Jump to content
BulForum.com

Прогнози за дербито Ботев - Локо ПД

Botev1912

Recommended Posts

Hm. Vie ot Loko nikoga nqma da se nau4ite.Ili pone pove4eto ot vas.Na vas vse nqkoi vi e vinoven we. Izgonixa vi treniora ,zashtoto si4ko vi e naredeno.Prosto ste takiva - za vsi4ko trqbva da si ima opravdanie i vinagi tursite izvinenia. Zavladqni ot shampionski dux i izvednuj op - verginity is like a baloon - one prick and all gone ..taka li beshe. i vii ste taka.dva puti xodix na tva derbi kogato beshe na lauta vuv vashata agitka. i kvo ,po4va ma4a ,lokoto vadqt nqkvi fakli , dve tri dimki i radvat. Botev ,za sajalenie nqmaxa tolkova fakli ,no za smetka na tova pusnaxa 5-6 bombi4ki i 3-4 dimki.I okolo men vednaga se 4uvat - " Eii ..mama im deiba julta pak sa se nagovorili s kukite ,koi gi e pusnal tolkoz bombi da vkarat weee ! she gi eba " a sega kakvo. Tozi put botev beshe s evropeiskata publika.Ne naprazno se tvurdi ,4e podrajavame na Roma. S tezi znamenca prili4axme to4no na rimska publika. A kvo - lokoto mqtaxa bombi i dimki kato nevideli.E da vi pitam az , i osobeno tebe Hammer , kak gi vkaraxte tezi "boepripasi" ye !? ta vie mojexte da napadnete kerbala s tolkoz snarqdi.i kak preceni ,4e publikata bila na nivo ... i osooooooooooooooooooooooobeno vashata ... tcuk-tcuk.Az puk si mislex ,4e tozi put vi nadvikaxme za celia ma4, ne samo v nqkoi promejdutaci. Pak ne bqx v nashta agitka.naro4no ,za 2ri poreden ma4 otivam pri svetlinnoto tablo da slusham.Koi kolko vika.Shtoto mi pisna da mi se svalqt nqkvi pishlemeta , kolko vi e velika publikata.Mi nashta beshe naistina na nivo tozi put! a na vas ,kato ne vkarvate mai ne vi se vika tolkoz mnogo a? mi taka e.shtoto ste i tolkoz golemi.Aide ,aide, pomnq va az kolko bqxte golemi v b grupa.Kak xodixte po 50 4oveka na ma4 na vun i stoqxte s oburnati gurbove ,posle idvaxa 100 4oveka na lauta i pak obrushtaxa gurbovete .. nikoga ne ste bili takuv otbor kakuvto e botev i tolkova vi boli ot tova ,4e ot muxata pravite slon ,samo i samo pone edin put i vie da izlezete po dobrite.I po golemite.prosto zavijdate.izvinqvaite ,no Loko e otborut i publikata koqto poddurja tazi vrajda v plovdiv. Dokuto bqx na stadiona ,si napravix truda da naprawq i drugo prou4vane.Da vidq kolko puti agitkite shte po4nat da vikat protiv drugia otbor,v smisul ne da vikat "Samo Botev" ili "Samo Loko" ,a "Kur za Botev" ili "Kur za Loko" .. mi stignax do izvoda ,4e na botev nemoga da im gi prebroq shtoto sa ravni na nula .. Nie si peem i poedno vreme ot diagonala se 4uva - maika vi sheiba ... o-o-o maika vi sheiba... ! i po estestvenata 4oveshka priroda i nie ne ostavame po nazad.No ako si mul4axme ,to vrajda nqmashe da ima. no loko e purvoizto4nika.shtoto gi e qd i zavijdat.

mi primirete se - ma4a svurshi 0 : 0 kolkoto i da se opitvaxa da vi vkarat golovete sadiite ..shtoto vie sami nemojete.Be neka vi pitam neshto.. kude ste trugnali shampioni da ni stavate kato nemojete nas da biete we? Kanar sum ot kakto se pomnia.obi4am go tozi otbor ,no kolkoto i da si krivq dushata nemoga da kaja ,4e mojem da igraem . tolkova sme tolkova slabi 4e .. ne iskam da izpadame ,no nqma da e nespravedlivo.i dnes pak igraxme slabo.No vupreki tova bqxme ako ne po dobri ,to pone ravnostoini prez 1voto poluvreme ,a vtoroto vupreki ,4e edvam vurzvaxme 5 pasa i sudiata ni zarivashe s lopata 2m ne ,ami 4 pod zemqta ,vie pak nemojaxte da ni biete.Nai-dobroto napadeni s/y nai-slabata zashtita. i ne mi kazvaite ma4a e ureden.Kva ti ugovorka we.0:0 na koi my e potrebno ?

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Az sum malko nedovolen ot sadiistvoto. Imashe polojenia pred vratata na loco na niakolko puti i toi ne dade nikav fall. 0:0 ne lo6o za botev vse pak spe4eliha to4ka :)

Кво да си му доволен на тва съдииство?!?!?!?!?!?!?

Свири си чернодрешкото първото полувреме и после взе парите

А след мача даже и му се караха че не бил свирил както тряа

Voodooman, и аз не мога да кажа, че имаше добра игра.. но в сравнение с тази срещу Спартак Варна бе идеална :) Представи си тогава какво е било :(

Botev1912, има особено голяма разлика между тези неща. Че Ботев са най-сигурния изпадащ говори мястото им в таблицата. Надявам се, че ще се спаси отбора и ще остане в А група. Относно това, че са били взели пари от други отбори... това са глупости :) Знаем го без да се налага да коментираме, Ботев традиционно играе силно в дербите, както и Локо ПД ;) (спрямо останалите изяви)

Локомотивци си търсели извинение !?? Всички могат да видят разликата между играта през есента и сега... и за това трябва да има причина извън това "не знам каква е причината, не мога да си го обясня" - актуални изказвания на футболистите на Локото.

Съдийството накрая беше кофти, даваха се пресилени картони и се създаде впечатление за подкрепяне на Локо заради фаловете, но не мога да преценя дали просто фаловете зачестиха от футболистите на Ботев или наистина имаше тенденция (случайна или неслучайна).

Друго също ми направи впечатление - каквото и да си говорим Ботев лежаЕа по терена във всеки възможен момент и накрая си личеше, че е прекалено и мисля, че бе нарочно.

Sega kato gledam klasaciata Locomotiv {pd} sa s 47 to4ki i sa s 6 to4ki pred "Liteks" , celi 6 to4ki . V Sledvashtite dva-tri kruga loco ne se sreshta s koi znae kolko silen supernik. 4ak 23 krug s "Levski". Ne znam kakvo si mislite ,no spored men Loco shte e shampion. :(

Sega kato gledam klasaciata Locomotiv {pd} sa s 47 to4ki i sa s 6 to4ki pred "Liteks" , celi 6 to4ki . V Sledvashtite dva-tri kruga loco ne se sreshta s koi znae kolko silen supernik. 4ak 23 krug s "Levski". Ne znam kakvo si mislite ,no spored men Loco shte e shampion.  :(

Moga samo da ti kaja 4e ot tozi kryg se e igralo samo plovdivskoto derbi, drugite ma4ove sa utre :)

EDIT: a Levsi mai4e daje imat i edin otlojen ma4 zaradi Liverpool (ne sam siguren)

Друго също ми направи впечатление - каквото и да си говорим Ботев лежаха по терена във всеки възможен момент и накрая си личеше, че е прекалено и мисля, че бе нарочно.

estestveno 4e e bilo naro4no lejaneto i teb da te rejat cialo vtoro poluvreme i ti 6te se 4udi6 po kakav na4in da ustiskash tazi to4ica koiato ti e taka nujna :)

Sega kato gledam klasaciata Locomotiv {pd} sa s 47 to4ki i sa s 6 to4ki pred "Liteks" , celi 6 to4ki . V Sledvashtite dva-tri kruga loco ne se sreshta s koi znae kolko silen supernik. 4ak 23 krug s "Levski". Ne znam kakvo si mislite ,no spored men Loco shte e shampion.  :(

Събра съчувствени усмивки с тоя пост. Левски е не 7 точки зад Локо и е с 2 мача по-малко. Мачовете са с Литекс в неделя на "Г. Аспарухов" и Локо Сф. Прави си сметката как ще свършат :) . Ако ги бием. Литекс не са конкуренция.

А за мача - бил съм на доста мачове на Ботев и преди лежане и носилки имаше само за гостуващия отбор, но и канарите се научиха на тази тарикатщина :( .

Левски имат 2 мача по-малко и са 7 точки зад Локо .. на Герена ще си вземат титлата :)

Dreamer - нали не трябваше футболистите да се заяждат така .. или ако са от Локо става :) Защото както е ясно че ние ще отпаднем, така е ясно че се молим който и друг да е шампион само не вие. Противоречиш си, не се заяждам.

Определено от Локо започнаха скандалите между двата отбора. Дори аз помня мирните времена, когато нямаше такава омраза, такива боеве и псувни. Всичко започна от онова дупене на Шумен преди няколко години.

CMexyBka - добра реч им дръпна братко :Р

Dreamer - нали не трябваше футболистите да се заяждат така .. или ако са от Локо става :) Защото както е ясно че ние ще отпаднем, така е ясно че се молим който и друг да е шампион само не вие. Противоречиш си, не се заяждам.

Къде съм казал, че не трябва да се заяждат?

Който и да го направи ще си е простотия, а и става дума за ФУТБОЛИСТ на отбор, а не за фен - има фенове който ще кажат каквото и да е могат да те изложат по всякакъв начин.

Ама когато говорим за футболист... няма значение на локо, марица, ботев, който да говори такива неща за друг пд отбор все ще си е тъпо и аз не намирам извинение за това.

Тук си го намекнал.

Нула на нула - това ако не е успех за Ботев какво е тогава?

Тук си го намекнал.

Драги ми veseo.. тук става дума за нещото наречено "пловдивски футбол", това е като "националният отбор над всичко", но важащо за Пловдив. Съперници или не, всички трябва да се радваме на успехите на пловдивските спортисти. Единствено за това...

Драги ми veseo.. тук става дума за нещото наречено "пловдивски футбол", това е като "националният отбор над всичко", но важащо за Пловдив. Съперници или не, всички трябва да се радваме на успехите на пловдивските спортисти. Единствено за това...

Prav si ama nqkoi neiskat da proumeqt ne6tata,a tova e jalko :devil

Явно няма да се разберем .. приемам го и го разбирам. Само че така беше допреди 4-5 години и случката със Шумен. И аз бих се радвал за Локо, но те да пускат на прекия ни конкурент и в същото време дори феновете им викат за Шумен .. беше глупаво, както и сега е глупаво .. както и БГ футбола

: 6 мин продължение.

През второто полувреме се игра не повече от 30 минути футбол, така че и това продължение е малко.

п.с. играчите на Ботев може да ги земат за ролите на жертвите в "Спешмо отделение" - достойно ще се представят

п.с. 2 и за балерини стават :P

През второто полувреме се игра не повече от 30 минути футбол, така че и това продължение е малко.

п.с. играчите на Ботев може да ги земат за ролите на жертвите в "Спешмо отделение" - достойно ще се представят

п.с. 2 и за балерини стават :P

kvi gluposti govorish ve pi4 za balerini stavate vie 6toto gledai Sasho Dikov da vidish kolko ot narusheniqta deto gi svirija za lokoto sa istinski

Смехувка, бомбите и димките са ги вкарали двама души, които нито ще ти кажа тук как се казват, нито ще ти обяснявам как е станало. Винаги има начини да се вкарат и за това че във вашата агитка нямаше пиротехника сте си виновни вие.

Вчера гледах предаването по канал 3 за мача и много ясно се видя как е свирил съдията. Я ми кажете колко дузпи не отсъди за Локомотив? Все съдията ви е виновен. Който иска да спорим за съдийството нека каже по- конкретно от какво не е доволен.

Искам също да добавя, че ако не се е получил мач, то за това имат вина футболистите на Ботев. То не беше лежане и търкаляне по терена, симулации, бавене на играта и т.н.т. На мен ми стана жал за онея пичове с носилката, те навъртяха по- голям километраж и от футболистите. През 5 минути трябваше да изнасят по някой жълт труп. В предишните мачове Ботев играеха футбол, надиграваха се, а сега гледаха само да рушат играта.

Такаааа.... сега стигнах и до жълтите знаменца които се развяваха. За мен това беше върха на гаврата с Христо Ботев. Какво общо има поета с футболния клуб с изключение на това че онея позорят името му? Бяха жалка картинка.

Икам също да добавя, че локомотивската агитка е много по- организирана и направи добра хореография и за да не бъда обвинен в пристрастност добавям че това е мнение и на доста ботевисти. Това че жълтите викаха повече си е нормално, все пак те бяха домакини и резултата ги удволетворяваше напълно. Според мен съотношението между агитките беше 60:40 за Ботев.

Аз се ангажирам да кача снимки на нашата агитка. Ако някой намери и от тази на Ботев, нека да ги покаже и да сравним.

Смехувка, бомбите и димките са ги вкарали двама души, които нито ще ти кажа тук как се казват, нито ще ти обяснявам как е станало. Винаги има начини да се вкарат и за това че във вашата агитка нямаше пиротехника сте си виновни вие.

Вчера гледах предаването по канал 3 за мача и много ясно се видя как е свирил съдията. Я ми кажете колко дузпи не отсъди за Локомотив? Все съдията ви е виновен. Който иска да спорим за съдийството нека каже по- конкретно от какво не е доволен.

Искам също да добавя, че ако не се е получил мач, то за това имат вина футболистите на Ботев. То не беше лежане и търкаляне по терена, симулации, бавене на играта и т.н.т. На мен ми стана жал за онея пичове с носилката, те навъртяха по- голям километраж и от футболистите. През 5 минути трябваше да изнасят по някой жълт труп. В предишните мачове Ботев играеха футбол, надиграваха се, а сега гледаха само да рушат играта.

Такаааа.... сега стигнах и до жълтите знаменца които се развяваха. За мен това беше върха на гаврата с Христо Ботев. Какво общо има поета с футболния клуб с изключение на това че онея позорят името му? Бяха жалка картинка.

Икам също да добавя, че локомотивската агитка е много по- организирана и направи добра хореография и за да не бъда обвинен в пристрастност добавям че това е мнение и на доста ботевисти. Това че жълтите викаха повече си е нормално, все пак те бяха домакини и резултата ги удволетворяваше напълно. Според мен съотношението между агитките беше 60:40 за Ботев.

Аз се ангажирам да кача снимки на нашата агитка. Ако някой намери и от тази на Ботев, нека да ги покаже и да сравним.

Ти гордееш ли се с "пиротехниката"? Ако да е ясно що за човек си. Ако някоя от бомбите беше уцелила полицай в главата и той беше починал пак ли щеше да се кефиш? А ако този полицай ти беше баща как щеше да реагиращ спрямо "героите", които са внесли пиротехниката? Заради такива хора не ходят ужасно много фенове. Просто рискът да бъде ранен невинен човек е огромен. Заради лумпени като тези от агитката на Локо, които почти счупиха тръбите на огражденията. Като простаците от Левски и ЦСКА, които раниха и убиха човек и изпочупиха хиляди седалки. Които ходят пияни на мач, бият противникови фенове и се ГОРДЕЯТ с това. Хора-мизерници.

Ти гордееш ли се с "пиротехниката"? Ако да е ясно що за човек си. Ако някоя от бомбите беше уцелила полицай в главата и той беше починал пак ли щеше да се кефиш? А ако този полицай ти беше баща как щеше да реагиращ спрямо "героите", които са внесли пиротехниката? Заради такива хора не ходят ужасно много фенове. Просто рискът да бъде ранен невинен човек е огромен. Заради лумпени като тези от агитката на Локо, които почти счупиха тръбите на огражденията. Като простаците от Левски и ЦСКА, които раниха и убиха човек и изпочупиха хиляди седалки. Които ходят пияни на мач, бият противникови фенове и се ГОРДЕЯТ с това. Хора-мизерници.

:punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Hammer .A za obshtoto m/y otbora Botev i poeta ,mislq si 4e tebe dosta pove4ko trqbva da te e sram ,shtoto to4no ti si bil edin ot onezi 2-3 xilqdi ,koito sa go psuvali do 10 rukav na rodoslovnoto durvo v4era. sq nqmam vreme da obqsnqvam ,mnogo burzo shti kaja samo edno - spored men suotnoshenieto si beshe 50:50 i kakva xoreografia imaxte vie ,osven onezi kalendar4eta koito bqxte razdali na vsi4ki ,i s koito rukomaxaxte nalqvo nadqsno i po edno vreme dignaxte i nqkvi sur4ica ... ta te pitam kakvo vi beshe tolkova specialno na "xoreografiata" i btw ti se 4udq kak mojesh da govorish za xoreografia pri nali4ieto na 2-3 xilqdi statisti ! Moje bi e vreme da zapo4nesh da pravish razlika m/y Xoreografia i Repertoar !

EDIT : za sudqta shti kaja kvi sa mi pretenciite kat imam pove4e vreme.A tvoite sa smeshni - znam za kvo mi govorish - za dva udara v rukata .. i dvata pri pribrani kum tqloto ruce i ot ne pove4e ot 1m i polovina. kato vtoroto daje ne e qsno dali ne my se e udarila v guza na nashia .. shtoto ne se vijda - rukata e zad tqloto i nikoi nemoje da kaje .. pone ot taq kamera ot koqto gledax na sasho dikov

RED BULL - що ли съм сигурен че като дават владението на топката в италианските мачове и почти винаги е максимум 25-30 минути общия сбор на двата отбора за полувремето. Или те и там така бавят ..

Hammer - и къде е имало дузпа за Доко ? Аз даже не помня да са падали и мислех да си базикам съучениците(вчастност RED BULL) че не са падали и затова не са им дали дузпа. А вие ме утрепвате - толкова дузпи не са ви дали ?!

Хехех айде да не говорим за агитката която знамето им е едно черно сърце. Ми че то и аз нося ваше знаме ве .. в даскало има едни мноо яки меденки с вид на сърце - точно знаменцето ви.

P.S. Поне имаме име и го уважаваме - не е като отбора ми да се казва Вагон Пд, щото да не го позорим. И не винаги сме го позорили - за разлика от вас сме играли успешно в европа.

P.S.2 Сори към всички че се получи малко заядлив пост, но полудявам като такива заядливи псевдофенове почнат да обвиняват всички освен себе си. Приемете го - не играхте добре и не победихте! Или и снегът ви беше виновен че е изкривявал топката ..

VooDooMaN, попревъзбудил си се малко. Под "пиротехника" разбирам също факли и димки. Без тях просто не е същото. И аз съм против бомбичките, но какво да се прави, има хора които ги хвърлят и нито ти, нито аз можем да направим нещо.

CMexyBka, ти пък от къде знаеш какво съм викал и какво не? И я кажи по какъв начин някой е псувал поета Ботев? Да не би да сме се гаврили нещо с образа на Ботев? Вие сте тези които го използвате по стадионите.

i kakva xoreografia imaxte vie ,osven onezi kalendar4eta koito bqxte razdali na vsi4ki ,i s koito rukomaxaxte nalqvo nadqsno i po edno vreme dignaxte i nqkvi sur4ica
Ако на това казваш календарчета...
Хехех айде да не говорим за агитката която знамето им е едно черно сърце. Ми че то и аз нося ваше знаме ве .. в даскало има едни мноо яки меденки с вид на сърце - точно знаменцето ви.

veseo, много се чудих дали наистина го мислиш това и накрая реших че си крайно неосведомен. Ще ти дам малко инфо, за да не се изложиш някъде ако кажеш кажеш такова нещо. Емблемата на централния ни фенклуб е подобна на тази на отбора, но вместо футболна топка има буквата Л и отдолу годината е 1988. Това е най- стария фенклуб у нас. Освен това още не съм чул за такова нещо като "знаме на агитката". Има много фенклубове и организации и повечето си имат собствени емблеми и знамена.

Това със сърцата често се използва по италианските стадиони, а както сигурно си чувал, там по отношение на хореографията са надостижими.

Тук качих малко снимки от мача. Който мисли че това със сърцата е било смешно може първо да ги погледне, а после да дава мнения.

Px-x-x-x.Hammer ,pi4 .govorq ti za tezi kalendar4eta ,ne za tezi. No mai-samo ti nerazbra ..

i vij sq ,prosto protivore4ieto v dumite ti e smeshno.Na4i ne ste vinovni vie ..fenovete na loko za deto vikate Kur Za Botev ili po obrazno da go kaja - fuck.you.gif ,ami sme vinovni nie ,zadeto sme se krustili na imeto na edin velik revolucioner .. a i oshte neshto:) . emi xuu ,logikata ti e jelqzna!

ХЕ ХЕ тази снимка как сте я рязали за да се получи така че всички ленти да са ви опънати????

Ония пич дето ги раздаваше докато даде 4-тата лента и първата вече я бяха свалили - и от там всичко тръгна лавинообразно.

В интерес на истината бяхте много зле организирани, а и тея димкиии да ги бяхте направили в жълто направо ха ха - бати и цветовете.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...