modified Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Някои можели дами обясни как се преминава от Vista на Xp? доколкото знам не е лесно и нестава само с xp диска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 При мен става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 От DOS пускаш fdisk /mbr или За поправяне от recovery console на XP пишеш: fixmbr fixboot c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Че защо да не става? При инсталацията си форматираш харда и това е. Ако имаш някакви проблеми 80% от тях се оправят с Hiren BootCD - много полезни инструменти, потърси ги в някой торент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Че защо да не става? При инсталацията си форматираш харда и това е. Ако имаш някакви проблеми 80% от тях се оправят с Hiren BootCD - много полезни инструменти, потърси ги в някой торент. Именно де, при доста хора явно не става, и резултатът е или невъзможност за потегляне изобщо на инсталацията, или просто черен екран на някоя стъпка и дотам. Колкото до hiren, има инструменти, но защо да ползва нещо такова, след като има и по-безболезнени начини.. Ако има вече CD-то, и така става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armstrong Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Здравейте! Искам да премина от XP на Vista, но виста им две версии - 64 и 86 битова. Не знам колко битова ми е машината?! (възможно е и да е 32 битова...) Та, въпроса ми е как да проверя колко битов ми е компютъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Здравейте! Искам да премина от XP на Vista, но виста им две версии - 64 и 86 битова.Не знам колко битова ми е машината?! (възможно е и да е 32 битова...) Та, въпроса ми е как да проверя колко битов ми е компютъра? Ъъъъ. Темата е Vista->XP, не XP->Vista. Виж си спецификацийте на процесора - там пише колко битов е. Темата за инстлация на Vista в момента е 2-3 по-долу : http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51559 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.