Jump to content
BulForum.com

Ot kade da si kupia McAfee 2008 ?

shtaiga

Recommended Posts

http://us.mcafee.com/root/offer/default.as...3.asp&qty=1

$39.99

Трябва ти кредитна карта или с някакъв PayPal акаунт може да платиш...

Виж ако питаш за тукашна фирма е друг въпрос. Верно повечето предлагат смотания Nod32...

McAfee Internet Security 2008

v tozi sait neshto ne vijdam ceni nito butonche kupi :(

В кой сайт бе майна? Щото това което си написал не е линк нито прилича на име на сайт...

mi tukashen mi triabva shtoto oshte ne sam se prestrashil s kreditni karti da pazaruvam

a za saita stava vapros za tozi kadeto alchemy e dal :)

inache mnogo jalko che niamat BG v saita im

shte patuvam do holandia skoro i moje ot tam da si vzema ako ne nameria

Добре де, едно не мога да разбера. Цял свят ползва кредитни карти, тука всички са се психясали на тази тема. Някаква параноя гони и банките и за да си гледаш сметките трябват електронни подписи и какви ли не извращения. То ако беше толкова несигурно досега американските банки да са фалирали но изненадващо за всички нашенци - не са.

Сайта е на официалната фирма и освен това гаранция не е правен от студенти второкурсници които да си нямат никакво понятие от защита на информацията и добавянето на "аз_съм_господ" в URL-то не те вкарва в някакъв специален режим при който може да правиш всичко с него.

Та обясни ми има ли рационална причина КОНКРЕТНО от този сайт при криптирана връзка да те е страх да пазаруваш от него?

Ъъъъъъ наясно си че при криптираната връзка сайта и твоя браузър си разменят публични ключове като кодирането на информацията става с частния ключ на единия (който не се предава) и публичния ключ на другия, нали? Да, на теория може да се реазбие защитата, на практика трябва толкова сериозна изчислителна мощ че въпросния компютър ще похарчи повече пари за ток отколкото ще изкярят точно от твоята кредитна карта...

-----------------

Отделно дали пък случайно на сайта, който ти е дал alchemy няма телефони за контакти така че да им се обадиш и да разбереш цената и каквото друго те вълнува? Питам защото не съм гледал но се чудя какво те спира да им се обадиш и да разбереш колко струва и т.н., но вместо това се жалваш във форума че го няма в никоя тукашна фирма.

Единственото обяснение което бих могъл да приема е, че искаш фактура, за да мине като разход на фирмата. При това положение, верно с кредитната карта (освен ако тя не е фирмена) няма да стане.

Мани...

Още има фирми, които ми пускат фактурите в колета с наложен платеж.

И като им обяснявам "Ама, моля ви се стига с тея наложени платежи! Пуснете ми фактура, аз ще я платя по банков път!", те си рупат, ли рупат. А Speedy взимат по 2% от всеки наложен платеж... ;)

vinyl_master mersi sega sam v sofia i utre predi da tragvam kam plovdiv shte mina prez ofisa :)

djadomraz saglasen sam teb i ne se jalvam samo popitah dali naikoi znae v kraen sluchai shte mi kupiat ot chujbina prosto ne iskam da chakam v poslednia moment

a problema mi s kreditnite karti ne e v tova che ne e sigurnu daje sam mnogo naiasno kakva e sigurnosta samo che vinagi ima risk dori i minimalen da e a vsichkite mi pari sa v kartata i ne sa malko s tiah triabva 4godini da si plashtam obrazovanieto i poradi tazi prichina prosto ne iskam poneje vinagi ima risk kolkoto i da e sigurno vinagi shte se nameri niakoi koito ne misli dobroto na drugite a primera "аз_съм_господ" в URL-то mi haresa :)

....

E винаги може да си направиш 2ра карта с доста малък лимит и дневен и седмичен и дори да стане нещо ще е с много малко пари. Отделно може и с някои дебитни карти и тогава може да вкарваш там пари само когато ще ги харчиш онлайн...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...