Jump to content
BulForum.com

Смяна на инструктор

BfmV

Recommended Posts

Ами то може, ама май трябва да си платиш всичко наново...

И аз това съм чувал.. Но пробвай първо да поговориш с инструктура си или с началника му.

А само на мен ли ми прави впечатление това:

Смяна на инструктор

за шофйорски курсове

мерси за информацията... много гадно е така ,защото един приятел ,с който се записахме заедно , но за разлика от мен той имаше години и е на изпити по-рано каза , че инструктора го е издънил на изпита , имало някакава шахта висока и моя приятел я видял и точно да я заобиколи инструктора отзад се развикал " внимавай шахта! " и изпитващия му набил спирачки 10 м преди шахтата и го скъсали съответно...

а относно "й" простно не знам къде има ер малък при фонетиката :unsure: извинявам се за което :D

а относно "й" простно не знам къде има ер малък при фонетиката :unsure: извинявам се за което :D

Друг път да знаеш - на "X" :)

Нищо не се плаща отново!Когато искаш да смениш инструктора той ти дава един документ и на него си пише колко учебни часа си изкарал.Взимаш си и медицинските глупости и така ...забавата продължава при следващия :rolleyes:

Тия извинения с изпитващия колко е пе**ра*т или как инструкторът нещо е объркал са пълна глупост.Тва да знаеш, че имаш 20 / макс, ако си по лейм и повече може де / минути да покажеш на някъф чичко че се оглеждаш, че си съобразителен и че не си паника и ти да се насереш. . . "правителството му виновни, депутатите му виновни..."

мерси за информацията... много гадно е така ,защото един приятел ,с който се записахме заедно , но за разлика от мен той имаше години и е на изпити по-рано каза , че инструктора го е издънил на изпита , имало някакава шахта висока и моя приятел я видял и точно да я заобиколи инструктора отзад се развикал " внимавай шахта! " и изпитващия му набил спирачки 10 м преди шахтата и го скъсали съответно...

Това, че се е получило така с твоя приятел, не значи и че с теб ще стане нещо подобно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...