NEO_DDT Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Защо от 3 конкретно назовани неща, плюс "едно друго", ти избра точно това бе шефе? Аз ти казах, с теб спорове не, изкарай един курс реторика или нещо, тогава пак. Или е това, или хората толкоз са я закършили, че търсят жени за секс и за перачка, щото те бездруго най-често готвят по-добре. Леле пич ти уби смисъла на младостта ми... Явно аз много ако съм я закършил Вярно аз съм малко изключение, защото нямам никакво желание за връзка на този етап от живота ми, който и без това е достатъчно сложен, но това направо ме уби... Почти всеки мъж, на каквато и да е възраст, обвързан или необвързан, търси жени само за секс, не че е закъсал просто е в природата Tе па тея дето се хабят за един секс са и те едни..... Пък и жените дето ги връзват и те са едни..... Направо става една....... Аз на такава среща не съм ходил, но бих пробвал. Някой да има яка приятелка с която иска да ме уреди на среща? разбирайте яка - готина. Не виждам как се изхабяваш от 1-2 срещи в името на секса с красиво момиче... Xaxaxa Psihar кви са тия филми на ужасите ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Tе па тея дето се хабят за един секс са и те едни..... da be te tiq si4ki sme gi 4uvali .... to tva da ne e sapun da sa istarka ....... i rakata ako be6e ostrilka k__a 6te6e da e moliv ama e na ne e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Почти всеки мъж, на каквато и да е възраст, обвързан или необвързан, търси жени само за секс, не че е закъсал просто е в природата Да де, и оттам започва съзнателното. Което контролира инстинкта и несъзнателното. И "закъсал" имах предвид по-скоро емоционално. Не се правя на някакъв велик моралист, щото по принцип не съм. Но и не одобрявам стадно размахване на шланга в която посока завариш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Мохабета на деня е вече нов : То тва да не е сапун, да се изтърка!"! Е па тва е моабет! Малко се отклонихме от темата... Ще върна нещата обратно: Да напрайм 1 общ варез профил в някой клонинг сайт и да почнем да се уреждаме? Кой е най - секси от нас? (Куро автоматично отпада от класацията! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Класацията е ясно, че няма как да я спечеля, но и не искам. Всички знаем, че ще я вземеш ти, а за мен ще остане само утешението, че правя mantrain с най-секси сексито на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ne e rabotata koi e naj seksi , vajnoto e v ob6tiqt profil da slojim snimki na hora koito izglejdat bogati ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 edit : w00x i kvo kato sa "edniii" ne moga da vi razbera vie verno li otkazvate seks za po edna ve4er samo 6toto momi4eto e tapo... ? Че кой говори за отказване? Аз да не съм болен. Tи ако би си губил повече от 1 час в името на секс за една вечер, аз не бих. @w00x - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=505534 Таз става ли? Извратено разбиране за готина мадама имаш. da be te tiq si4ki sme gi 4uvali .... to tva da ne e sapun da sa istarka ....... i rakata ako be6e ostrilka k__a 6te6e da e moliv ama e na ne e ? Не виждам как се изхабяваш от 1-2 срещи в името на секса с красиво момиче... Tоз пък и по срещи тръгна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Воокс, ша ма прощаваш. Готина.. Пропуснал съм го. Искаше яка.. А тази 100% те вдига от лежанка. Добре... Значи - събираме всички ланци, накити, ризи с крокодилчета или дракончета, на Инси бмв-то и прайм профил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Че кой говори за отказване? Аз да не съм болен. Tи ако би си губил повече от 1 час в името на секс за една вечер, аз не бих. e qvno az zna4i ne6to sam sbarkan 6toto sam xodil po gaza na madama pove4e ot sedmica dokato mi pusne , posle ve4e mi stavat ednakvi i barzo guba interes a i ti ako si antonio banderas i se sabli4at o6te kato te vidqt az opredeleno ne sam i mi trqbva izvestno vreme da stopq leda edit : na edna daje se naloji da i kupuvam cvetq koeto me podse6ta , ebaaaaaaaaaxti skapite rozi 4esno...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 e qvno az zna4i ne6to sam sbarkan 6toto sam xodil po gaza na madama pove4e ot sedmica dokato mi pusne , posle ve4e mi stavat ednakvi i barzo guba interes a i ti ako si antonio banderas i se sabli4at o6te kato te vidqt az opredeleno ne sam i mi trqbva izvestno vreme da stopq leda edit : na edna daje se naloji da i kupuvam cvetq koeto me podse6ta , ebaaaaaaaaaxti skapite rozi 4esno...... Нарича се отчаяние. И не съм Антонио Бандерас, що за глупост. Косата ми е по-къса. @Psihara^^ - не четеш бате. Последния ред от същия пост. "разбирайте яка - готина." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Нарича се отчаяние. И не съм Антонио Бандерас, що за глупост. Косата ми е по-къса. @Psihara^^ - не четеш бате. Последния ред от същия пост. "разбирайте яка - готина." По скоро ухажване с цел секс... Тва става въпрос за общуване и извън бара и дискотеката, или ти направо се запознавате в кафето и от кафето в леглото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ot4aqnie........ dobre..... probvai pak toq pat ne uceli ostavat ti o6te 2 opita... dnes mi se o4ertava den za spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Де е отчаяние - не е отчаяние. Аз не критикувам другите хора за това, нито се опитвам да им обясня, че са отчаяни или прекалено загоряли, видиш ли, и затова гонят жени повече. Просто на мен ми трябва повече да тръгна да се занимавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 По скоро ухажване с цел секс... Тва става въпрос за общуване и извън бара и дискотеката, или ти направо се запознавате в кафето и от кафето в леглото... Tо ако ще е 1 седмица ухажване, заслужава ли си за един секс само? И нямам навика да ходя да заговарям момичета по кафетата. В бар е друга историята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 @w00x, ми щом си такова ПРО, що не издадеш книга. Хората ша са изтребват да я купуват. А таз мома дет ти предложих.. Може да е готина.. Душевно. Като за Куру. @zlobil buta6 mifki macko! Flextype na vista... utepa ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ТУК и ТУК Момчета, а знаете ли на времето мъжете и жените как са се запознавали? Не е било: Здрасти, аз съм еди-кой си. А са чакали дамите да бъдат представени на мъжете от трети човек. Което автоматично означава препоръка от въпросния човек и тя е зависела от влиянието в обществото на посредника. Та, както е видно от двата линка моята настояща връзка е плод на точно такава наредена/уредена среща. Невероятно, но факт - засега се развива успешно! Но не си мислете, че първата мисъл и на двамата не е била за секс... Но и първия секс не беше на първата среща Преценката на интелектуалния багаж не става от първия разговор, но той дава причина за да има следващ такъв. Дори и на такава среща никой с нищо не ангажира другия (или посредника). Шансовете са същите като при неуредените (случайни) запознанства. Тук обаче имате една преднина - можете да се информирате от посредника за повече подробности преди да пристъпите към решаващата среща. И не, човек след определена възраст не ходи само по такива срещи, но пък там усещанията не са като на лов (преследваш или си преследван). Нещата стават вече да покажеш какъв си и да бъдеш одобрен или отхвърлен. На геймърски: ДИГАШ ЕДНО НИВО В ИГРАТА Щото от другото ти е писнало и знаеш и предвиждаш всяка следваща стъпка и ти става скучно...поне на мен ми беше писнало ЕДИТ: Доде си напиша поста и отиде цяла страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 piq 5ta bira , dove4era sam svoboden , nqkoi moje li da mi uredi momi4e za dove4era moje i da ne e mnogo hubava , i bez tova do dove4era 6te sam piqn i nqma da mi puka Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 @w00x, ми щом си такова ПРО, що не издадеш книга. Хората ша са изтребват да я купуват. А таз мома дет ти предложих.. Може да е готина.. Душевно. Като за Куру. Ба. Ще издавам книга. Ще ми я изпиратстват в PDF и труда ми ще иде на вятъра. Мани тая работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Нещата стават вече да покажеш какъв си и да бъдеш одобрен или отхвърлен. На геймърски: ДИГАШ ЕДНО НИВО В ИГРАТА Не знаеш , че двете неща , които каза нямат никаква връзка нали? @Curunir - евала ти праим , мацко! @zlobil - неска къртиш @Psihar - Да си земем и по 1 пистолет с топчета за профила , да бъдем по-G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Dude... не мога да приема да ме нарича loser човек, който е спал с пълничко момиче, което се облича в розови клинчета. Pi4, човек трябва да пробва от всичко. Т'ва че ти си вярващ си кон с капаци е друго. А и ползвах презерватив. Mainstream-щината не се предава по полов път, бъди спокоен.Scorp, WTF?! Ти бе моя девствен герой! Беше от категорията на Куро! А сега? ИРЦ не е наредена... А самоубийствена. За ОП в Пловдив правеха свирка... Признай си!Да си ме виждал да давам оп? Преди да ми махнат +m основно хранех и банвах. Besides това не ми е първия път, в който съм score-нал от IRC :]Като те засърби можеш да се почешешОф, да бе... да седя по цял ден и да лъскам бастуна на елфки пред WoW-а... Требе си нЕква тръп(т)ка ;]...Въпроса е после ще се впрегна ли да ходя да си го търся? Уравнението на време, пари, разходки и крайния резултат - я секс, я не...looser Kолко ли тъп трябва да си за да го направиш това...някой сигурно ще каже - не, трябва да си духовно извисен или нещо от сорта Пак опряхме до духането...Не, заради теми като тая работата не върви! Злобиле днес изкърти мивките на цял хотел, изкла и шестте кокошки въобще цепиш мрака! Чиста и сто процентова злоба Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Оф, да бе... да седя по цял ден и да лъскам бастуна на елфки пред WoW-а... Требе си нЕква тръп(т)ка Еееееwwwwwww. Нърд! П.П. Night или Blood? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ... Розово клинче. Dismissed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Еееееwwwwwww. Нърд! П.П. Night или Blood? С цитираното от теб се опитвам да влезна под looser-ската кожа на курунир. WoW никога не съм пускал, както каквото и да е било MMORPG...."време, пари, разходи = no sex"... Това разби класациите просто. В рамките на една тема да преживееш метаморфозата от леймър до луузър... И за туй си требе талант. Абе духач, к'во да го коментирам :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Абе , Курунире , не че нещо , ама ти да не го раздаваш така като някъв сенсей на духовните изкуства , 'щото жена ти чете форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Да де... духач Даже кавал си е взел да може да тренира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.