bd1 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 RQ: nqkvi SEXY snimki na Alex ot kuku bend ako moje sled kato si sloji silikon RQ: snimkite na dasislava ot playboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Ibis Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 nz Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Айде някой ако може да качи снимки от автосалона в Пловдив Ако може и да даде снимки на двата чопъра, които бяха днес и на нисана ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 RQ: Търся снимки на Лили Бързева, води БУМ по Евроком от 17:30 до 18:00. Някой ако може да направи скрийншоти на 2-3 предавания ще съм му благодарен. Вчера Лилито беше с много готина и прозрачна блузка, ама нямам тунер да запиша предаването Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Ако може някой да ми даде линк към един GIF където едно човече се опитва да отвори една врата с бомби мечове и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Хи пичове търся ето този wallpapper. Някой знае ли от къде мога да си го сваля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 RQ: Търся снимки на Лили Бързева, води БУМ по Евроком от 17:30 до 18:00.Някой ако може да направи скрийншоти на 2-3 предавания ще съм му благодарен. Вчера Лилито беше с много готина и прозрачна блузка, ама нямам тунер да запиша предаването http://www.evrocom.tv/?page=air-event-arch...mp;airEventID=4 Ако може някой да ми даде линк към един GIF където едно човече се опитва да отвори една врата с бомби мечове и т.н. Хи пичове търся ето този wallpapper. Някой знае ли от къде мога да си го сваля? Цък Ето и оригиналната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 @breakneck нещо тва гиф-че не иска да ми го отваря нито с мозила нито с ИЕ айде ако може да ми дадеш друго линкче @breakneck мерси много! Успя да го отвори в крайна сметка Явно са имали проблеми със сървърите, когато се опитвах да го сваля, или нещо от рода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ами ето ти линка на самия гиф. http://img150.imageshack.us/img150/6051/animepz1.gif Ако пак не ти го отваря, копирай линка и го изтегли с флашгет. На компютъра ти поне би трябвало да тръгне. Не знам защо, но при мен я дава нормално анимацията (с Firefox съм). Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Някой знае ли дали има някъде качени снимки от 1 брой на българския FHM Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ще изкопая темата от гробището като имам нужда от Heroes,D-Devils,666,Techo Watcher-и и Fan-ове (със стандартен размер - 350х19 pix). PS Може и препоръка на програмка за правенето им (пробвах се на фотошопа,ама не стана хубаво). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ако може картинка на кама и револвер върху библия с що годе добо качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 някой може ли да ми намери снимка на делова жена, която кара келело? благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Търся някакви снимки на Bonsai cats, не съм виждал никога и искам да видя...някакви си котки които живеят в буркани ?! wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Търся някакви снимки на Bonsai cats, не съм виждал никога и искам да видя...някакви си котки които живеят в буркани ?! wtf тея ги видях във вестника и са едни мънички и са в буркани и не могат да мърдат гадно е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 здравейте, търся една картинка , по-точно .gif - голям смях беше. червената шапчица и вълка - на вълка ташаците бяха огромни и се клатиха като камбани . не се смейте, сериозен съм. искам да сложа gif-а за аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Имаш я мой човек, ЦЪК ще ме светнеш ли как може да се намали размера на гиф анимация, без да се повреди? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Имаш я мой човек, ЦЪКще ме светнеш ли как може да се намали размера на гиф анимация, без да се повреди? Мерси, ами да ти кажа чесно не знам и аз, сега видях, че има ограничение от 20кб за аватар жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Имаше една таблица много смях пак - какво се получава ако се смесят разни работи(трева,гъби,алкохол,лют сос и т.н.) с едни физиономиики мисля че беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Странно къде ли си го видял? Сигурно ще е нещо от гъбите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ахахахахахах, лудница, от кога го търся това не е истина а то даже в сайта го имало , мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Дайте някви сними от новогодишната нощ. В смисъл,фойерверки и тем подобни. Помня преди имаше една снимка,снимана от някое тепе и се вижа голяма част от града и от всякъде хвърчат някви фойерверки Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Дайте някви сними от новогодишната нощ.В смисъл,фойерверки и тем подобни. Помня преди имаше една снимка,снимана от някое тепе и се вижа голяма част от града и от всякъде хвърчат някви фойерверки Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Снимка 1Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Хаха, тея са мой, мноо яко беше горе, ама снега и мъглата преебаха малко работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Хаха, тея са мой, мноо яко беше горе, ама снега и мъглата преебаха малко работата. Не ми казвайте, че и WriteR4e качва в dA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.