lexx Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Трябва да избирам между тези две дъна, но не знам кое е по-доброто: http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=533408 и http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=533439 Четох къде ли не, но никъде не намерих нещо, което да ме насочи към някоя от двете марки. Какво бихте ми препоръчали МСИ или Асуса? Много благодаря предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Във случая ASUS кото дъно е по-доброто решение. И двете дъна са добри и ползват един и същи чипсет,но АСУСа разполага с два PCI-E слота и предлага по-добра видео производителност при положение,че в момента една кросфайър конфигурация е доста погична при цените на AMD ATI във високия клас видеоускорители. Освен това ASUSкото дъно е малко по-добро и в някои други отношения. Поддърша 1600Мхц шина без биос ъпдейт и DDR2 рам на 1200Мхц което ме навежда на мисълта,че е и по клокърско в сравнение с дадения MSI. Ето добър линк за АСУСа Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexx Posted July 26, 2008 Author Share Posted July 26, 2008 Във случая ASUS кото дъно е по-доброто решение.И двете дъна са добри и ползват един и същи чипсет,но АСУСа разполага с два PCI-E слота и предлага по-добра видео производителност при положение,че в момента една кросфайър конфигурация е доста погична при цените на AMD ATI във високия клас видеоускорители. Освен това ASUSкото дъно е малко по-добро и в някои други отношения. Поддърша 1600Мхц шина без биос ъпдейт и DDR2 рам на 1200Мхц което ме навежда на мисълта,че е и по клокърско в сравнение с дадения MSI. Ето добър линк за АСУСа Click Благодаря много за изчерпателния отговор. Определено ми помогна Имам още 1 въпрос, при положение, че си взема Е84 или 85 БОКС, ще трябва ли да си купя нов охладител или боксовия върши работа на първо време? И още нещо - 400 вата Фортон ще ми сигнал ли за дъното и някои от тези процесори? Към тях има още и една стара Х1600 Про, един 300 хард макстор и една двд записвачка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Фортрона ще ти свърши работа с тези параметри,а относно охладителя няма да имаш грижи,ако не клокваш процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Аз имам точно P5Q PRO - ако ще клокваш може да имаш доста проблеми. Иначе няма проблем с подръжката на 1066МХц рам памет, но на клок е много капризно поне мойто. Доста игра падна докато успея да го стабилизирам. Нямам никакво наблюдение над МСИ. Но мисля че проблема с клока е при всички дъна на асус със Р45... не знам на МСИ как ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Какво бихте ми препоръчали МСИ или Асуса? Нито едно от двете ! Бих ти препоръчал това : http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38286 (цената е без ДДС) Малко е скъпичко само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Нито едно от двете ! Бих ти препоръчал това : http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38286 (цената е без ДДС) Малко е скъпичко само... А нали се сещаш, че на това дъно ще сложи ПОНЕ една PCI ланкарта, и ако иска един качествен звук, който на поносима цена е на PCI слот, и става весело с единия достъпен PCI. Има pci-e звукови карти, които реално или са скъпи, или ако са на креатив, тя е една и е пълна скръб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 lexx къде пише колко PCI слота му трябват? Има и USB звукови карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexx Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Вече се реших на Асус Р5Q. Благодаря много за предложенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.