Steeler Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Трябва ми човек, който да може да конвертира и интегрира PSD/PNG дизайни към W3C валидиран xHTML/CSS 2.1 код работещ за IE6/7, FF3, Safari 3 и Opera. А също така и и да може да го интегрира в Wordpress Заплащането е следното: PSD/PNG към xHTML/CSS: 60лв на страница + 40лв за вътрешна страница ( inner page ), до 5 вътрешни страници, при изпълнение за 1 ден или 45лв на страница + 30лв на вътрешна страница, отново до 5 вътрешни страници при изпълнение за 3 дни PSD/PNG към Wordpress(включва конвертиране към xHTML): 150лв + 30лв за вътрешни страници - изпълнение за 2 дни имайте в предвид, че аз задавам за 1 или за 3 дни трябва да се направи.. и е важно този период да се спазва... В момента имам един чакащ(спешен) проект за PSD -> Wordpress така, че си търся човек доста спешно... Засега ще работите от вас, но ако ми харесва работата ви бих могъл да осигуря и офис (гр. Пловдив)... Моля, изпратете ми поне няколко семпъла с темплейти, които сте рязали и опита ви с wordpress, защото за момента той е решаващ.. Поздрави.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted August 10, 2008 Author Share Posted August 10, 2008 вече търся и човек само за PSD/Image to xHTML/CSS 2.1. Нужни са доста добри познания и опит обаче.. както и да е от пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted October 18, 2008 Author Share Posted October 18, 2008 все още се търсят хора за PSD->CSS заплащането е малко по-високо.. за 1 ден стига до 100лв в зависимост от трудността на темплейта.. или месочна заплащане между 800-1200лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.