Jump to content
BulForum.com

Въпрос за батерия на безжичен телефон

Recommended Posts

Здравейте! Въпросът ми е такъв - може ли вместо стандартната батерия да направя със същия размер батерии - 3 бр. като тези , като ги свържа последователно, както са си и дали по-силният ток няма да повреди телефона? Целта ми е батерията да издържа повече от стандартната, но не и да повреждам телефона! :) Благодаря!

Edit: Става въпрос за този телефон.

Даже можеш да ги залепиш отгоре на телефона с тиксо,ако не ти стигне мястото.Аз така бях направил с стария ми телефон и го дадох на баба ми ,че тя все забравяше да го зарежда.Бях му сложил допълнително 2 батерий и караше над 2 месеца :lol:

С 3 броя от тези работата ще стане и капачето ще се затвори, защото по размер ще са като оригиналните, но не знам дали могат да се запояват батериите ... Иначе волтажът пак ще е 3.6 волта, защото са по 1.2 тези зарядните, но мощността ще е доста по-голяма мисля. :)

С 3 броя от тези работата ще стане и капачето ще се затвори, защото по размер ще са като оригиналните, но не знам дали могат да се запояват батериите ... Иначе волтажът пак ще е 3.6 волта, защото са по 1.2 тези зарядните, но мощността ще е доста по-голяма мисля. :)

Иди в магазина на "Кузмов електроникс"(може и да греша за името),намира се срещу централна гара,зад тото пунта до китайския ресторант и за тези пари ще си вземеш 2-3 комплекта батерий,Хем ще имаш резервни,хем ще те карат повече време.Носи си и старата батерия ,защото буксите са рарзлични за всеки модел телефон.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...