Psihara^^ Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Куре, рано или късно, влака те гази, любовта те удря с лопата по главата, и тн. Не си мисли, че ще изпусна тази възможност. Имам достатъчно стойностни хора около мен, които да ми кажат - "Тая п&тка е за теб, взимай я!". Ти си живял скучен живот, без дразги, без сериозни изпитания и тн. Е аз съм живял коренно различен живот и сега си наваксвам за пропуснатото. Като си донаваксам ша спра. Но в момента и аз имам 1 въпрос: Какво лошо има в 17 годишните?!?! Ии... Кога ша прайм фотосесията за флирта? В крайна сметка - винаги има друг вариант! Щом не си съгласен с мен, ЧЕ ТЕ УТЕПЕМ, ЧЕ ТЕ КОПАМЕ, И ЧЕ ТЕ ЛЕЖИМЕ С ГУСТУ ВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Лошо има като им свикнеш, а ти ставаш все по на 30. Пак не виждам лошо и като си на 30 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Тогава аз вече виждам проблем. Пак ще завъртим глупостите с курвите, които ходят със заможни по на 35-40 и пак ще влезем в цикъл, а не искам, Мобо твори пост, да оставим той да разгърне разговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Много флудите. Човек не може да се изкаже. Докато си напише мнението и изскочили 5 нови поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Тогава аз вече виждам проблем. Пак ще завъртим глупостите с курвите, които ходят със заможни по на 35-40 и пак ще влезем в цикъл, а не искам, Мобо твори пост, да оставим той да разгърне разговора Щом имаш възможност и ти е приятно защо да не го правиш? Много флудите. Човек не може да се изкаже. Докато си напише мнението и изскочили 5 нови поста. Много постове с по 1-2 изречения са и за това така става . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 За да дам пример с нещо неподсъдимо... на мен може да ми е приятно да прибирам улични котки, после да им изскубвам ноктите с клещи и да си сварявам живи в голямата тенджера. Мислиш ли, че има някакви причини да не го правя? Аз мисля, че има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Аз до сега един път харесал момиче и е зарязах още преди да сме почнали сериозно излизане . Смятам , че уреждането на срещи чрез приятел са хубаво нещо , но пък колкото и пъти да са се пробвали да ме уредят по този начин , просто не се е получавало . Единственото до което се стигаше е малко романтика , секс и край . Не че не ми харесва и така , но просто ми е тъпо след това . Все още мисля , че повечето гаджета не са достатъчно зрели . Всеки път става нещо , което ме кара просто да се отдръпна и точка . Просто не съм като повечето хора . Психира в случея е прав , има си моменти за живот и явно неговите още не са свършили . На мен пък честно казано не ми пука кога ще излизам с някоя и как ще стане това . п.п. Чакам размножителният период пак да дойде . - хахахаха За да дам пример с нещо неподсъдимо... на мен може да ми е приятно да прибирам улични котки, после да им изскубвам ноктите с клещи и да си сварявам живи в голямата тенджера. Мислиш ли, че има някакви причини да не го правя? Аз мисля, че има. Знаех си аз , че си психопат и ти ... причината достатъчна ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 За да дам пример с нещо неподсъдимо... на мен може да ми е приятно да прибирам улични котки, после да им изскубвам ноктите с клещи и да си сварявам живи в голямата тенджера. Мислиш ли, че има някакви причини да не го правя? Аз мисля, че има. Не виждам какво общо има това с темата. Ти девствена 17 годишна виждал ли си в последните години? Може и да ги има но са някакъв минимален процент . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Не бе, опитвам се да кажа, че логика от типа "защо не, ако ти е приятно" не е много добра логика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 ми то тука си е станало чист чат-канал. и поведението на участниците, и мисленето им, и структурата на постовете е такава. да не говорим за това, че добитъка е нагазил дълбоко в реката и скоро ще почне да се носи по течението. и да кажа и да не кажа нещо, пак нема да ме слушате, та за кво ме чакате? аз да не съм неква форумна звезда кат ицето? аре да не се обиждаме, а?! а иначе още през 19ти век некъф си философин (маркс ако не греша) е рекъл че количествените натрупвания, водят до качествени изменения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Curunir, водиш един безсмислен спор, опитвайки се (според теб) да 'вкараш' акъл в на някой главата. И пак да натъртя БЕЗСМИСЛЕН! А е безсмислен, защото всеки човек има свои истини. Може Psihara да не иска да се обвързва емоционално, може да не иска да се жени, може да иска да си живее живота и да не се ангажира докато не стане на определена възраст, а може и изобщо да не иска нещо по-сериозно. Ама ти пък нямаш право да го съдиш за това което е решил. Лошото е, че като стане човек на 40 години красивите и неомъжени жени на тази възраст са прекалено малко, а да излизаш с 18-20 годишни лигли е меко казано смешно. Та аз сега не бих излезнал с 18годишна Физиката е странно нещо, но ако поизвъртиш малко нещата в крайна сметка всичко си идва на мястото. Имаше един закон на Нютон, че "На всяка сила и действие има равно по сила и обратно по посока противодействие", сега не си спомням точно как беше този закон, но щом има такива като Psihara, следователно трябва да има и пълните противоположности. Така че пак да ти кажа, че водиш безсмислен спор Живей си живота и си гледай кефа xXx, абе, пич, много ти е странна логиката за "бодването". Ако имаш една сериозна връзка няма ли да "бодваш" доста по-често Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Лошо има като им свикнеш, а ти ставаш все по на 30. Лошо няма 17-19 годишните няма да свършат. Сега тенденцията е да си търсят батковци с по 10+ години, щото имат тва-онва, проблем ще ако батковците нямат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Аз не съм тръгнал да убеждавам Психаря или който и да е да се променям, по форум подобни неща не стават. Но ние спорим... в името на спора, като едни софисти деа! Но в крайна сметка да, прав си, не мога да съдя никой. Мога просто да им кажа колко в грешка са, като... констатация, не като осъждение I joke, I joke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Стенли, аз съм на 20. Ти си на 23. В този период мнието на човек се променя с всяка една .. Минута? Не... Но година... @Мобо, моля те! Интересно ми е за кого ще се застъпиш, не за друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 xXx абе, пич, много ти е странна логиката за "бодването". Ако имаш една сериозна връзка няма ли да "бодваш" доста по-често При сериозните връзки, често пъти се появява едно "главоболие", след което следват "гости от Червен бряг", а при секса за една вечер тези работи най-често липсват Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Аз се застъпвам за Курунир ... просто защото идеята ми е сходна . Не точно така , но все пак . Колкото повече разтеж , толкова повече трябва да се отдръпваш от старите си навици за безкраен кеф и добро настроение . Винаги е хубаво да се чувстваш добре и да си правиш купона , но просто с времето това става малко по-трудно от колкото предполагаш . Малко като при децата , първо искат сладеледчета и играчки по цял ден , но в последтвие разбират , че не може да се кара така постоянно , после пък тръгват по дискотеки и запиване , защото все се търси удоволствие , после човек разбира , че не може да продължава така . Кога ще приемеш по-сериозно нещата , това си е лично твоя работа и нямам нищо против забавното искарване с приятели и прочие в твойта насока . С времето човек се лишава от едни удоволствия , но после идват други и постоянно е така . п.п. Малко се престаравам като дървен философ и все пак смятам мнението си като един съвет или прозрение , еми (хахаха) така се въртят нещата според мен сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Тотално се излези извън темата от заглавието Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 При сериозните връзки, често пъти се появява едно "главоболие", след което следват "гости от Червен бряг", а при секса за една вечер тези работи най-често липсват кофти подход имаш към сериозните връзки. иначе математиката е проста - при дългосрочна връзка имаш 22 от всеки 30 дни достъпна жена, докато (освен ако не си антонио бандерас или милионер под прикритие) еднократни връзки можеш да си позволиш максимум един-два пъти седмично. това че ти не се възползваш през достъпните дни от възможносттие си е твое решение. психар, личното ми мнение съвпада почти изцяло с това на curunir. просто никога не съм я схващал тази философия с "живее ми се" и то казана от хора, които определено са си живи към момента на съждението. по-нагоре посочих и простата математика и то гледна точка на сексуалните контакти. Откъдето и да го въртя (емоционално, сексуално, финансово) дългосрочните инвестиции имат по-добра възвръщаемост от еднократните удари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 За да дам пример с нещо неподсъдимо... на мен може да ми е приятно да прибирам улични котки, после да им изскубвам ноктите с клещи и да си сварявам живи в голямата тенджера. Мислиш ли, че има някакви причини да не го правя? Аз мисля, че има.Куру, стига бе човек. Съдиш околните със собствените си критерии. И отново стигаш до крайности, подобно на Ваньо. Свят голям - хора различни. Нека всеки живее живота така, както сам преценя за най-добре.Не виждам какво общо има това с темата. Ти девствена 17 годишна виждал ли си в последните години? Може и да ги има но са някакъв минимален процент .Има ги. Така наречените "момичета с откат", тоест като я погледнеш с такава скорост извръщаш поглед (и завърташ глава), че ти изпуква врата... Иначе позицията, която заемам в спора, не бих казал, че е "моята". Аз виждам нещата по друг начин. Предпочитам да видя в жената отсреща емоционална съвместимост, нещо, което да ни свързва, не само кревата. Факта, че замемам другата страна в спора е, че чета прекалено тесногърди мнения. Куру, не се обиждай, всяка монета си има две страни, а в случая не говорим за пари. За неща, много по-субективни, абстрактни и относителни. Не можеш да ни натрапваш своите виждания, дори и тези, на околните да са толкова коренно различни от тях, дори и ако виждането на другите ти се струва "неправилно". А относно looser-щината - в интерес на истината съм доста по-голям looser, поне по начина, по който използвах думата в конкретната тема. И знам и причините, но не и решението. Но това е друга тема, за друг форум ;] И по-близко до темата - наскоро бях на уредена среща. И мацката беше много готина, но плоска, поне като мироглед. И предпочетох да не се занимавам. На какъвто и да се правя тук (нали за това е интернет - за да играем роли), не мога да водя връзка, в която единствената двигателна сила да е либидото. Край* на откровенията. Ваньо, ти почна първи! ________________ * за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Еми Antares прав си , че не може да си натрапва мнението на другите . И все пак по някое време не трябва ли да дадеш "стоп" на филма и да погледнеш за нещо по-добро , което да ти доставя удоволствие ? За пример е по-дълга и съществена връзка ! п.п. Все пак да се види човек как ще се чувства . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Скорпус, loser е бе, брат, стига с това двойно о. И серинзно, не натрапвам нищо на никой, в началото просто казах аз как виждам нещата, оттам зГлобил ме емна и айдааа... А момиче с "откат" за мен са тия, дето са с повечко... плътност [Edit] Защо в тая тема се появяват читатели, регистрирани преди 2-3 години, които имат по 0 до 5 поста и които никой никога не е виждал преди? Creepy е... :ph34r: [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Скорпус, loser е бе, брат, стига с това двойно о. И серинзно, не натрапвам нищо на никой, в началото просто казах аз как виждам нещата, оттам зГлобил ме емна и айдааа... А момиче с "откат" за мен са тия, дето са с повечко... плътност [Edit] Защо в тая тема се появяват читатели, регистрирани преди 2-3 години, които имат по 0 до 5 поста и които никой никога не е виждал преди? Creepy е... :ph34r: [/Edit] Както се вика , "направо те изхвърля от орбита" ... само с тея откати да не си чупете вратовете . Защо се появяват ли , да четат откровенията на хората . п.п. То е интересно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Чета и си мисля, че повечето от вас ходят предубедени на такива уредени срещи - един отива за секс, не става и се отказва, друг отива за любов - не става и той се отказва. Пробвайте да се оставите на усещанията си - каквото стане - стане. Ако този път не стане, ще стане следващия. Така няма да сте губещи, пък може и да ви хареса някой от хората, с които се срещате не само за връзка, а за приятел. Но това май важи за всички срещи... Просто го кзвам, щото и аз съм била предубедена и ми костваше доста самоубеждаване, че ако отида няма да ме ухапят...или вържат и нищо не губя, освен време и малко пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 кофти подход имаш към сериозните връзки. иначе математиката е проста - при дългосрочна връзка имаш 22 от всеки 30 дни достъпна жена, докато (освен ако не си антонио бандерас или милионер под прикритие) еднократни връзки можеш да си позволиш максимум един-два пъти седмично. това че ти не се възползваш през достъпните дни от възможносттие си е твое решение. психар, личното ми мнение съвпада почти изцяло с това на curunir. просто никога не съм я схващал тази философия с "живее ми се" и то казана от хора, които определено са си живи към момента на съждението. по-нагоре посочих и простата математика и то гледна точка на сексуалните контакти. Откъдето и да го въртя (емоционално, сексуално, финансово) дългосрочните инвестиции имат по-добра възвръщаемост от еднократните удари. Това е така, но не взимаш под въпрос, че някой хора не могат да задоволят нуждите си със секса само с 1 човек... Освен това при дългосрочната инвестиция има и доста по-голямо вложение - трябва да започнеш да се съобразяваш с нейните нужди, желания и т.н. А някой хора просто не искат това допълнително занимание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Това е така, но не взимаш под въпрос, че някой хора не могат да задоволят нуждите си със секса само с 1 човек... Освен това при дългосрочната инвестиция има и доста по-голямо вложение - трябва да започнеш да се съобразяваш с нейните нужди, желания и т.н. А някой хора просто не искат това допълнително занимание... ами в подписа ми пише според това какво иска човек, какво си намира. аз съм си намерил начини за постигането и доказателства в полезността на дългосрочните връзки. оправданията и причините на другите хора малко ме засягат. по-голямото инвестиция пък има и по-голяма обща възвръщаемост, тъй че според мен си струва. а все пак като не иска човек, що изобщо да инвестира каквото и да е дори и малко? що изобщо му трябва да лъже, да маже, да се поти, да се харчи, да се стресира? е те тва се чудя аз, а очевидно и curunir. кат не щете да инвестирате от себе си що се занимавате? какъв ви е кефа да тарикатеете на дребно? едното клатене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.