенди като пеле, марадона и т.н. се избягват B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...