Jump to content
BulForum.com

Търси се персонал

Recommended Posts

Не знам само защо модераторите търпят да се изписват толкова глупости, от които има и доста истини, но все пак. Човека си предлага и който има желание се обажда и се интересува, на който му се струва малко си мълчи и си гледа неговата работа.

Не знам само защо модераторите търпят да се изписват толкова глупости, от които има и доста истини, но все пак. Човека си предлага и който има желание се обажда и се интересува, на който му се струва малко си мълчи и си гледа неговата работа.

не са глупости,самата истина са приятел

не са глупости,самата истина са приятел

Дори и да е истина няма нужда да псувате и да показвате колко сте българи. Човека предлага това, който не го устроива, търси друго. И на мен ми се струват крайно ниски за морето, но пък ...

Именно защото е истина е необходимо да показваме колко сме българи. Мен ми е обидна и подигравателна самата тема/обява.

Щом въпросният автор публикува обявата и мисли, че някой ще е заинтересован, нека започне от своите приятели и роднини. Ще ми е интересно да прати майка си примерно на морето за 350 кинта и надменно отношение с шанс да си вземеш заплата граничеш с 6-ца от тотото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...