sotirov12j Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Здравейте! Вчера ми се развали помпичката на този парфюм и си мислех,че ще я оправя лесно като имам време.Одеве половин час се занимавам с тая топка и съм се изнервил на макс.Почти нов парфюм,а не мога да го ползвам по никакъв начин Имате ли идея как се отваря тва нещо? Моля без смотани коментари,които нямат общо с темата.Благодаря на всички предварително :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Моя оранжевия е на две излизания още. Като свърши, ако не си се оправил, може да ти го дам да го разглобиш спокойно, белким ти дойде някаква идея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 ne 4e iskam da te pla6a ama polzvam tazi seriq na bos s topkite i nqkolko pati sam se ma4il da si go razglobqvam ei taka 6toto nqma kvo da pravq i e dooosta trudni4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotirov12j Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 AssassiN сериозно ли говориш-навит съм разбира се!!! Ако не се шегуваш ще поддържаме връзка и като свърши ще се видим някъде да ми го дадеш за тестове Злоби,и кво? Успя ли накрая да я отвориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 abe az go otvorix ama posle nqma6e realen 6ans da se saberat vsi4ki 4asti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Харабия с тая тема превзехме кочината. Тема за нестандартни въпроси нямаше ли някъде из форума или аз се бъркам нещо ???? А, имало бе. Ми що не позлваме нея за такива нестандартни въпроси ???? Айде на тоя въпрос няма да отговарям, че отговорите са много и някои са соленички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.