Jump to content
BulForum.com

Karamana revna pak

karaman

Recommended Posts

Napravete gi taka, che da se vizda v koia direktoria e vlizal chovek i v koia ne. Predi Explorera ocvetiavashe v po-tumen cviat posetenite direktorii, a sega razlika v cveta niama. Po tozi nachin chovek moze da se orientira vednaga koe e novo i koe staro oste ot pruv pogled.

Za men tova beshe cenno ot staria skin. Inache hich ne mi puka kakav e fona, niamam koi-znae kakvi pretencii, no sega triabva dopalniteno da se vziram i da cheta za da vidia kakvo e novoto. Viarno che v glavnata stranica ima izpisani novite neshta, no triabva da vnimavash i da chetesh, koeto mi e po-neudobno otkolkoto na prav pogled vednaga da precenia koe e novoto.

Tova e moeto mnenie.

на мен пък така всичко в черно много ми харесва, напомня ми на добрия стар ДОС, на черен екран светли символи, по-малко свети. Наистина хубаво е да се махне този CSS който пречи посетените линкове да се оцветяват в различен цвят (тъмночервен по подразбиране). Действително това е голямо удобство!

Това Last Modified е начин, но е много по-ангажиращ а и това не помага кой знае колко когато прелистваш набързо и искаш да видиш къде си влизал и къде не, нали ;)

Абе, не е толкова лошо като му свикнеш... само ако можеше тоя шрифт да е 1-2p по-голям. И някои иконки хич не си отиват с този черен фон (на .mp3 например)...

Fon tomov govoreshe za tova, che ne mozhe da vidi koe e novoto.

E imenno de, nemoga da vidia koe e novoto (demek neposetenoto ot men), koeto se ocvetiava v po-tumen cviat sled kato bude poseteno.

Last Modified se promenia prez opredeleno vreme (zavisi kolko neshta sa kacheni), a ako az za tova vreme ne sam vlizal niama kak da vidia koe e novoto. Triabva da se zachitam po-obstoino i sas sigurnost ste propusna neshto.

Neka si sedi novia cheren fon (na men lichno ne mi prechi), nishto mu niama, no neka da ima indikacia za poseteni i neposeteni direktorii, tova imah predvid. Inache privetstvam ideiata za novovavedenia.... ;)

Tva s cherniq fon mi haresva, ama i az podkrepqm fon_tomov, naistina shteshe da e po-hubavo da se ocvetqvat v drug cvqt mestata v koito si bil, malko po-golemi da sa. :rolleyes:

dam twa e kofti trqbwa da se smenqt zwetowete da ima nqkwa razlika.A ina4e 4erno po me kefi :P

nemoga da vidia koe e novoto

Непосетените връзки що-годе се виждат, но за да не си изтезавам очите яркостта на монитора ми е на 15, което пък означава, че от a:visited виждам само следи. Следователно, остава ми единствено възможността да го прекарам през user CSS и да си го гледам както си беше преди.

Napravete gi taka, che da se vizda v koia direktoria e vlizal chovek i v koia ne. Predi Explorera ocvetiavashe v po-tumen cviat posetenite direktorii, a sega razlika v cveta niama. Po tozi nachin chovek moze da se orientira vednaga koe e novo i koe staro oste ot pruv pogled.

Напълно съм съгласен :)

ne znam kak e bilo do predi da go vidia, no sega pone na pryv pogled mi haresva

no vse pak, chernia fon dosta poglyshta ot belite bukvi

kato otvoria stranica s goliama kolona tekst, malko mi se zamazva i trudno go cheta.

no ne mi e problem, az polzvam search-a pri nujda ot neshto, a ako sledia kakvo novo, sledia srednata kolono

vse pak za proba moje da vidite kak e sys svetlo siv background i cherni ili #333333 bukvi

kato linkovete da si stavat pak oranjevi i posetenite sivi

mislia che shte e po-spokoino, no moje i da se lyja

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...