Jump to content
BulForum.com

Прогнози за дербито Ботев - Локо ПД

Botev1912

Recommended Posts

Vidqhte ma4a - Loko palni ne6tastnici :pirate Az zastavam zad Bobi i ne znam kvo obqsnenie mu tarsite... Vseki si ima mnenie i az se radvam , 4e kaza tova koeto misli. I da vi svetna Loko nema da stane 6ampion , pone taka se nadqvam :rolleyes:

Vie mislite li , 4e fenovete na Inter iskat Milan da sa 6ampion :confused

Govorite gluposti ....

A i o6te ne6to - toq lainar ot Varna udari zdravo ramo na gostite :angry1

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Vidqhte ma4a - Loko palni ne6tastnici :pirate  Az zastavam zad Bobi i ne znam kvo obqsnenie mu tarsite... Vseki si ima mnenie i az se radvam , 4e kaza tova koeto misli. I da vi svetna Loko nema da stane 6ampion , pone taka se nadqvam :rolleyes:

Vie mislite li , 4e fenovete na Inter iskat Milan da sa 6ampion  :confused

Govorite gluposti ....

A i o6te ne6to - toq lainar ot Varna udari zdravo ramo na gostite :angry1

Че как да стане шампион като уволниха Ераносян "за доброто" на отбора :)

Velikiat ami, ako v evrofutbol davaha pari na takiva kato teb, te shtiaha da sa falirali mnogo otdavna

Че как да стане шампион като уволниха Ераносян "за доброто" на отбора :)

Мениджърски ръце виждам аз. Тоя симпатяга дето се води сега тренер на Локо тотално е разбил играта и пуска играчи, които бяха резерви при Едо (явно недоволни).

Хайде честито на жълтите. За тях това че измъкнаха равен е много голям успех. Мач не стана, но поне агитките бяха както винаги на ниво (особено локомотивската). Иначе се надявам тази точка да помогне на Ботев да останат в А група. Иска ми се и догодина да има дерби.

Глупостите които ги дрънка ония изрусен *** Димитров си ги обяснявам с това че иска да се хареса на ултрасите на Ботев. Познавам доста умерени ботевисти, които нямат нищо против шампион да е Локомотив.

Мениджърски ръце виждам аз. Тоя симпатяга дето се води сега тренер на Локо тотално е разбил играта и пуска играчи, които бяха резерви при Едо (явно недоволни).

Това се иска от него... :lol:

Много се радвам че взехме точка, но съдийството беше под всякаква критика. Не може да спъват футболист на Ботев и да дадат на същия футболист жълт картон и фаул за Локо. Накрая съдията натика Ботев в наказателното поле като показа около 4-5 поредни корнера , тва беше към 90 мин, накрая десерта : 6 мин продължение. С такова съдийство не може да се играе футбол нормално и честно. Ако локо пак бяха били накрая изобщо нямаше да е реално и справедливо, щото за 90 мин имаха 2 удара и то единия от измислен фаул. :punk :sayjin

Ami kvo da kaga....ma4a be6e pulen proval ;) As sum za Lokoto,no nqma6e da imam ni6to protiv Botev da stane 6ampion(koeto e nevuzmogno).

Spored men ma4a b6e malko naglasen za da ne izpadne Botev.Toest Lokoto im pusnaha 6toto vse i Botev e plovdivski otbor.Prosto sa si stisnali rucete.... :)

Аз съм фен на Ботев и Локомотив не веднъж са ни прецаквали. През сезона когато изпаднаха на Ботев им трябваха 3 победи в 3 мача за да се спасят(не съм 100% сигурен че беше така но нещо такова). 1-вия мач Ботев победиха, 2-рия играеха срещу Локото и те вместо да ни пуснат ни биха с 2-1 тогава наи-големия локомотивец в града а именно кмета Гърневски каза, че това което са направили Локомотив е било невероятна простотия. Но както и да е! Мисля че футболистите на Ботев играха много добре и че Локомотия няма да спечели титлата наи-малкото заради Левски и ЦСКА просто няма да оставят друг отбор да вземе титлата :)

Не можеш да ги обвиняваш, че не са ви пуснали щото сте изпадали. В противен случай щяха да ги наричат "курви", "предатели" и в крайна сметка никой не е виновен, че даден отбор е в еди каква си позиция. Но това е много различно от едно изказване. Ботев сам се е прецакал с това, че е бил на такова място. Ако Локо-то беше в същото положение никога нямаше да се сърдя на Ботев, че не са "пуснали" на отбора за да се спасят. Все пак не искаме да гледаме уредени мачове, нали?

Иначе като фен на локото искам ако 'трябва' губим точки то това да е срещу Ботев, защото равностойната игра в дербите винаги е велико нещо.

Хайде честито на жълтите. За тях това че измъкнаха равен е много голям успех. Мач не стана, но поне агитките бяха както винаги на ниво (особено локомотивската). Иначе се надявам тази точка да помогне на Ботев да останат в А група. Иска ми се и догодина да има дерби.

Глупостите които ги дрънка ония изрусен *** Димитров си ги обяснявам с това че иска да се хареса на ултрасите на Ботев. Познавам доста умерени ботевисти, които нямат нищо против шампион да е Локомотив.

Прочети ми миналия пост и виж за какво съм съгласен с мнението(не с това че го каза) на Боби Димитров.

Колкото до ***-ове да не казваме за смешното ви вратарче дето не мое да схване какво е "чест на отбора" и е твърдо решен че сме взели пари да скачаме.

DDL tova za urejdaneto na ma4a ot kude go izmisli. Te takova neshto tuk ne moje da ima, ne si li go razbral, a i kakto kaza Dreamer ne triabva da ima, zashtoto shte se izgubi istinskoto v tova derbi, a to vinagi e bilo i vinagi shte bude. Az ne iskam nikoi da ni puska na nas. Ako sudiistvoto e obektivno i ako se igrae 4estno Botev niama da e na tova miasto. I to4no zashtoto shampion v bulgaria se stava 4rez urejdane na ma4ove, za tova nashite otbori shte sa tolkova smeshni navun, zashtoto ako 90% ot ma4ovete sa tolkova istinski, kolkoto Botev i Lokomotiv, nivoto na furbola ni shte e na dosta po-visoko miasto

I oshte edno dopulnenie: tolkova e goliama omrazata mejdu dvata otbora, 4e za urejdane nikoga ne moje da staFa na vapros. Okaza se, 4e ne samo Bobi Dimitrov moje da se izkazva 'tupo', no i Martin i nai ve4e Vasil Kamburov mogat da go praviat B)

Интервю с Васил Камбуров: защо мислиш че Ботев играха толкова надъхано

отговор: ами нямам представа, сигурно са взели пари от друг отбор иначе те да си носат парите в Б група

И с Мартин Камбуров: защо мислиш че Ботев играха толкова надъхано

отговор: не мога да си го обясна сигурно са играли за други отбори но те са най-сигурният изпадащ

всъщност ето част от интервюто

Васил Камбуров (капитан на Локо): Ботев игра за други отбори. Бяха надъхани, сякаш ритат на финал за КЕШ. Но и това няма да ги спаси. Ботев са изпаднали.

И не да ми говорете за Боби Димитров а за тези тъпи буферски футболисти, които не знаят кви ги дрънкат. Не ви ли е ясно че локо шампион не може да стане , а Ботев няма да изпадне :) :punk

За кво говорят всички вагонетки тук???

Просто не играхте както играхте през есента - тва е.

И ако не беше ви помогнал съдията и до равен нямаше да се докопате.

Az sum malko nedovolen ot sadiistvoto. Imashe polojenia pred vratata na loco na niakolko puti i toi ne dade nikav fall. 0:0 ne lo6o za botev vse pak spe4eliha to4ka :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...