Jump to content
BulForum.com

Интервю за работа в Dunapack Rodina AD

Recommended Posts

Някой от тук работил ли е или работи в Дунапак Родина АД(завод за хартия и опаковачни изделия)?

Искам да му задам няколко въпроса относно интервюто за работа и по точно за ел. техник.

Някой, ако знае какво горе доло питат на второто интервю със специалиста по електро техника за да си имам на представа за какво иде реч.

Някой от тук работил ли е или работи в Дунапак Родина АД(завод за хартия и опаковачни изделия)?

Искам да му задам няколко въпроса относно интервюто за работа и по точно за ел. техник.

Някой, ако знае какво горе доло питат на второто интервю със специалиста по електро техника за да си имам на представа за какво иде реч.

Въпроса е какво са те питали на първото интервю. Даже по-важното е какво точно се изисква от тебе като ел.техник, защото на много места понятието ел.техник е доста обширно.

Ако имаш диплома за електоспециалист .Добри познания по електротехника. ЖЕЛАНИЕ и УМЕНИЕ да работиш в екип и да се развиваш професионално .Няма да имаш проблеми с интервюто и назначението ти на работа в Родина.Просто покажи на събеседника ,че си отговорна личност и може дасе разчита на теб.

Успех! :punk

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

А ти добър ел.техник ли си всъщност и от къде си , ако не е тайна?

а там заплащането как е за ел.техниците?

Забелязал съм, че на доста места първоначалната заплата много зависи от това как ще се представиш на интервюто. По-нататък вече зависи от способностите основно, е в някои случаи го има и субективния фактор.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...