skream Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 трябват ми двама човека за миячи на автомивка.мивката се намира в смирненски.до училище кирил и методи.желателно е да са с опит.които проявява интерес да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 трябват ми двама човека за миячи на автомивка.мивката се намира в смирненски.до училище кирил и методи.желателно е да са с опит.които проявява интерес да пише аз живея точно там(Солунска 29) и мисля ,че знам къде е мивката.. от 1 до 7 август съм на моренце след това може да побачкам..ама има 1 проблем -че съм на 14....нямам опит....ако годините не са проблем кажи работно време,пари,те такива работи.... п.п има 1 момче което е 2 години по голямо от мене и изглежда 2 години по малко,което работи там...дано годините не са проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 ми кажи малко повече по колко часа на ден се работи от колко до колко кога се почива кои дни се работи и така как се плаща на % или на заплата + % или само заплата така по лесно ще намериш хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 аз имам опит 1 година в автосалон съм работил.Драснах ти един ЛС.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skream Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 работното време е от 9 до 7.един почивен ден в седмицата,възможно и два дена да се почива.а за заплащането може и на процент ,може и на твърда заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 И аз имам интерес. Искат ли се години? Аз съм на 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 хмм това са 10 часа бачкане мама му стара искат ли се години? аз живея на 1 крачка от мивката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skream Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 търси се още едно момче на автомивката,може да работи и на половин ден ако иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Писах ти ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.