Jump to content
BulForum.com

CPU+Motherboard

Recommended Posts

Motherboard Name MSI MS-6153 (2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM)

Motherboard Chipset Intel 82440BX

CPU - Celeron 600 Mhz clockva se do 9x100=900MHz bez sqkvi problemi, pove4e testove ne sa mu praveni, raboti perfektno.

Cena za tezi 4arkoli avera ne e opredelil, pomoli prosto da vidq dali shte ima interes, poneje e zaplanuval da gi smenq kum kraq na meseca.

Motherboard Name MSI MS-6153  (2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM)

Motherboard Chipset Intel 82440BX

CPU - Celeron 600 Mhz clockva se do 9x100=900MHz bez sqkvi problemi, pove4e testove ne sa mu praveni, raboti perfektno.

Cena za tezi 4arkoli avera ne e opredelil, pomoli prosto da vidq dali shte ima interes, poneje e zaplanuval da gi smenq kum kraq na meseca.

osven az da dam 45 i za dvete :)

A we maina,ti puskash obaqvite tuka..i taman chovek da se reshi da kupuva "v ponedelnik shte ti kaja dali e navit...iskal da vidi v nqkva firma kvi pari mojel da vzemi tam. "Mi parvo da pita tam, posle si puskai obqvite ;)

Vij sq...mojeh nishto da ne kaja, a da si 4akam do ponedelnik i togava da kaja napravo dali e navit. Prosto iskah da informiram 4oveka. Pi4a ne e mn v 4as s neshtata i se luta nalqvo nadqsno. Ne iska da se okaje precakan. A i ako ne si zabelqzal sam pisal, 4e ne e burza prodajba...

Vav firmata mu davali smeshnite 45 lv, xaxa...ina4e - Sold za 70 lv na nqkoi deto prati suobshtenie...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...