Jump to content
BulForum.com

От windows Vista преминаване към Xp?

modified

Recommended Posts

Някои можели дами обясни как се преминава от Vista на Xp? доколкото знам не е лесно и нестава само с xp диска... :(

Че защо да не става? При инсталацията си форматираш харда и това е. Ако имаш някакви проблеми 80% от тях се оправят с Hiren BootCD - много полезни инструменти, потърси ги в някой торент.

Че защо да не става? При инсталацията си форматираш харда и това е. Ако имаш някакви проблеми 80% от тях се оправят с Hiren BootCD - много полезни инструменти, потърси ги в някой торент.

Именно де, при доста хора явно не става, и резултатът е или невъзможност за потегляне изобщо на инсталацията, или просто черен екран на някоя стъпка и дотам.

Колкото до hiren, има инструменти, но защо да ползва нещо такова, след като има и по-безболезнени начини..

Ако има вече CD-то, и така става.

Здравейте! Искам да премина от XP на Vista, но виста им две версии - 64 и 86 битова.

Не знам колко битова ми е машината?! (възможно е и да е 32 битова...)

Та, въпроса ми е как да проверя колко битов ми е компютъра? :(

Здравейте! Искам да премина от XP на Vista, но виста им две версии - 64 и 86 битова.

Не знам колко битова ми е машината?! (възможно е и да е 32 битова...)

Та, въпроса ми е как да проверя колко битов ми е компютъра? :(

Ъъъъ. Темата е Vista->XP, не XP->Vista.

Виж си спецификацийте на процесора - там пише колко битов е.

Темата за инстлация на Vista в момента е 2-3 по-долу : http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51559

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...