hameleon Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Продавам ASUS EEE PC701 4G Black Лаптопчето е закупено на 16.05.2008 , с 24 месеца гаранция към ЕРА. Продавам го с пълната му окомплектовка, без абсолютно никакви забележки. Батерията държи над 2 часа (при изключен wireles може и 3 часа) , в зависимост от това, как и за какво се ползва. Повече информация за модела - примерно тук -–> ЦЪК Този мъник върши страхотна работа, който го купи няма да съжалява. По-доволен от него няма как да бъда. Причината , поради която го продавам, е че ми подариха малко по-хубаво UMPC и това EEE ми става излишно. Цена: 460 лева Забравих да добавя, че давам 2GB SD PQI , един вид бонус към ЕЕЕ-то (седи си в слота като допълнително дисково пространство) С Windows XP Service Pack 3 е. Ако някой се интересува - 0885 305202 Отговарям и на ЛС или на директни запитвания в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Ако си навит за бартер погледни в мойте теми дали ще ти хареса нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted July 26, 2008 Author Share Posted July 26, 2008 Ако си навит за бартер погледни в мойте теми дали ще ти хареса нещо? Не се интересувам от бартери в момента Нова цена: 450 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busof Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Продавам ASUS EEE PC701 Лаптопчето е закупено на 16.05.2008 , с 24 месеца гаранция към ЕРА. Продавам го с пълната му окомплектовка, без абсолютно никакви забележки. Батерията държи над 2 часа (при изключен wireles може и 3 часа) , в зависимост от това, как и за какво се ползва. Повече информация за модела - примерно тук -–> ЦЪК Този мъник върши страхотна работа, който го купи няма да съжалява. По-доволен от него няма как да бъда. Причината , поради която го продавам, е че ми подариха малко по-хубаво UMPC и това EEE ми става излишно. Цена: 460 лева Забравих да добавя, че давам 2GB SD PQI , един вид бонус към ЕЕЕ-то (седи си в слота като допълнително дисково пространство) С Windows XP Service Pack 3 е. Ако някой се интересува - 0885 305202 Отговарям и на ЛС или на директни запитвания в темата. ot men imash 350 leva ako si navit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 От мен 380лв ако ти трябват пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted July 26, 2008 Author Share Posted July 26, 2008 От мен 380лв ако ти трябват пари Не ми трябват пари нее.. пари колкото искаш Просто ми станаха много играчки и немога да си играя с всички. Нова цена: 440 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Линка койтои си дал е за модела с веб камера, все пак има разлика .... снимката на твоя е без ... кой модел продаваш с камера или без ? Защото все пак имат разлика... дори ако твоя е без, трябва да добавиш в името на модела едно SURF за да се разбира кой модел продаваш .... ето така: "ASUS EEE PC 4G SURF/BLACK" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted July 27, 2008 Author Share Posted July 27, 2008 Снимката е просто снимка от NET-a. Продавам модела с 4GB SSD , 512 RAM , капаче от долу с възможност за upgrade на паметта, WEB Камера и пр.. Ако беше SURF нямаше да му искам тези пари. Мога да кача и актуални снимки на машинката , при сериозен интерес. Модела е точно този от линка, който съм дал в get.bg ... А снимката е просто за визуално оформление на пост-а Edit: Ето актуална снимка: Линка койтои си дал е за модела с веб камера, все пак има разлика .... снимката на твоя е без ... Вече е СЪС камера на снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Толкова имам. Толкова давам. Ако ти се дава? Даваи. Ако не. Здраве да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted July 27, 2008 Author Share Posted July 27, 2008 Продаден! ( за 440 кинта ) Честито на новия собственик, със здраве да си го ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.