Earthwalker Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Тия дни нещо много съм се надъхал да си купя дърт Fiat 500 или Zastava 850, което е почти едно и също де. Та, мисълта ми е, виждали ли сте някъде подобни колици из нашите ширини. Ще съм много благодарен. Ако ли не, ще се наложи да ходя до Македония, Прилеп примерно. Подочух, че там ги имало бол. А, всъщност идеята ми е да я върна в автентичния й вид. Естествено, може и да не сполуча, ама се надъхах зверски, така че няма друг шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Аз съм живял известно време в Македония и те уверявам, че е пълно със застави като тая. Тук са голяма рядкост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Тук забрави да намериш, ако намериш ще са на цена която едва ли ще бъдеш готов да запратиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted August 2, 2008 Author Share Posted August 2, 2008 Аз тоя вариант като го попрехвърлих няколко пъти, за Македония, установих, че вероятно митото ще е повече от себестойността на колата. Македения не е в ЕС и сигур ще е дръвче. Ама в краен случай, там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanyurukov Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 колега влез в мобиле бг има обяви за фиат даже има и фиат 500 , както и зстава надяеам се да си харесаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 колега влез в мобиле бг има обяви за фиат даже има и фиат 500 , както и зстава надяеам се да си харесаш Хайде дай ми линкове с такива обяви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Хайде дай ми линкове с такива обяви? Това, дето е в мобилето е новия фиат... Аз си харесах Sport-a Много ще върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted August 6, 2008 Author Share Posted August 6, 2008 Аз проверих де, но ме съмнява да има...някога. Иначе с новия Фиат наистина има, ама той е за непрофесионалисти. Друго си е колица от '70 :-Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.