Sothbiss Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 В тази тема мисля да съпоставяме филми, които са или римейк, или продължение на първата част. Добре е да се коментират минусите и плюсовете във филмите и защо единия ви харесва повече от другия. Разликата между двата филма трябва да е минимум 5 години. vs Ако трябва да избирам между двата, бих избрал първия (Men in Black, 1997), защото беше новаторски, с приятна атмосфера и забавен. На втората част (Men in Black 2, 2002) нещо и куцаше. Гледал съм я само един път, докато първата сигурно към 6-7 пъти. Туй то . Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 ... Разликата между двата филма трябва да е минимум 5 години ... и що така реши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 The Terminator 1984 Още си спомням като бях малък и гледах този филм как изтръпвах от страх. Може би най-новаторският филм за времето си. Сега, разбира се, не е нищо особено, но като го гледах за първи път бях шокиран! Terminator 2: Judgment Day 1991 Втората, и за мен най-добра част. Новите технологии са вече навлезли и ефектите са на изключително високо ниво. Този филм всеки път ме държи в напрежение и страх от началото до края. Просто страхотна атмосфера са успели да създадат. Terminator 3: Rise of the Machines 2003 Трета и най-слаба част, изключително много е заложено на ефектите и екшъна, но го няма постоянния страх и напражение от първите 2 части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.