ikin Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Здравейте,търсих друга подобна тема, но не намерих.Днес гледах едно предаване по телевизията на тази тема и ми направи впечатление изказването на една лекарка ,че веднъж разболееш ли се от прекалената употреба на цигари(говореше за белия дроб и дихателния апарат)няма смисъл да спираш цигарите.Демек,няма връщане назад и много малка част от увредените органи се възтановявала.Съвета и беше съвета и беше колкото може да се намалят или ако е възможно да се спрат окончателно.Та интересува ме докъде би стигнал човек ,застрашавайки здравето си и това на околните,за да продължи да пуши.Дали финансовата страна или здравето е по важно?Аз отказах цигарите вече 2 месеца,от 25 май не съм палил.Сега се чувствам много по добре-и финансово и здравословно.Преди усещах как сърцето ми ще изхвърчи и имах болки в в тилната област на главата,но сега всичко отмина и въобще не се задъхвам или изморявам.Макар че все още усещам никотинов глад и навик да запаля.но сега вече край,не мисля повече да пуша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 изказването на една лекарка ,че веднъж разболееш ли се от прекалената употреба на цигари(говореше за белия дроб и дихателния апарат)няма смисъл да спираш цигарите. Глупости! Не пуша от 4 години (след 20 години пушене) и белия ми дроб си е напълно възстановен. Въобще от къде я измисли тази опция "ЗА" цигарите. Поздравления за спирането и се дръж здраво, че първата година е кошмарна. Аз не съм си дърпал дори от цигара. Спреш ли ги компромис, ама едно дърпане, ама една цигара и айде една кутия и отиде пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Има такава тема и то обширна - ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.