Jump to content
BulForum.com

Най-добрата застрахователна компания

lithrone_s

Recommended Posts

Аз като си купувах колата трябваше да избирам измежду доста компании и дилърката ми сподели скромни впечатления за всяка една от тях. Бул Инс са най-солидни на пазара, но процента също им е най-висок. Тъй като ДЗИ от известно време работят с тях, лично аз предпочетох тях, защото са на по-нисък процент, а зад гърба си имат "голям играч". Останалите Алианц, Армеец, Булстрад, Дженерали, Евроинс, Уника и т.н. не ми допаднаха... може би от тях Булстрад събират най-много положителни мнения.

Само че то честно казано си е до човек. Едни са супер доволни и ги обслужват всеки път безпроблемно, а при други е точно обратното, така че имай го много впредвид това.

Армеец и Бул Инс са най-солидните застрахователи тяхните коли се крадат сравнително най-малко аз съм в Армееца до сега винаги са ми изплащали щетите по цени на оригинални части а не както по малките компании по цени на "каквото може да се намери" , в БулИнс също чувам че си плащали като попове без да те бавят особено много

Прегледай си договра. Ако не си прав - КЗП, следваща инстанция - жалба в съда с искане застрахователите да ги покрият разходите по наемането на адвокат. Ще ти възстановят парите, че и отгоре даже.

според мен колега се насочо към булстрад , армеец и дзи.тези три компании според мен са най-добре. едно приятелче влезе в 1 дупка със колата си и познай ( по точно отворена шахта) имаше пълно каско в евроинс което не признаха.трябвало да има виновен съответно и акт .армеец имат опция и за гуми ако се появят жаби :) моят съвет е към тези 3 компании но преди да сключиш договора просто прочети всички точки и подточко после да не се окажеш изненадан

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...