SpecForce Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Pravqt se oka4eni tavani i izolacii rabotno vreme ot 9 d0 5-6 max osigoren transport Dogovor Startov nadnik dokato se nau4ite 15 lv posle zavisi ot vas 20 25 30 zavisi ot vas kolko rabota svar6ite :0 Horata s opit sa s predimstvo. Za horata s opit moje i na kvadraten metyr da se zapla6ta Trabva mi 4ovek koito moje da zapo4ne ot utre Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Стартова заплата 15,20,25,30....? Това на час ли е?На седмица?На ден?На квадратен метър? А за хората с опит какво ще е заплащането на квадратен метър?И къде ще се работи?В града или извън него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted August 1, 2008 Author Share Posted August 1, 2008 nadnika e 15 lv za na4inae6tite no ako pokazvat jelanie za rabota i sxva6tat burzo nadnika se vdiga vsi4ko zavisi ot vas Za horata s opit zapla6taneto na kvadraten metur neznam kakvo e sys to4nost za6toto ne sym az 6efa.. Raboti se predimno v pld,no dori i da e v nqkoe selo ima6 osigoren transport Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 nadnika e 15 lv za na4inae6tite no ako pokazvat jelanie za rabota i sxva6tat burzo nadnika se vdiga vsi4ko zavisi ot vas Za horata s opit zapla6taneto na kvadraten metur neznam kakvo e sys to4nost za6toto ne sym az 6efa.. Raboti se predimno v pld,no dori i da e v nqkoe selo ima6 osigoren transport Шефът ти да не се казва Петър Белев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted August 2, 2008 Author Share Posted August 2, 2008 brei toi bil mnogo izvesten be Namerihme 4ovek moje da zatvorite temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.