vasilb Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Здравейте! Въпросът ми е такъв - може ли вместо стандартната батерия да направя със същия размер батерии - 3 бр. като тези , като ги свържа последователно, както са си и дали по-силният ток няма да повреди телефона? Целта ми е батерията да издържа повече от стандартната, но не и да повреждам телефона! Благодаря! Edit: Става въпрос за този телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaGratH^ Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Абе нищо няма да му стане на телефона.Сменяй, стига да имаш място за новите акумулаторни елементи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Даже можеш да ги залепиш отгоре на телефона с тиксо,ако не ти стигне мястото.Аз така бях направил с стария ми телефон и го дадох на баба ми ,че тя все забравяше да го зарежда.Бях му сложил допълнително 2 батерий и караше над 2 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 С 3 броя от тези работата ще стане и капачето ще се затвори, защото по размер ще са като оригиналните, но не знам дали могат да се запояват батериите ... Иначе волтажът пак ще е 3.6 волта, защото са по 1.2 тези зарядните, но мощността ще е доста по-голяма мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 С 3 броя от тези работата ще стане и капачето ще се затвори, защото по размер ще са като оригиналните, но не знам дали могат да се запояват батериите ... Иначе волтажът пак ще е 3.6 волта, защото са по 1.2 тези зарядните, но мощността ще е доста по-голяма мисля. Иди в магазина на "Кузмов електроникс"(може и да греша за името),намира се срещу централна гара,зад тото пунта до китайския ресторант и за тези пари ще си вземеш 2-3 комплекта батерий,Хем ще имаш резервни,хем ще те карат повече време.Носи си и старата батерия ,защото буксите са рарзлични за всеки модел телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.