Leper_Messiah Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Търся малко по-големичък вариант на тази картинка. Ако ще ви улесни това е обложката на албума Black Metal на Venom. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Един много специфичен рекуест имам, някой случайно да е ходил на Винария-та тази година и да е снимал мадамите на "Винпром Пещера" ? Аз такива жени и по филмите не съм виждал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Търся малко по-големичък вариант на тази картинка. Ако ще ви улесни това е обложката на албума Black Metal на Venom. Мерси намерих една на 354x354 http://home.hccnet.nl/michiels.gitaarparad...mblackmetal.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Tursq snimki na Popfolk pevici spe6no ako mojete da mi pomognete pomagaite Tursa nai-ve4e na Preslava snimki davaite linkove ako mojete Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Имаше някъде сайт, в който имаше скрийншот на сайта на tu-plovdiv.bg когато беше хакнат. Някой сеща ли се кой беше този сайт или ако я има картинката да ми я даде. EDIT: Намерих си я. Оказа се, че съм си я бил запазил в компютъра. А си мислех, че съм я изтрил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Tursq snimki na Popfolk pevici spe6no ako mojete da mi pomognete pomagaiteTursa nai-ve4e na Preslava snimki davaite linkove ako mojete Blagodarq predvaritelno Ето: Мария Глория Гергана и пак нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Fun,anyone? - Ако има някой зарибен...да казва и да качва снимчици...та да гледаме кви колекцийки има...ако въобще има! American Muscle - Ford от 62 година! Дзвер! - Buggati 110 EB! P.S. Ще ме извинявате за ебаната резолюция,ама тия снимки съм ги прайл на цифровия и ме мързеше да смалям резолюцията!Ще почакате малко! А... и ...спокойно...не си играя с тях на улицата! Колекционер съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Ако някои може да ми намери снимка на везна..ама такава търговска средновековна =] много ше го обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Везни! Пак те! Още от същото! И пак... Pair of Scales! Везни! Златни! Е,край!Изцедих се!Избирай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Мерси мноогооо батка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 az imam edin vapros?kak se slaga snimka v tova pole v koeto pi6a? imam predvid ne adres ili ne6to takova.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 az imam edin vapros?kak se slaga snimka v tova pole v koeto pi6a? imam predvid ne adres ili ne6to takova.... Тук е обяснено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Rq: Значи трябва ми голяма спътникова снимка на Земята на която се вижда Китайската стена Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Rq:Значи трябва ми голяма спътникова снимка на Земята на която се вижда Китайската стена Свали си програмката Google earth и ще можеш да видиш не само китайската стена от спътникова снимка, ами и колата си спряна пред блока ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Свали си програмката Google earth и ще можеш да видиш не само китайската стена от спътникова снимка, ами и колата си спряна пред блока ... Въпросът е, че не искам да виждам колата си, а само китайската стена без допълнителен Zoom. Както знаете това е единственото човешко творение, което се вижда от космоса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Знам че не е препоръчително да се рекламират други форуми така,че аз няма да рекламирам ами само давам рекуест.Някой може ли да ми намери картинка,която да показва определения ранк на потребителя(примерно начинаеш-1 звездичка),че аз никъде не можах да намеря.Само да е нещо по-необикновенно-не превоъгълничета.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Кажете някъв сайт за по-изчистени wallpaper-и. Ся се сетих за един дето е нещо като огън, който бълва от средата на десктопа... ако някой се сеща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 RQ Tрябват ми символите на световното( ония ухилените глави дето уж трябва да образуват 2006),но да са разчленени т.е по отделно,защото искам да правя презентацийка на PowerPoint и да ми се появява символчето на части,а пък не мога да ги отделя от цялата снимка Значи е тва ама да има разстояние между отделните части.Благодаря! ps Ако някой има други идеи,да ми прати лс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ако някой може да ми намери снимки на Деси Слава от вчерашното и посещение в шоуто на Слай...че в една друга тема има разни коментари и ми е интересно да я видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ако някой може да ми намери снимки на Деси Слава от вчерашното и посещение в шоуто на Слай...че в една друга тема има разни коментари и ми е интересно да я видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 OMG Вече ме е яд ,че пропуснах да гледам шоуто вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 RQ: Трябва ми карикатура на каратист който чупи тухли.....рових ама нещо не ми се отдаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Някой може ли да ми намери снимка на баба Вуна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 RQ:Последните фотосесии на Камелия за Плейбой.Тези,които ше излезят в специално издание, посветено на нея. RQ:Възможно най-голямата и качествена снимка на тази кола - http://www.petersen.org/default.cfm?DocID=...ars&ExhibitID=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.