Jump to content
BulForum.com

Прогнози за дербито Ботев - Локо ПД

Botev1912

Recommended Posts

Според вас как ще завърши дербито на България: Ботев 1912 Пловдив - Локомотив 1936 Пловдив, мойта прогноза е пристрастна 4:3

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

както казах в един друг топик на локо не им е позволено да вземат шампионата, затова прогнозирам или равен от порядъка на 1:1 или минимална победа за Ботев. а ако говоря от позицията на скромен ботевист: "ще ги пръснем 6:0!!!!!")

Az mislja che Botev shte bijat(2:1) ili raven (2:2)

X ne urejda nikoi, ama mai to4no taka shte zavurshi 2:2 ili 3:3 neshto takova, makar 4e mnogo mi se iska botev da vkara pove4e ot lokoto ama shte vidim

Za men po vajnoto e da napravqt edin dobar ma4, za6toto poslednite nqkolko ma4a na lokoto i osobeno na botev sa palna skrab :wacko: . Bezpristranen sam i iskam hem lokoto da zeme titlata hem botev da se spasi :lol:

I vse pak prognoziram 1:2 B)

то мача ве4е е почнал, ама аз да си кажа че според мен ще е х

аз обаче хич не се интересувам от футбол, така че незнам закво става въпрос

Муахахахахаха

Интервю (май) с Боби Димитров (Ботев):

въпрос: Смятате ли, че тези две точки, които взехте на Локо ще се окажат пагубни за шампионската им титла?

отговор: Дано.

========================

Мисля, че не се нуждае от коментар... тъпо до не знам къде.

Муахахахахаха

Интервю (май) с Боби Димитров (Ботев):

въпрос: Смятате ли, че тези две точки, които взехте на Локо ще се окажат пагубни за шампионската им титла?

отговор: Дано.

========================

Мисля, че не се нуждае от коментар... тъпо до не знам къде.

Тъпо ли? Ами и аз викам "дано"! Защо ли? Ами спомням си как преди няколко години когато Локо бяха изпаднали и Ботев и Шумен се бореха за спасение. В прекия мач на Лаута, черно-белите пуснаха на шуменци, като дори и феновете им викаха за тях!

П.С. Ако незнаете оттам почна враждата между отборите, така че си го заслужават напълно. Аз лично в мача с Левски и Литекс ще съм за тях.

Вие мислите идиотски. Какво опрадание има някой, че друг бил направил нещо и после той заради това се оневинява?

Който и да го направи ще си е простотия, а и става дума за ФУТБОЛИСТ на отбор, а не за фен - има фенове който ще кажат каквото и да е могат да те изложат по всякакъв начин.

Ама когато говорим за футболист... няма значение на локо, марица, ботев, който да говори такива неща за друг пд отбор все ще си е тъпо и аз не намирам извинение за това.

В прекия мач на Лаута, черно-белите пуснаха на шуменци, като дори и феновете им викаха за тях!

Не стига че викаха против собствения си отбор, ами отидоха и до Шумен и викаха за Шумен, не знам какво по-тъпо от това

Нищо против Локо да стане шампион ама ми се искаше днес да изядат по-голямо дърво, но нямаше как

ЕДИТ: Вярно, че е тъпо футболисти така да говорят, ама тогавашните футболисти на Локо ако ги бяха питали дали Ботев ще изпадне, много от тях щяха да отговорят по същия начин

Прав си че не би трябвало футболист да го казва .. както и не би трябвало да се обвиняват други за загуба(съдии, време ..). Но просто това е истината - почти всеки истински фен на Ботев се чувства обиден от онова изпълнение за което казах и иска Локо да не стават шампиони.Айде спирам че мразя да споря за бг футбол.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...