DJ MaTriX Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Kupuvam raboteshta,komplektovana konfiguraciq(konfiguracii) za okolo 100 lv.Nqma da se spiram na podrobnosti otnosno CPU,RAM,video HDD itn.. itn..osnovnoto iziskvane e da se gledat filmi bez problem.Ako nqkoi ima kupuvam i 15 inchov monitor za 30-50 lv.Zavisi ot harakteristikite chestota/rezoluciq Edno priqtelche iska da si prodade 12 inchoviq IBM VGA za 10 lv.Hubavo cvetno monitorche ako na nqkoi mu varshi rabota da kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Kupuvam raboteshta,komplektovana konfiguraciq(konfiguracii) za okolo 100 lv.Nqma da se spiram na podrobnosti otnosno CPU,RAM,video HDD itn.. itn..osnovnoto iziskvane e da se gledat filmi bez problem.... do tuka iasno kakvo da byde CPU i ram...a pretencii otkum HDD ???1...2.....2,5 GB ????Videokarta 4.....8.....16Mb ??? Sys ili bez TV out ??.Dai malko poveche info za tezi neshta.Za drugite..iasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 6, 2004 Author Share Posted March 6, 2004 Mi batko32 pone 2 GB da ima,za videoto qsno e che 8 e idealnoto reshenie,a TV outa vaobshte ne me interesuva.Ako namerish moje i 4 MB video s 3D podrajka..imashe takiva voodoo 3D uskoriteli edno vreme,az lichno polzvah takava i sam igral kontrata na Pentium Pro 180 Mhz s takova video...ama filmite ne mi varvqha...zaradi CPUto sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 7, 2004 Author Share Posted March 7, 2004 Batko32 Nadqvam se che rabotish po moq vapros za konfiguraciqta..che trebe da go resha do sabotata.Ako nqkoi ima podobni shtaigi da se obajda Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 matrix1 tva 6a go kupi6 li za 100 Лв IBM CPU P2 350MHz; HDD 6GB; Dial Up Modem; Sound Card; Vgradena 8MB Video Card; RAM 128MB SDR nq mnogo moga da smukna s 10ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.