PiTT BuLL Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 BMW 520 '91 година , от първия път я взех P.S. Многобройни изцепки с непозволени глупости, благодарение на лудия инструктор Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Още от малък съм карал какви ли не возила по кърските пътища. Изкарах курсовете 1992-ра на една лада петица, но обърках листовките и не се явих втори път. 1999-та ми стана много наложително и придобих правоспособност след няколко опреснителни часа с едно много дърто Волво 340. В деня на изпита имах СВИРЕПО главоболие и въпреки това реших листовките с една грешка, а кормуването - без. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 На Москвич 12-ца мисля, даже на градското често някаква рейка му падаше и съединителя спираше да работи, и на трета потеглях, на трета карах градско, всичко Беше си добър урок как се процедира в екстремни ситуации. Това беше преди 15-тина години. Нямах 18, но след няколко години взех книжката. Тогава баща ми работеше подобни неща, та ме уреди доста рано да я зема . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.