sasshko Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Не знам само защо модераторите търпят да се изписват толкова глупости, от които има и доста истини, но все пак. Човека си предлага и който има желание се обажда и се интересува, на който му се струва малко си мълчи и си гледа неговата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Не знам само защо модераторите търпят да се изписват толкова глупости, от които има и доста истини, но все пак. Човека си предлага и който има желание се обажда и се интересува, на който му се струва малко си мълчи и си гледа неговата работа. не са глупости,самата истина са приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 не са глупости,самата истина са приятел Дори и да е истина няма нужда да псувате и да показвате колко сте българи. Човека предлага това, който не го устроива, търси друго. И на мен ми се струват крайно ниски за морето, но пък ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Именно защото е истина е необходимо да показваме колко сме българи. Мен ми е обидна и подигравателна самата тема/обява. Щом въпросният автор публикува обявата и мисли, че някой ще е заинтересован, нека започне от своите приятели и роднини. Ще ми е интересно да прати майка си примерно на морето за 350 кинта и надменно отношение с шанс да си вземеш заплата граничеш с 6-ца от тотото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.