ov3rm4n Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Ебен Моглен е професор по право и е главният юристконсулт на Фондацията за свободен софтуер. Текста на неговото изказване по въпроса пред Харвардския юридически факултет. Видео запис на същото изказване във формат за Риъл плейър... Аз имам доброто желание да преведа текста на български, само че не мога да се ангажирам със срокове. Молбата ми е - ако някой има възможност, желание и време, нека прехвърли видеото във мпег или ави. Субтитри на БГ от мен, като намеря време. Изказването е много ценно и е много подходящо за използване при презентации. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Ебен Моглен е професор по право и е главният юристконсулт на Фондацията за свободен софтуер. Текста на неговото изказване по въпроса пред Харвардския юридически факултет. Видео запис на същото изказване във формат за Риъл плейър... Аз имам доброто желание да преведа текста на български, само че не мога да се ангажирам със срокове. Молбата ми е - ако някой има възможност, желание и време, нека прехвърли видеото във мпег или ави. Субтитри на БГ от мен, като намеря време. Изказването е много ценно и е много подходящо за използване при презентации. Благодаря предварително! Да, изказването му е супер (както и на онзи гад от SCO :Р) Понеже не съм си направил поддръжка на RealPlayer в mplayer-a имам грижи да го видя, но ако някой го е дръпнал и обърнал друг формат, моля качете го накъде на warez-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 18, 2004 Author Share Posted March 18, 2004 В момента дърпам въпросния риълплейър стрийм, после ще го конвертирам и подготвя за ъплоад. Ще ъплоадна и това: Novell chides SCO over copyright suits Chris Stone, vice chairman, Novell March 16, 2004, 12:57 PM PT 6 minutes 53 seconds At the Open Source Business Conference in San Francisco, Novell's Chris Stone scoffs at the SCO Group's legal battle against Novell and other Linux users over Unix copyright claims. He also discusses why companies are embracing open source and moving away from a business model with strictly proprietary software. Само искам някой да ме светне къде трябва да се ъплоаднат, за да останат и да не бъдат затрити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 В момента дърпам въпросния риълплейър стрийм, после ще го конвертирам и подготвя за ъплоад. Ще ъплоадна и това: Само искам някой да ме светне къде трябва да се ъплоаднат, за да останат и да не бъдат затрити... Ами този въпрос направо ме изкефи. След, като ме удариха през пръстите с RevolutionOS, мисля че Dreamer най-добре може да ти пише, дали това, което ще пратиш няма да бъде изтрито. Все пак, провери някой да не е качил нещо подобно. Според мен мястото им е в "Научно-популярни", ама де да знам. (и да не забравиш, да сложиш годината! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 18, 2004 Author Share Posted March 18, 2004 Благодаря ви за вниманието- хубаво е, че все пак някой реагира и се опита да ме ориентира. В Docs има нови правила - нещо което трябваше да стане одавна - раздела е за документи, не Misc... Както и да е. Като гледам, май така или иначе няма голям интерес към тези материали тук. Виж ако бяха коли, голи мацки или фън пикчърс... Ще им търся място другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Rangy...Mi da beshe si napravil truda da proverish dali go nqma veche... Ov3rm4n...kachi go vuv videos/misc az tam bqh kachvala edno interview s chomksy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Rangy...Mi da beshe si napravil truda da proverish dali go nqma veche... Ov3rm4n...kachi go vuv videos/misc az tam bqh kachvala edno interview s chomksy Тъй де, не се засягайте. Грешката си е моя, както написах вече - друг път ще проверявам. Колкото до филма, мисля, че трябва този филм да е в документални..... Или там е само "гара-разпределителна"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 18, 2004 Author Share Posted March 18, 2004 Ще се отклоним в ненужна посока, усещам го. Получих отговор на въпроса- достатъчно е. Да не избиваме в дискусии по разделянето на ъплоада по папки. Нека да не правим от мухата слон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 [OFFTOPIC] ...az tam bqh kachvala edno interview s chomksy Голям е тоя Чомски... Кога ли ще му видят сметката "правоверните" американци?! Вели, да го кача ли в мпег и него? Аз лично не харесвам хич тоя блоатуеър РиълПлейър и никога няма да го инсталирам! Та така или иначе ще го конвертирам, за да го гледам, че тоя мозък каквото и да каже не е за изпускане... [/OFFTOPIC] EDIT: OK. Ще го. Имам малък проблем с конверсията asf->mpeg, че не ми е регистриран конвертора все още и слага уотърмарк, та затова Novell за сега отпада докато не го оправя. Но другите неща са на път. Бавна ми е машината, та не става бързо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Прави сте Чомски е голяма глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.