Jump to content
BulForum.com

Търси се персонал

Recommended Posts

Търси се персонал за хотел в Източната част на Слънчев Бряг. Повече информация за хотелите можете да намерите тук

Камериер/ка

- 8-часов работен ден

- 350лв. чиста заплата

- 10% от оборота на мини-баровете

- 1 обяд

- Квартира на 2 минути пеша

Колкото може по-скоро за старта на работата

Портиер

- 12-часов работен ден

- 350 лв. чиста заплата

- 1 обяд

- Квартира на 2 минути пеша

Също колкото може по-скоро

Скоро тези Group хотелчета май групово ще ги събаряте?

ps.Будалите стават все по-малко тогава как ще се намерят роби а псевдо бизнесменчета? :confused

В тоя раздел вече виждам няколко Очевадно безумни обяви .. 60 часови работни седмици ..350 лв заплати майко мила Докога 6те ви лъжат бе хора ... вие подбивате пазара на труда ...не можах да се сдържа ....Ми викайте си виетнамци там да ви бачкат... то всеки е свободен да си прави ниската оферта няма проблеми ...ама затова хората главно извън столицата бачкат като луди и получават ниски доходи да пълнат гу6ата на някой вече наяден ..България кво да кажа

offtopic

Някой запитвал ли се е колко струва една нощувка в хотел на Сл. Бряг?!

А защо хотелите са празни?! И има ли едното връзка с другото.

И каква е връзката със споменатите заплати.

/offtopic

о това е нищо,отидете на място и да видите какви номера ще ви въртят

на всичко отгоре там кой е свързан с групировка,кои с депутати,всички са в кюпа

аз работих в х-л Хелена 5 звезди на Милен Велчев,за целият сезон получих само 1 заплата

а тои най-нагло ми каза ако искам да се оплача на арменският поп

тръгни да съдиш хора от този ранг и може да си очерниш живота

всичко това става при подписани договори и тн.

тази година ми се обадиха пак да ходя и като им отказах ме заплашиха,че ще си

наемат виетнамци и молдовци,до ден днешен никой не е дошъл за 350лв. заплата

а нощувка в единична стая е 60 Euro,да не говорим за апартаментите и студията

никой да не отива ще бъде прецакан

същото важи за Victoria Group и Елените по-специално обектите на Гергов

Sorry за новия офтопик.

Та ще съдиш тия, ама другия път, в някой друг живот, те ще се погрижат това да стане в 'друг' отвъден живот.

Как се построиха тия хиляди хотели за 3-4 години, а?!

Арменският поп значи.. Лошото е че има хора, които се хващат и отиват. Така задълбочават проблемите на държавата, ако има такава изобщо, няма.

Само го каза, всички тия са в кюпа, мен лично ме дразни абсолютната мутренска гангстеризация на Черномоерието и пълното безочие, за което и ти споменаваш. От някоя друга година изобщо не стъпвам там. По всички шоута по ТВ ги осмиват. И после темата за парите в другия раздел..

Та 200 лв за нощувка.. И после защо масово се почива в Анталия , Кушадасъ и т.н. За в пъти по-малко пари и по-добро обслужване, атмосфера и всичко.

Както каза някой нагоре, кога ли ще дойде времето масово да ги събарят.. Че решат ли управляващите наистина да разследват как са придобити *парите* (натъртвам на думата) и да се стигне до нормални за такива размери на грабителството санкции, Черноморието ще остане без хотели. Които кой знае и как са строени и одобрявани, като знаем нашите *органи*, и да видим след първия трус 5-та степен колко ще оцелеят.

Аз не мога да спра никой, но който мисли, че като отиде, ще направи добре дори за себе си, да отива, но да знае за какви хора работи и за каква експлоатация и умопомрачаващи неща става въпрос, в уж развиваща се държава, егати. Държава, която позволи и позволява пълни абсурди да се случват на фона на членстовото ни Вече в ЕС.

Аз не знам като какви трябва да ни обявят от ЕС, че Станишев да излезе и да сведе глава.. Вече че сме най-бедната (с много под другите) и корумпирана държава в целия ЕС никой не го стряска вече.

Абе понякога си мисля, ако не се бях родил аз, нямаше да е такава тая държава. Ефекта на пеперудата ли, знам ли и аз, но просто не мога да повярвам, че съм свидетел на такова безобразие, случват се неща, които не мога да осмисля даже. Имам чувството, че сме битер Дивия запад, или някакви неандерталци егати.

Заплатата не е лоша,ако е за седмица...Между другото,ако някой смята да ходи на елените да има предвид,че голяма част от персонала са мангали...

като започнахме с подробностите бих искал само да доуточня

как се почива и работи на Слънчев бряг

за работещите в хотелите

обикновено се спи в избените помещения,където цунамита от обратни води са нещо нормално :)

за мои късмет в стаята,където бях аз водата стигаше до 40см. над пода

имаше колеги,който вечер си лягаха на чисто,а сутрин се събуждаха в компанията на някой

"кафяв айсберг" :D ,хлебарки и мишки са ти задължителни съквартиранти даже мисля веднъж

по History гледах документален филм свързан с тази тема,повода за заснемането беше че един

английски турист объркал копчетата на асансьора и вместо на 1 опишъл на приземният етаж :)

за почиващите

докато работех в Слънчев бряг имах възможността да разговарям с архитекта на централният хотел

на Victoria Group,оказа се че основите на хотела са изчислени за 6 етажна сграда,а останалите етажи

(мисля бяха 12-14) са построени по усмотрение на собственика,затова и сградата има Акт 16 само до

6 етаж

лично аз като минавам от там гледам да съм по далече от този комплекс,а ако и останалите са така

строени просто незнам какво ще стане при едно средно земетресение

• 2 weeks later...

Виждам, че се изписака доста глупости от хора, които четат 24 часа и там подобната Българска медиа.

Хотелите в източен слънчев бряг са пълни. Така е от 10 Юли и резервациите са до средата на Август. Така, че всички завистливи хорица да си стоят в Пловдив и да продължават да пишат по форумите. Ако дойтеде ще се убедите в това. Да миналия сезон беше много слаб, но сега постоянно обявяваме Стоп сейл.

Виетнамци вече работят като персонал и всички са много доволни от тях. Хора, които си вършат работата и нямат претенции, в сравнение с мързеливите Българи, които по цял ден се скътават да пушат цигари и като им кажеш да напражят нещо те гледат на кръв, че си им развалил рахата.

Миналата година докарахме хора от Тайланд за работа. Скоро целия работен пазар ще стане такьв.

Кажете ми как да дадеме 1000 лева заплата за хора, които не знаят как да работят. Мрънкалници.

Докато не се научим да си вършим работата като хората заплатите ще са такива!

Как очакваш квалифициран персонал при положение, че обявяваш възнаграждение (колко смешно звучи при посочената от теб сума) в размер на 0.97 стотинки на час? При 12 часов работен ден?! :wir

И... Изобщо. Цялото Черноморие толкова яко е затънало в лайна... :sick

Докато не се научим да си вършим работата като хората заплатите ще са такива!

Докато не почнете да давате нормални заплати хората ще са ви такива, дето по цял ден пушат. Щото на човека му е през оная работа за 350лв дали ще го уволниш, или не. Ама я му давай 1к да видим дали няма да изоре хотела там и ще знае, че парите са хубави и другаде няма да ги взима. Защо мислиш, че толкова млади хора се изнасят в чужбина, щото тука се подиграват с труда им :angry1 И аз имам познат, който беше миналото лято - еми чупиха го от работа за 400лв, 12 часов работен ден. Пари, които могат да се взимат и в Пловдив на 8 часа :lol:

Докато не почнете да давате нормални заплати хората ще са ви такива, дето по цял ден пушат. Щото на човека му е през оная работа за 350лв дали ще го уволниш, или не. Ама я му давай 1к да видим дали няма да изоре хотела там и ще знае, че парите са хубави и другаде няма да ги взима. Защо мислиш, че толкова млади хора се изнасят в чужбина, щото тука се подиграват с труда им :angry1 И аз имам познат, който беше миналото лято - еми чупиха го от работа за 400лв, 12 часов работен ден. Пари, които могат да се взимат и в Пловдив на 8 часа :lol:

То и в Пловдив хората вече не се хващат на работа за под 500 лева,скъпотията е ужасна.Докато работодателите не се научат да си ценят работниците и особенно клалифицираните си служители,ще има недоимък на работна сила.На хората им трябва стимул за работа,а не подаяния за да не умрат от глад :lol:

Освен виетнамци,никой друг с тия мизерни заплати няма да привлечете.

Виетнамците сигурно ги ползват не само за работа,а и за решаване на проблемите с популацията на бездомни кучета и котки. :lol: :lol: :lol: 2 в 1

Кажи ми виетнамеца как няма да е доволен на 350 лв,като в родината си работи за 5 пъти по-малко.Няма да се оправим никога...Да,ясно,че Сл.бряг е пълен,само че това са 10 % от българите,които са ятаци на партизани,комунисти,измамници и мушенници и странно забогатели хора.Така,че си оправете статистиката и то най-вече върху коя част на населението се базира тя.

Я ми кажи,кое е това едно ядене,няква мизерна закуска с хлебче.Ми другата част на деня с кво да се храня.Освен виетнамци,никой друг с тия мизерни заплати няма да привлечете.

Портиера има ли стол поне?

1 обяд значи,ти можеш ли да изкараш цял ден с едно ядене...Сигурно не,тогава влез в някой местен магазин за хр.стоки да видиш как са цените,каква е инфлацията и каква ти е заплатата.И ми кажи от 350 лв колко ще ми останат,че да се юрна от Пловдив?

Нали се сещаш,колко е важен стимула за един работещ,с тва заплащане какъв стимул можеш да имаш,ми естествено,че ще пушиш цигари.Дет са вика,за толкоз пари-толкова.

Това ми напомня на българите, които ходят в Англия, живеят в мизерията и лайната, но си натискат парцалите за по един сезон, само и само да спечелят някой лев. Нищо чудно, че виетнамците се навиват на такава работа. Предполагам, че и англичаните гледат на нас по същия начин, както и ние гледаме на виетнамците - просто едни роби, дали си задниците на алчните капиталисти...

Виетнамци вече работят като персонал и всички са много доволни от тях.

Тая обява тогава кво прай тука ? Ходи по виетнамски форуми.

Какви са тези 350 лева това за един таиландец може да е супер ,и на една купа ориз може да се радва.Ти казваш как да дадеш а ти на колко ще осигоряваш 350 едва ли.И ако давате 1000 лева ще банкрутира хотелът.Нормално никои да не ходи на морето в този хотел сигурно са поне 200 лева стаите за да може да работиш 4-5 месеца и да изкараш пари за една година.А ние балъците да бачкаме цяла година.ВЪпреки че съм протива да си даваме парите на чужди курорти тези цени те принуждават.

.....Хотелите в източен слънчев бряг са пълни....

Поне това е вярно - бях в Несебър за седмица в този период. Запълването на хотелите обаче не носи очакваните приходи от другите дейности защото хората предпочитат само да спят в южен (оправете си посоките - хотелите ви са в южен а не в източен Слънчев бряг), а да харчат парите си в Несебър. Видях и парадоксални ситуации- групи хора пристигащи на "търси се" в Несебър които с голямо неудоволствие се насочваха към свободните места зад комплекс Амфора. Базата ви се запълва чак след като свършат свободните места в новата част на Несебър.

Малко offtopic.

Като прочетох това за "източен" Слънчев бряг се изсмях много силно. Би ли обяснил коя е западната част. Тази от "западната" част на пътя ли?

Палячото, където обижда така наречените от него работници като мързеливи е явно доста кух и по-скоро него го разяжда това, че никой не иска да му работи за 200лв. Нека да не разказва приказките от Шихеризада и да обяснява как са работили виетнамците, понеже ако има малко памет ще си спомни как внесохме същите тези работници през Соц-а и как веднага почнаха да се занимават с мошенгии и нелегални търговии и най-вече да скътават от работата и за тва комунистите им биха шута след няколко години и всичките ги изгониха та за този въпрос толкоз.

До някъде споделям идеята, че ви идва много да давате високи заплати понеже нямате оборот но за това вие сте си виновни.Изгонихте преди няколко години българите защото били 2-ра класа туристи и дадохте път на англичаните и почнахте да строите хотел до хотел все големи тарикати и си мислихте, че парите с комбайн ще ги берете.Уви няма ги вече анличаните и някак си цените за по 100 еуро няма кой да ви ги даде, не ми разправяйте, че хотелчетата са ви пълни, щото веднага всеки малко по-интелигентен ще намери в интернет кви са ви туристите, а голата истина е че повечето са пияни мужици от Кавказ и Сибир дето си поръчват супичка с 3 лъжици.

Еми казвате такива са ни туристите нямаме повече да дамен зап персонал, кредити имаме да плащаме еми яжте си бетона.Аз приятели имам в Слънчев бряг и Несебър те още виетнамци не са видели.

Дерзайте господа хотелиери и мениджъри и т.н. пожелавам ви да си намерите някой да ви работи за без пари :lol:

Ми то сезона свърши! Сигурно ще търсят за догодина ?ХА ХА ХАААААААААААА!

Та смешниците нека търсят под вола теле!

Предлагам да спрем да им ъпваме тъпата обява - не си заслужава даже да я коментираме!:lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...