karaman Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 sme izkopirali arenta ama 1:1 Za tva losho nema, ama bukvite sa si drebni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Opredeleno moga da ti kazha, che go e pravil chovek, koito ne e vizhdal arenata. Puk i main page otdavna e v tumni tonove. Hubavo e v sichko da e ednakvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Dam i men me izdrazni. I tozi 4eren cwqt drazni o4ite..pone moite . Daite neshto po svetlo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Napravete gi taka, che da se vizda v koia direktoria e vlizal chovek i v koia ne. Predi Explorera ocvetiavashe v po-tumen cviat posetenite direktorii, a sega razlika v cveta niama. Po tozi nachin chovek moze da se orientira vednaga koe e novo i koe staro oste ot pruv pogled. Za men tova beshe cenno ot staria skin. Inache hich ne mi puka kakav e fona, niamam koi-znae kakvi pretencii, no sega triabva dopalniteno da se vziram i da cheta za da vidia kakvo e novoto. Viarno che v glavnata stranica ima izpisani novite neshta, no triabva da vnimavash i da chetesh, koeto mi e po-neudobno otkolkoto na prav pogled vednaga da precenia koe e novoto. Tova e moeto mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Nali zatova ima last modified!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 на мен пък така всичко в черно много ми харесва, напомня ми на добрия стар ДОС, на черен екран светли символи, по-малко свети. Наистина хубаво е да се махне този CSS който пречи посетените линкове да се оцветяват в различен цвят (тъмночервен по подразбиране). Действително това е голямо удобство! Това Last Modified е начин, но е много по-ангажиращ а и това не помага кой знае колко когато прелистваш набързо и искаш да видиш къде си влизал и къде не, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Fon tomov govoreshe za tova, che ne mozhe da vidi koe e novoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Fon tomov napano te podkrepqm sega e super gadno trqbva pove4e vreme za orienta4iq i ma4ene na zrenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 ami nqma problemi, vmesto vie da go vurnete kakto si beshe, az shte si kupq o4ila Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Абе, не е толкова лошо като му свикнеш... само ако можеше тоя шрифт да е 1-2p по-голям. И някои иконки хич не си отиват с този черен фон (на .mp3 например)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Fon tomov govoreshe za tova, che ne mozhe da vidi koe e novoto. E imenno de, nemoga da vidia koe e novoto (demek neposetenoto ot men), koeto se ocvetiava v po-tumen cviat sled kato bude poseteno. Last Modified se promenia prez opredeleno vreme (zavisi kolko neshta sa kacheni), a ako az za tova vreme ne sam vlizal niama kak da vidia koe e novoto. Triabva da se zachitam po-obstoino i sas sigurnost ste propusna neshto. Neka si sedi novia cheren fon (na men lichno ne mi prechi), nishto mu niama, no neka da ima indikacia za poseteni i neposeteni direktorii, tova imah predvid. Inache privetstvam ideiata za novovavedenia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Хич не ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Tva s cherniq fon mi haresva, ama i az podkrepqm fon_tomov, naistina shteshe da e po-hubavo da se ocvetqvat v drug cvqt mestata v koito si bil, malko po-golemi da sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Tva s cherniq fon mi haresva, ama i az podkrepqm fon_tomov, naistina shteshe da e po-hubavo da se ocvetqvat v drug cvqt mestata v koito si bil, malko po-golemi da sa. dam twa e kofti trqbwa da se smenqt zwetowete da ima nqkwa razlika.A ina4e 4erno po me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 ami nqma problemi,vmesto vie da go vurnete kakto si beshe, az shte si kupq o4ila samo ako moje nqkoi da mi kaje otkude da si kupq o4ila Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 velikiat postni oshte vednuj totalno offtopic i to dva puti edno i sushto. ot purviq put horata te razbraha za mnenieto ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Blagodarq karaman, che mi obqsni kakvo e visited link. Chestno kazano ne znaeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 mene me kefi novata viziq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 nemoga da vidia koe e novoto Непосетените връзки що-годе се виждат, но за да не си изтезавам очите яркостта на монитора ми е на 15, което пък означава, че от a:visited виждам само следи. Следователно, остава ми единствено възможността да го прекарам през user CSS и да си го гледам както си беше преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Napravete gi taka, che da se vizda v koia direktoria e vlizal chovek i v koia ne. Predi Explorera ocvetiavashe v po-tumen cviat posetenite direktorii, a sega razlika v cveta niama. Po tozi nachin chovek moze da se orientira vednaga koe e novo i koe staro oste ot pruv pogled. Напълно съм съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 SYPER!!! Veche se vizdat visited links. Taka e drugo neshto. Mnogo blagodaria na tozi, koito go e napravil fakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Ne samo ti si mislish taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Male che grozotiq e stanalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 ne znam kak e bilo do predi da go vidia, no sega pone na pryv pogled mi haresva no vse pak, chernia fon dosta poglyshta ot belite bukvi kato otvoria stranica s goliama kolona tekst, malko mi se zamazva i trudno go cheta. no ne mi e problem, az polzvam search-a pri nujda ot neshto, a ako sledia kakvo novo, sledia srednata kolono vse pak za proba moje da vidite kak e sys svetlo siv background i cherni ili #333333 bukvi kato linkovete da si stavat pak oranjevi i posetenite sivi mislia che shte e po-spokoino, no moje i da se lyja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.