Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2008/09

Stenli

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Тоя накрая реши и да се прави на много хитър и на комедиант-" Тука има някви деца дето дупчат тревата мога и да коментирам те кво правят ама няма да ви е много забавно" ех тоя Къци бе

Сокачев е най-добрия и атрактивен бг коментатор в момента.Стига сте го плюли!

Ония дървени философи от диемата ли предпочитате?

Ахм, онея дървени философи обаче постоянно те засипват с факти и ти става интересно, а тоя Сокачев ти обяснявай кой е с топката в момента :sick На теб кое ти е по-интересно?! :lol: Ако предаването е за слепи хора бива, ама все още си скивам кой кой е :lol:

А защо никой не коментира смешното отборче на Ман? Хикса на Арсенал? И това, че всички загубиха мноооого пари. :)

манчестър не почва добре сезона и вече за мен е ясно, че няма да направят нищо, ако не стане чудо. вижда се, че не върви. рууни е уникална дупка, тевез пък да не говорим - може да вкара от най-странното положение и след това да пропусне към стотина 100%-ви гола. андерсон е на моменти. бербатката ще му е доста трудно в манчестър и не вервям да покаже добра игра през целия сезон, ако изобщо е титуляр повечето мачове. в общи линии - спирам да играя за манчестър, докато не покажат нещо на терена.

бтв - как може да се набия баш на Х-совете :bgrin:

играх селтик, манчестър и лион :laughing:

Ахм, онея дървени философи обаче постоянно те засипват с факти и ти става интересно, а тоя Сокачев ти обяснявай кой е с топката в момента :sick На теб кое ти е по-интересно?! :lol: Ако предаването е за слепи хора бива, ама все още си скивам кой кой е :lol:

Щото вероятно Сокачев подкрепя отбора,за който е и нашия съфорумец

дел пиеро вкара уникален гол направо ме изпълни отвсякъде :punk :punk :punk :punk

Няма кво да говорим Дел Пиеро е голям и аз онемях като видях гола къв шут заби

Ония дришльовци от bTV просто не мога да ги понасям. Мънкат цял мач глупости, не спират да философстват, независимо какво става на терена. Определено могат да вземат тетрадка и химикал, да си пуснат ESPN, например, и да се надяваме да успее нещо да им проникне в празните дървени глави...

А, да... определено си прозира, че са пристрастни в почти всеки мач. Ужасно непрофесионално.

Сокачев е от Ливърпул, казвал го е много пъти в ефир

И от Барселона... в по-слаба степен от Милан. Наистина е много лесно да се види всичко това... а понякога дори и дразнещо.

Хаха - разбрахте ли, че БТВ ще предават всички мачове на Ман Юнайтед от груповата фаза и дербитатa от групата на Реал, Юве и Зенит ще ги пропуснем...

за това във вторник ще дават Байерн - Лион, а в сряда Интер - Вердер :laughing:

Еми някои хора говорят без да имат достоверна информация и бъркат после всички останали. Аз затова не вярвам на такива като него. Аз лично не съм чул някой от коментаторите да казва че ще дават всички мачове на Ман Ю.

еми явно са се усетили навреме, че интересът към тях ще спадне значително...а и това беше непотвърдена информация ;)

или просто Юнайтед играят мега-сблъсък с Олборг ако не се лъжа :laughing:

Ауу каква загуба на Арсенал, щях да се побъркам по време на мача :x

Загубата вярно е много кофти, ама що пишем в темата за ШЛ :bgrin:

Опа объркал съм темата.. сори :bgrin: :lol: Отварям темата за премиершип и гледам - коментара ми го няма.Викам за кво са го изтрили :lol:

Някой може ли да ми каже мога ли от някъде неска да гледам он лайн мача Зенит-Реал

има си цяла тема по въпрса, питано е десетки пъти в други теми и пак не се научихте :blink:

http://www.myp2p.eu/competition.php?compet...ipline=football

Силен Юнайтед, слаб Бербатов... Не знам, прекалено напрегнат ли е, но играе слабо, не може да си намери мястото, не може да си намери ролята на терена... Чуди се как да се отърве от топката, никакъв синхрон със съотборниците си... Все едно не е част от този отбор.

Редакция: Второ полувреме... Бербатов се събуди. Тотално ме опроверга :D

/me се радва :]

Страхотен мач за Арсенал! В началото имаха малко проблеми със стигането до голови положения, но след като се отпушиха не оставиха никакви шансове на Порто. А при 4:0 даже започнаха да се лигавят. Дори Венгер се усмихваше при пропуските :) Много съм доволен. Жалко, че не може всеки мач да се развива така. Още не мога да проумея как паднаха от Хъл...

Иначе честито на Бербатов! Според вас не изглеждаше ли особено разочарован, че първият му гол за МанЮ е толкова смешен? :D Само махна с ръка и толкоз.

Какво друго - нещастни Байерн, сакати Фиорентина и още по-сакати Ювентус :lol:

какъв ли ще бъде новия виц за левски и бате борисов и кога ли ще появи :lol:

...за там пере, тук пере и ей я там пере на двора беше яко :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...