PSYCHOSIS Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Честита ви усурнайста титла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Честита ви усурнайста титла Благодаря, и 3-та поред, взе да ми омръзва вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Честита титла ама дано не играят така срещу Барцелона, че искам все пак да гледам класен мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 STAND UP FOR THE CHAMPIONS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 STAND UP FOR THE CHAMPIONS ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Бербатов е най-полезният играч на Манчестър Юнайтед http://sportal.bg/news.php?id=174132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Малиии вече се вълнувам за финала Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Aз пък се вълнувам вече само кой ще изпадне от Премиършип в неделя, че се очерават сериозни драми в последния кръг. Дано Манчестър да победят Хъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Aз пък се вълнувам вече само кой ще изпадне от Премиършип в неделя, че се очерават сериозни драми в последния кръг. Дано Манчестър да победят Хъл. Защо мен пък ми се иска Хъл сити да останат, макар че ще им е трудно щото Фъргюсън ще пусне хора които искат да се доказват и ще дадат всичко от себе си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 И на мен ми се иска хъл да останат. Симпатични ми станаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Треньорът им е доста мазен и противен, а и не са печелили от много време. Дано Юнайтед играят честно в неделя, макар и с резервите. Надявам се Нюкасъл да направят чудото и да издрапат един хикс на Вила парк, въпреки че мнооого трудно бележат голове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 радвам се, че дърварите от Боро ще цъкат в Чемпиън, Нюкасъл сами са си виновни, Бромич ми бяха симпатични,но... Всички които играха за нищо /освен за клуба си и чест!!!/ срещу такива дето играят за нещо - биха. Дори и само заради това Хъл-Юнайтед 0-1 и Барса-Осасуна 0-1(ако бях неутрален) бих се надявал точно Юнайтед да вземе ШЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Оо да, точно заради това, че резервите на Барса не са успяли да победят заслужават да загубят финала в ШЛ... Който покаже по-красива и нападателна игра той да спечели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Вземи чети малко а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Какво повече да чета предубеденото ти мнение. Неутрален като мен ще иска да гледа един красив финал с красива игра и много голове. Да спечели по-добрия и т.н. Не заради това, че единия по случайност бил, другия паднал... Аз разбирам да го казваш, ама Фърги да беше оставил титулярите си, да сцепят с 4-5 гола Хъл, тогава да ми кажеш, че играят до край и всеки мач е важен за тях, честа преди всичко и т.н. И двата тима играха с еднакво нежелание и доизбутване на 90-те минути, пък ти ми разправяй каквото искаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 единия по случайност бил, другия паднал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Въпросът е.че резервите на Барса почти оставиха по този начин Осасуна в групата...в Англия всички отбори,неиграещи за нищо,си взеха без пролем мачовете и нямаше гювечи айде със здраве и дано стане добър финал утре вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Интересно ми е дали гледате мачовете, или просто така си приказвате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Абе мача за суперкупата по кой канал ще го дават? И аре някой от по-зарибените да пусне тема... Ред: Докато чакам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.