nmarkov Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 За днес получавате изключителен бонус 3 мача АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО!!! Vaslui - G.Bistrita - Vaslui wins Brest - Clermont - Brest wins Shamrock - Finn Harps - Shamrock wins Моля, да се обаждат само сериозни хора и то със пари!!! 0877 557 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 За да вържеш някой поне изкарай до 4 клас по български език ... Още един два опита и почти няма да останат правописни грешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 "Селфош " няма такъв отбор има Селфос научи именат на отборите или се научи да четеш най добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadravia Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Закво ти е да продаваш резултати от футболни мачове,след като им знаеш крайния резултат? Нали си много сигурен,залагай на тях и си прави "лесни пари". Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Закво ти е да продаваш резултати от футболни мачове,след като им знаеш крайния резултат?Нали си много сигурен,залагай на тях и си прави "лесни пари". Има места (даже и онлайн), където се купуват прогнози. Проблема, че понякога те достигат до 4-5 хиляди евро на месец за абонамент. Предполагам, че този образ е закупил сега мачове (най-евтино съм гледал прогнози за по 2 бона) и сега зарибява, за да може после да си подели с някой разходите. Схващаш ли? По-леко ще му е ако дели разходите по прогнозите с 4 човека, вместо сам да плаща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Някой видя ли дали поне някой от трите мача излезна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondin40 Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 1-вата губи 2-рата се играе в момента 3-тата печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 понеже заложих на хаукар и не стана, очаквам от автора на темата да ми пише на лс къде и как ще си получа парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 да и аз заложих 50 цента , очаквам следващата прогноза да е безплатна както всички сайтове за такива прогнози правят . иии съветче от човек ползващ такива сайтове , дай статистика и инфо за тоя човек дето си го написал в заглавието на мене нищо не ми говори а от такива работите съм се интересувал доста ..... да не говорим че сайтовете предлагат различни коефициенти на различни суми , сещаш ли се конкуренция му се вика Има места (даже и онлайн), където се купуват прогнози. Проблема, че понякога те достигат до 4-5 хиляди евро на месец за абонамент. Предполагам, че този образ е закупил сега мачове (най-евтино съм гледал прогнози за по 2 бона) и сега зарибява, за да може после да си подели с някой разходите. Схващаш ли?По-леко ще му е ако дели разходите по прогнозите с 4 човека, вместо сам да плаща. всъщност в реалните сайтове , защото доста голяма част от тях са ментета големите коефициенти за единичен мач стигат до 4-5К евро.... а ако този образ го е направил тва е изключително глупаво най-малкото сайтове които са сериозни си следят потребителите като видят че в българия тая прогноза е продадена на 1 човек а са я играли 20 познайте какво става с потребителя , тва едноа на ръка другото е спада на коефициента , другото е евентуалното нагласяване и закупуване на мача от букитата с цел по-малко плащане на печалба ...... принципно и аз предполагам че е така ама все пак да го оставим да се доуточни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.