Jump to content
BulForum.com

Judas Priest i Queensryche v Sofiq !!!!!!!

james_ankov

Recommended Posts

Vijte na edin obiknoven biren fest kolko hora se sabirat?Vijte na 4algadjiite full do kozirkata.

mnogo si prav.poradi tazi pri4ina vinagi se qdosvam po vreme a birenite festove :angry: Istinata e 4e toq balgarski narod izprostq dosta(tva e moeto mnenie)

Istinata e 4e toq balgarski narod izprostq dosta(tva e moeto mnenie)

Prav si. Mnogo daje.(tfa e moe mnenie :))

No ot druga strana obiknoveniq balgarin dori da iska da 4ue ne6to ot tezi veliki grupi bg muzikalnite (i ne samo) medii ne mu predostavqt po4ti nikakva vazmojnost za tova.Kato primer e zakrivaneto na edinstvenoto bg rock radio Tangra minalata godina kato napravo e*aha maikata na hilqdite slu6ateli i po4itateli na rocka :angry1 O6te si spomnqm kak sqka sutrin s kef sa ka4vah na reisa za daskalo 6toto i 6ofiora slu6a6e Tangra.

Pak za muzikalnite televizii nqma kfo da govora.Samo komersialni bokluci i tuk tam (1-2 predavaniq) ne6to svqsno :angry:

To kak 4ovek da ne sa zaribi po 4algata kat na seki vtori kanal si klati zadnika porednata "pevica" :angry:

Dobre 4e pone iz neta moje da si nameri6 si4ko :punk :D

Mr.Tinkertrain si prav na6te medii sa pulna skrub po otno6enie na muzikata :( edinstvenoto predavane koeto gledah s interes be6e Fraktura po MM i tq ze da staa komers :angry: mislq 4e mahnaha i Velin rok blok koeto si be6e gotino makar i da ne be6e kato predi i v kraina smetka za po4itatelite na taq muzika ko ostava edno golqmo ni6to tfa e basi diskriminaciqta zorlen iskat da e zali4at taq muzika osobeno v Bg 4e nii dori nemame metal federaciq :sick a edna nasrana Makedoniq si imat takava federaciq dano zanapred i nii da imam takava federaciq.

Metala nqma da umre dokata ni ima nas!!!! :punk :punk

Ot druda strana az se radvam(do nqkakva stepen )4e specialno po TVmediite ne se govori mnogo za "pravednata muzika"za6toto taka tq 6te stane po-komersialna ot kolkoto e sega(atq slava bogu ne e osobeno komersialna),a kolkoto po-nekomersialna e musikata tolkova fenovete sa po predani(kam samiq stil) i po-zadrujni(pomejdu si)

Az kato vatre6en 4ovek bih kazal "pregorql" v ne6tata specialno za Bg izdatelite moga da vi kaja 4e te ne iskat da izdavat na6i istinski bg produkti.Prosto na horata ne im se zanimava s reklama (ama istinska takava) :((.6toto mogat da te izdadat i kato nqma reklama horata ne znaqt ni6to za dadenata grupa.Nikoi ne kupuva CD-tata im i saotvetno nqma prodajbi.Drugoto vajno spored men e 4e metalnite fenove nqmat dostata4no sredstva,koeto e jalko :((Tretiqt nai golqm faktor za samite prodajbi e piratstvoto."Za6to da kupuvame ne6to kato 6te si go svalim i to bez pari"Chetvartiqt vajen faktor e 4e kakto kazvate selqniqta ostana v Bg.Umnite hora (pove4eto slu6a6ti rock)otdavna sa izvan milata ni rodina.Selqnina kakvo mu trqbva-rakiq salata i gola plat :))

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Здравейте!

Обръщам се към феновете на Джудас и Куинсрайк, които няма да пропуснат концерта в петък, 18.06.!

Търся транспорт(по-точно две(2) места) до София и обратно(веднага след концерта)! Срещу заплащане, естествено(горивото и бира за шофьора, но бирата - след като стигнем в Пловдив :punk )! Фенове, обадете се и помогнете на други като вас! За контакти:

- тук, във форума;

- e-mail: kmakaveev(at)yahoo(dot)com

Благодаря предварително!

Много са тъпи организаторите ве майна! Налепиха плакати оня ден и на сичкото от горе пише 18 юли! Много тъпо е так не пише нито от колко часа нито колко е билета аве въобще българска работа! :angry1

acw.jpg Eй такъв трябва да е плаката! :punk

Emi tva be6e :punk Ei sega se varnah ot Sofiq ... Napravo sam razmazan :wir

Bati rabotata - u6ite mi 6umqt o6te , ne moga da govorq i vrata me boli ot :punk

, ama tva be6e nai - hubavoto ne6to v jivota mi ... :punk

Tai kato sam lud fen na Judas (dobre , 4e si pazeh glasa za tqh) , bih iskal da znam koi pesni pqha Queensryche , 6toto i te me zaribiha ... :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...