lubo1972 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Трябва ми оригинален диск за този модел лаптоп. Имам някой съмнения че не иска да инсталира нормално XP. Имал съм подобен случай с лаптоп Dell. Сини екрани докато не сложих неговия си диск с Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Трябва ми оригинален диск за този модел лаптоп. Имам някой съмнения че не иска да инсталира нормално XP. Имал съм подобен случай с лаптоп Dell. Сини екрани докато не сложих неговия си диск с Windows. Може да се поръча от сайта на Хюлет Пакард за 20тина долара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 имаш ли идея за конкретен линк? Просто питам и аз ще поровя дано го открия от къде се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 имаш ли идея за конкретен линк? Просто питам и аз ще поровя дано го открия от къде се прави. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...=reg_R1002_USEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.