The Lord Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Cheta si az tuka starite postove i gledam che niakoi hora (viziram Ael) kazvat 4e Corel 11 e perfektna programka mnoo mi e interesno kak stigna do tozi izvod , a oshte po interesno mi e otkoga rabotite s Corel be hora neka koito kazva 4e e perfectna da mi otgovori za da me svetne togava po vaprosa za opraviata na bagovete ne me razbiraite pogreshno - az sam moje bi nai-golemia fen na corel no tia e predimno programa za predpe4at i design, a horata ot ekipa na corel neshto ot 9-ta versia nasam ne praviat nishto v tazi posoka a praviat samo kozmetika mai az imam pove4e problemi ot kolkoto polzi Porabotete, vijte, ubedete se - posle moje pak da pogo vorim ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Cheta si az tuka starite postove i gledam che niakoi hora (viziram Ael) kazvat 4e Corel 11 e perfektna programka... Pi4 neznam kade si gledal kato si 4el,ama mai neshto si se oburkal i to dosta....Az spomenah 4e imam programata i 4e shte q upna (kakto i napravih).Pro4eti hubavo za koia programa govora 4e e perfectna ... mai govoreh za FlashFXP s koiato v posledstvie upnah Corela...Ina4e za Corel Draw 11 nemoga da komntiram kolko e dobra i kolko ne,po prostata pri4ina 4e ne rabota s nego. Tva e ot men Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord Posted February 5, 2003 Author Share Posted February 5, 2003 priateliu, ili az nemoga da 4eta ili ima neshto neredno no,.... Ael Posted: Jan 25 2003, 10:10 AM Напреднал Член Group: Members Posts: 78 Member No.: 148 Joined: 26-December 02 Corel Draw 11 Graphics Suite e gotov P.S. Programkata naistina e perfectna 10x -------------------- The Notorious B.I.G. Forever te tuka se pro4eti: http://www.warez.ru/forum/index.php?act=ST&f=5&t=546 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 ako poglednesh malko po nagore obqsnqvam 4e imam problems s Cute FTP i RedDevil mi obqsnqva 4e s FlashFXP nqma da "stradam" tolkova. I az posle mu kazvam 4e e perfectna zatova go pisha i kato P.S. No nqma zna4enie az sam vinoven shtoto nesam pisal koia "programka" (umalitelno ) imam v predvid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord Posted February 5, 2003 Author Share Posted February 5, 2003 imenno, bez da se obijdash /ne sam iskal tova/ no, obiknovenno kogato pishesh P.S., to toi se otnasia za nastoiashtoto pismi (ili post) akoli ne, to triabva da uto4nish no, naistina kakto ti kaza "kakto i da e" az kazvam samo Sorry ako sam te obidil" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 6, 2003 Share Posted February 6, 2003 corel ot ver. 4 do ver. 11 sym dovolen nai-mnogo ot poslednata. Ot 9 do 10 ima niakoi neshtica promeneni osven kozmetikata, no ot 10 do 11 ne znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord Posted February 7, 2003 Author Share Posted February 7, 2003 moga li togava da raz4itam na teb da mi pomognesh za reshavaneto na edin ogromen problem s 11 ver. ) ako iskash da se `uem po Q-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 7, 2003 Share Posted February 7, 2003 ami kakto reshish. az sym si na linia, a i tvoia uin ne moga go vzema ot tuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 mnoo mi e interesno kak stigna do tozi izvod , a oshte po interesno mi e otkoga rabotite s Corel be horaneka koito kazva 4e e perfectna da mi otgovori za da me svetne togava po vaprosa za opraviata na bagovete ne me razbiraite pogreshno - az sam moje bi nai-golemia fen na corel no tia e predimno programa za predpe4at i design, a horata ot ekipa na corel neshto ot 9-ta versia nasam ne praviat nishto v tazi posoka a Porabotete, vijte, ubedete se - posle moje pak da pogo vorim ) <{POST_SNAPBACK}> Работя с Corel от версия 3 та до сега. Не ми казвай, че Corel е програма за предпечат. Иначе и аз съм и голям фен, работя почти изцяло само с Corel. Прав си, че версия 11 е доста бъгава, но не е вярно, че промените са само козметични. Аз предпочитам жерсия 9 и още си работя предимно с нея, имам 11 само за да отварям файлове записани на тази по-висока версия. Та видял съм поработил съм, може да заповядаш да поговорим, все пак вече приблизително 10 години се събират да работя с тоя продукт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 ...Та видял съм поработил съм, може да заповядаш да поговорим, все пак вече приблизително 10 години се събират да работя с тоя продукт. <{POST_SNAPBACK}> Може би след още 10 години някой ще погледне пак тази тема и ще реши да си поговорите Та мисля, че след толкова време The Lord вече е на съвсем друг акъл, сигурно вече работи с други версии, а не се и съмнявам, че знае и много повече за продукта Myth, Не се обиждай, просто ми стана леко весело и не се сдържах да не постна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Може би след още 10 години някой ще погледне пак тази тема и ще реши да си поговорите Та мисля, че след толкова време The Lord вече е на съвсем друг акъл, сигурно вече работи с други версии, а не се и съмнявам, че знае и много повече за продукта Myth, Не се обиждай, просто ми стана леко весело и не се сдържах да не постна <{POST_SNAPBACK}> Ми честно казано изобщо не погледнах кога е постната темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.