farrell Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 и всеки път така когато бая се плюнчи народа по адрес на някой филм,значи че трябва да се види за тва заминаам да гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Гледах филма, набедете ме, че не се обосновавам, ама няма да хабя допълнителни 5 мин, за да се обоснова за тоя Шит. Пълна тъпня farell, и аз така си казах...и сега съжалявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 И престанете с това "загубих си времето" - щом сте седнали да гледате филм, то си давате най-официално съгласие да ви бъде изгубено времето. Все едно да се оплаквам, че еди коя си игра ми е загубила 15 часа от времето, щото исках да я превъртя и за това са виновни нейните създатели... Всъщност изобщо не е така. Или хайде поне не при мен. От всеки филм очаквам не да си изгубя времето, а да си прекарам малкото свободно време приятно. А "приятното прекарване" изключва априори "губенето на време" според мен. Така, че или логиката ти е погрешна, или ти си прекарваш добре, когато си губиш времето. А филмът изобщо не съм го гледал и няма и да го направя най-вероятно, тъй като знам какво да очаквам. А на сериала бях голям фен навремето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 само две думи от ме за филма :НЕ СТАВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Само една:БОЗАааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 The X Files: That I Want To FORGET Няма нужда от друг коментар ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.