Curunir Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Скорпус, трябва ли така неприятно да пристъпваме границата на шеговитото заяждане и добрия тон? Всъщност, ти можеш, забравих, ти си големия суров мъж, който оцелява в София и си помпи адреналина в бесни планински спускания, аз съм просто един геймър, който не може да ти стъпи на малкия пръст. [Edit] Не те Томахокс, просто никога не съм търчал по фусти като Рокфор след сирене, факт. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 /me поднася извиненията си с поклон. Куру, знаеш, че и теб те обичам. Не колкото (и както) Ваньо, но все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Скорпус, трябва ли така неприятно да пристъпваме границата на шеговитото заяждане и добрия тон? Всъщност, ти можеш, забравих, ти си големия суров мъж, който оцелява в София и си помпи адреналина в бесни планински спускания, аз съм просто един геймър, който не може да ти стъпи на малкия пръст. [Edit] Не те Томахокс, просто никога не съм търчал по фусти като Рокфор след сирене, факт. [/Edit] Рокфор котарака от Чип и Дейл ли беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Бахти докато хората като мен спят, тук темата се вихри. И аз не мога да смогна да защитя Куру, че то явно няма кой да го направи. Сексът си е секс...ако толкова искате неангажиращ секс, идете на някой купон/бар, почерпете едно пиене, сладки приказки и сте готови. В много случаи не се и изисква да правите каквото и да е друго освен точка първа - ходенето до конкретното място. Но да си уреждаш срещи...еми да, аз пък мисля, дали съответната жена може да бъде майка на децата ми. Проблем? Да е нещо не естествено? Оттам вече идва и това, дето Куру ви казва - като ти е ясно, че няма да го бъде, не ходи. А аз да питам - на вас като ви е ясно, че няма да го бъде, що ходите? За секса? Междувременно Roquefort (оригинално име Monterey Jack, ама кой ти го знае това сирене в България...) разбира се е мишка...все пак бягаше след сирене... За негова сметка пък котката имаше по-добро име на български - Al Cotcone, докато оригиналното е Fat Cat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 След 2-3ти пост темата се отклони в напълно друга насока и няма нищо общо с това което трябва да бъде. Следователно skip-нах следващите постове, за да стигна до този на Георги, който пък прочетох от чисто любопитство, а може би и заради това, че с него имаме доста сходно мислене и ми беше интересна неговата гледна точка. Както и предполагах мненията ни съвпадат. И да, наскоро приключих повече от тригодишна връзка и в нея виждах майката на децата ми. Но живота поднася неприятни изненади и се разделихме, най-вероятно в следващото момиче, с което започна да излизам пак ще виждам майката на децата ми. Така искам да бъде, искам да имам задълбочена и емоционална връзка, в която да има и хубаво, да има и лошо, но най-важното е да го посрещна с някой до себе си, на който държа и който държи на мен. Та мисля, че ми разбрахте гледната точка, просто съм такъв човек, обичам да се обвързвам емоционално, което пък не всеки път е най-добрият вариант. И като за последно темата спокойно може да се преименува на... де да знам и аз на кво... и да се направи нова тема със същото заглавие, защото е интересно да се види какво мислят хората за уредените/наредените срещи. А може и някоя анкетка да се вкара Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ........ Пак ме пропуснаха в калабалъка (ето една смешна дума!) А все пак съм единствената жена в темата и то с опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 никой не обръща подобаващо внимание на жените в тоя форум май трябваше да си свикнала вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Хм... Жоре, Стенли.. За да идиш на наредена среща, с мисълта да срещнеш майката на децата ти, требе просто да си отчаян! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Хм... Жоре, Стенли.. За да идиш на наредена среща, с мисълта да срещнеш майката на децата ти, требе просто да си отчаян! Не, не си ме разбрал. В случая не коментирах изобщо срещите като цяло - наредени или не. Исках да кажа, че ще виждам тези неща в следващата си приятелка, а може би и ще ги търся в нея . Но да ида на среща с подобна мисъл все още не Може би ако не съм се задомил на 35-40 години да започна да ходя с тази мисъл Днеска определено влизам чудесно в групата на спамърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Не думай, Ванка, не думай... Нямаше да се досетя сам... В същност след като ти се досети сам след толкова време, може пък да е имало нужда да споделиш. Тоник, всички се радваме, че за теб се е получило. Имам и други примери. Явно е, че такива неща стават. Ама то какви ли неща не стават. Твоят случай обаче не може да ми изгради друго мнение. А нали затова е тоя форум....за мнения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Хм... Отговорих в момента, в който прочетох. Праа пици в момента и за това нямам време да те иронизирам или да правя саркастични забележки. Скорпиона е наоколо и ще ме замести. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Тоник, всички се радваме, че за теб се е получило. Имам и други примери. Явно е, че такива неща стават. Ама то какви ли неща не стават. Твоят случай обаче не може да ми изгради друго мнение. А нали затова е тоя форум....за мнения... Ако се зачетеш по-внимателно ще откриеш, че може би и аз съм на твойто мнение, но мисълта за секс с човека на срещата е една от първите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 На наредени срещи няма лошо да ходиш, стига обаче да не чувстваш че ти си нареден накрая, както се казва в рекламата на PlayStation: "Странно животни обитават света" П.С В темата има много потенциал, щом за 4 часа има вече 4 страници Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 piq 5ta bira , dove4era sam svoboden , nqkoi moje li da mi uredi momi4e za dove4era moje i da ne e mnogo hubava , i bez tova do dove4era 6te sam piqn i nqma da mi puka Така те искам ! А то кво ми мрънкаше в другата тема.... - Ма знаиш ква беше грозна.... Отрязваш се душмански и после квото стане (ако стане ), то и без тва после може би няма да помниш нищто...... Хм... Жоре, Стенли.. За да идиш на наредена среща, с мисълта да срещнеш майката на децата ти, требе просто да си отчаян! Именно колега ! Не е като да не сме ходили и на такива срещи, не е и като да не сме ревали заради няква дето ни е разбила сърцето и се е подиграла с чуствата ни. Но ! Аз лично видях майката на децата ми в лицето на жената до мен, едва след като същата ми роди дете (преди 10 години). Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ако се зачетеш по-внимателно ще откриеш, че може би и аз съм на твойто мнение, но мисълта за секс с човека на срещата е една от първите... а може би с това трябва да започват уредените срещи - има ли шанс за ръца-пръца? ако отговорът е "да", ок - срещата продължава, ако е "не" - кой от къде то е ша е много по-лесно, спестено време, нерви, пари и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 а може би с това трябва да започват уредените срещи - има ли шанс за ръца-пръца? ако отговорът е "да", ок - срещата продължава, ако е "не" - кой от къде то е ша е много по-лесно, спестено време, нерви, пари и т.н. Точно така - директно към въпроса.. Кой каквото и да ми обяснява, това е крайната цел - съвокупление "..са савокупляями, са савокупляями, па га са фанахме са н******е.." както казват в едно село до плд.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 "..са савокупляями, са савокупляями, па га са фанахме са н******е.." както казват в едно село до плд.. Или по точно в една касетка с вицове от на майка ми и баща ми младежките години. Едит: не бях сигурен дали е той и затова нищо не казах. Имах съмнения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Или по точно в една касетка с вицове от на майка ми и баща ми младежките години. Тва са великите скечове на шкумбата бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 а може би с това трябва да започват уредените срещи - има ли шанс за ръца-пръца? ако отговорът е "да", ок - срещата продължава, ако е "не" - кой от къде то е ша е много по-лесно, спестено време, нерви, пари и т.н. ха-ха ако ставаше така, щеше да е просто чудесно,но ако сега пристъпиш към подобна стъпка,ответната реакция 95% ще е отрицателна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 kva hubava tema be6e i napisaha 5-6 seriozni posta i i ebaxa mamata.... sq spama nqma da e tolkova priqten Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ха-ха ако ставаше така, щеше да е просто чудесно,но ако сега пристъпиш към подобна стъпка,ответната реакция 95% ще е отрицателна Не е задължително... Важно е как ще подходиш към ситуацията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ха-ха ако ставаше така, щеше да е просто чудесно,но ако сега пристъпиш към подобна стъпка,ответната реакция 95% ще е отрицателна Точно така става, Саше! Децата не ги носи щъркела! И женската реакция е същата. Но просто мъжете сте по-плашливи . Ама споко, ако две те отхвърлят, третата ще те одобри, просто не трябва да спираш да Я търсиш (а това се прави дори и в секса за една нощ). kva hubava tema be6e i napisaha 5-6 seriozni posta i i ebaxa mamata.... sq spama nqma da e tolkova priqten Айде сериозните си лягаме! Давай ти си! Аз си помислих, че си на някоя наредена среща Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 to4no taka , sega 6te pusna 1 jalba do moderatorite da ne ni razvalq6 pove4e temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Точно така става, Саше! Децата не ги носи щъркела! И женската реакция е същата. Но просто мъжете сте по-плашливи . Ама споко, ако две те отхвърлят, третата ще те одобри, просто не трябва да спираш да Я търсиш (а това се прави дори и в секса за една нощ). Ми не мога да се съглася просто. Ако й го кажеш директно в лицето на първата ви среща(наредена), гаранция, че нищо няма да се получи - най-много да те помисли за поредния простак и да си вдигне чукалата Разбрахме, че момчетата отиват на наредените срещи с мисълта за секс,както Злобил каза, е заложено в подсъзнанието ни(мисленот за секс при вида на класиво момиче де ),на мен ми е интересно обаче момичетата за какво отиват на подобни срещи.И не.не е за секс или да открият любовта на живота си според мен,а от чисто любопитство в повечето случаи или защото приятелка/братовчедка ги е накарала и не искат да я разочороват.Позволи ми да съм по-запознат с инфантилното мислене на повечето 17 - 19-годишни девойки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Айде сериозните си лягаме! Давай ти си! Аз си помислих, че си на някоя наредена среща Браво , Дай Тоник , за малко да го наредиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.