GammaRay Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 ЗИЛ 131 - с 0 наказателни на три изпита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naigolemia Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 VW Vento na gaz ebati barakata Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Червена Opel Corsa на газ (РВ 5003 --) . Имаше някъв бъг в компютъра и чат пат се форсираше сама . Изпита го взех днес от първият път , a листовките ги взех с 2рото ходене Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Skoda Octavia 2.0 Diesel почти нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 На Форд Ескорт, старичък, много здрав, на газ, преди 2 седмици. Изпит от раз 1 наказателна точка, на второ явяване , първият път даже не ме пуснаха на изпит, загубих си личната карта :/ 3 дена преди изпита. Момчета ( и момичета ), кормуването, който не се е явил, той не го е взел от сефте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Голф 2 ка на газ преди 6 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_G Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Golf 5 Tdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 AUDI 80 - червено, изпита го взех на 04.07.2002 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Лада 5-чка, през 1995-то лето. Много убаФ автомобил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 VW Bora 2.0 TDI.Доста стабилна кола беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Астричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Листовките ги взех с 1 грешка, защото съм инат и си знам своето... Курмуването от 2рия път. Скъсаха ме на първото явяване, заради отнемане предимството на автомобил без подаден светлинен сигнал Как ме беше яд и как кълнях водача на S-класата.. Книжката я взех септември месец, вече навъртях 13 000км и съм сравнително доволен от представянето си зад волана. Спомням си само за 2 грешки, при който съм засичал друг водач по моя вина. Bora 1.6 при Генко Станчев(страшно готин човек ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Книжката я взех септември месец, вече навъртях 13 000км и съм сравнително доволен от представянето си зад волана. Имам книжка от 12 дена почти и до момента съм навъртял 2000 км . Не е особена гордост , а и не е повод за "мерене на пишки" . Както казваше моят инструктор : "Като изминеш поне 50 000 км , може да мислиш че започваш да караш добре " Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Имам книжка от 12 дена почти и до момента съм навъртял 2000 км . Не е особена гордост , а и не е повод за "мерене на пишки" . Както казваше моят инструктор : "Като изминеш поне 50 000 км , може да мислиш че започваш да караш добре " Ти първите 12 дена ако не въртиш нон стоп кога ще въртиш . . . скоро става ясно колко е скъп бензина, ремъците и филтрите и после като решиш да усилваш . . колко са скъпи нещата и всичко спада откъм ентусизъм :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Имам книжка от 12 дена почти и до момента съм навъртял 2000 км . Не е особена гордост , а и не е повод за "мерене на пишки" . Както казваше моят инструктор : "Като изминеш поне 50 000 км , може да мислиш че започваш да караш добре " И поне 5 години - майтап няма. Трябва да минеш през няколко сезона, за да се сблъскаш с различните ситуации. Лично аз повече от десетилетие, откак карам кола смятам, че непрекъснато се уча на нови и нови неща. Най-важното на което се научих едва последните 18 месеца е да карам бавно и внимателно и че колкото и да бързам с бързане се стига само до болницата или гробищата. Особено в града с повече от 40-50 км в час няма никакъв смисъл да се кара. Лошото е, че останалите шофьори не го разбират и всеки бърза, бърза! Затуй всички кръстовища са пълни с изпотрошени стъкла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Ти първите 12 дена ако не въртиш нон стоп кога ще въртиш . . . скоро става ясно колко е скъп бензина, ремъците и филтрите и после като решиш да усилваш . . колко са скъпи нещата и всичко спада откъм ентусизъм :X Е да ама пропускаш момента , че има и служебни коли на тоя свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Е да ама пропускаш момента , че има и служебни коли на тоя свят Най-бързите и най-прекрасни коли на света Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Най-бързите и най-прекрасни коли на света Моята нито е бърза , нито е прекрасна ... още по-малко нова , но пък за сметка на това е "гледана гаражна кола" и аз я обграждам с много любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Моята нито е бърза , нито е прекрасна ... още по-малко нова , но пък за сметка на това е "гледана гаражна кола" и аз я обграждам с много любов Така е - най-важното е да си обичаш колата.. Тогава и тя те обича, а взаимните чувства градят връзките Малко авто-романтика.. Хора, пътища, автомобили.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 на Москвич 412 хи хи,ама без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkarakashev Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 ми момчета и момичета какво да ви кажа по вапроса. Книжка от 95-а на ладичка ако не се лажа 5-ца после 98 C i 2000та Е. Не е кои знае какво да имаш книжка , а по важно е за какво ти е. В момента куцо, кйораво и сакато зима документа, а после варви се трепе по пътищата. Идвало ми е понякога да хвърля книжка и професия и да седна някаде на стол заради толкожа никролози по патя. Може да звучи като клише но сам се нагледал на купища ламарини и трупове по шосетата. В понеделник беше поредната касапница по патя (от пловдив до аитос имаше 4 катастрофи) а наи тежката беше преди карнобат в която загинаха 4 човека и по точно почти деца на по 21-30г. ако не се лажа. Не сам никой за да давам савети но седнете ли зад волана помилете за миг, помилете за каде отивате и каде искате да стигнете, помислете колко хора мислят за вас когато сте на пат и колко искат пак да ви прегарнат и да ви се усмихнат и тогава запалете. Оставете увереноста и мисалта за бесмартие и карайте внимателно и разумно. Само ние който сме на патя можем да спрем тази воина или (тя никога няма да баде спечелена от нас хората) поне да намалиме жертвите. Пожелавам ви лек, спорен и безавариен път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Идвало ми е понякога да хвърля книжка и професия и да седна някаде на стол ... ... да се научиш да пишеш грамотно , най-накрая почти деца на по 21-30г. ако не се лажа. лъжиш се ... има разлика между дете и 30 годишен/на мъж/жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Ти ставаш все по - глупав с всеки изминал пост. Не знам защо. 1во за Жужи, после още няква тъпотия, сега това... Никакъв усет ли няма у теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Ти ставаш все по - глупав с всеки изминал пост. Не знам защо. 1во за Жужи, после още няква тъпотия, сега това... Никакъв усет ли няма у теб? Хайде всеки да си гледа в своята паница , а ? Това ми е дошло в момента да кажа - казвам го . Аз държа ли ти сметка на теб за нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkarakashev Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 deca sa zad volana a na godini rasajdavat kato takiva . kato napravqt 100 000 togava moje da kajat che sa nehsto na patq ama sas porednite 1000-2000 km i ade na shoseto ............ P.S. imam nad 100 000 i to na pricep i pak ne kazvam che sam shofior a te.......... kogato faktite govorqt i bogovete malchat. ako zabelejite koli se blaskata za dve osnovni neshta: Previshena skorost i nepravilno isprevarvane Kamioni se blaskat ili ot zaspivane na shofiora ili ot neispravnost po kamiona do sega edno ot nai tapite i kalpavi neshta v patishtata na BG e krastovishteto na AM Trakiq pri Stara Zagora. do sega pone az lichno sam vidql 20 koli vatre , no ni edin kamion (imashe edin na derbi no toi se beshe obarnal na ilizane ot kragovoro posoka st.zg. a ne da ishvarchi ot magistralata.) Taka che ne sa vinovni avtomobilite i znacite i markirovkata a zadvolannite ustroistva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.