Jump to content
BulForum.com

Цигарите-за и против......

ikin

Recommended Posts

Здравейте,търсих друга подобна тема, но не намерих.Днес гледах едно предаване по телевизията на тази тема и ми направи впечатление изказването на една лекарка ,че веднъж разболееш ли се от прекалената употреба на цигари(говореше за белия дроб и дихателния апарат)няма смисъл да спираш цигарите.Демек,няма връщане назад и много малка част от увредените органи се възтановявала.Съвета и беше съвета и беше колкото може да се намалят или ако е възможно да се спрат окончателно.Та интересува ме докъде би стигнал човек ,застрашавайки здравето си и това на околните,за да продължи да пуши.Дали финансовата страна или здравето е по важно?Аз отказах цигарите вече 2 месеца,от 25 май не съм палил.Сега се чувствам много по добре-и финансово и здравословно.Преди усещах как сърцето ми ще изхвърчи и имах болки в в тилната област на главата,но сега всичко отмина и въобще не се задъхвам или изморявам.Макар че все още усещам никотинов глад и навик да запаля.но сега вече край,не мисля повече да пуша. :)

изказването на една лекарка ,че веднъж разболееш ли се от прекалената употреба на цигари(говореше за белия дроб и дихателния апарат)няма смисъл да спираш цигарите.

Глупости! Не пуша от 4 години (след 20 години пушене) и белия ми дроб си е напълно възстановен. Въобще от къде я измисли тази опция "ЗА" цигарите. Поздравления за спирането и се дръж здраво, че първата година е кошмарна. Аз не съм си дърпал дори от цигара. Спреш ли ги компромис, ама едно дърпане, ама една цигара и айде една кутия и отиде пак...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...