sasquatch Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 koi go napravi tolkova da prilicha na arenata Мда направо все едно съм си отворил arena ... А колкото до дизайна - май може още нещо да се направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Бе не знам като кво е ама ми харесва Малко разнообразие не е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Е, ма вече се оляхте! Това с директориите е хептен грозно! Не виждам смисъла да се прави дизайн изобщо за директориите - влизаш кликаш си каквото ти трябва и изобщо не гледаш дали е красиво или не! А в тоя черния вариант трябва да се дзериш 1000 години докато видиш каквото търсиш или докато прочетеш имената изобщо. ХОРА СПРЕТЕ ДА ПОДОБРЯВАТЕ ДИЗАЙНА! Или поне да го правят хора дето наистина разбират от това!!! п.с. БТВ нали обещахте да върнете нормалния "неочернен" скин на форума. Защо още го няма? п.с.с. Защо не направите уареза розов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Men si me kefi i taka we samo ako slojat ima nqkoi sum vijdal tam kadeto da papkite sa po qki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Абе хора, кво толкова роптаете срещу черното? На черен фон монитора свети по-малко -> по-малко болят очите. Аз където трябва да се чете нещо винаги си го правя на черен фон. Така е готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Poprincip az obicham cherniq cvqt no tova koeto e napraveno ne mi dopada.Trqbva pone malko da se razli4avat mestat v koito si bil,a sashto taka i goleminata na bukvite.Ili da se udebelqt ili da se uveli4at.Samo tova e. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.