Jump to content
BulForum.com

Търся двама служители за работа на Автомивка.

Recommended Posts

трябват ми двама човека за миячи на автомивка.мивката се намира в смирненски.до училище кирил и методи.желателно е да са с опит.които проявява интерес да пише :D

трябват ми двама човека за миячи на автомивка.мивката се намира в смирненски.до училище кирил и методи.желателно е да са с опит.които проявява интерес да пише :D

аз живея точно там(Солунска 29) и мисля ,че знам къде е мивката.. от 1 до 7 август съм на моренце след това може да побачкам..ама има 1 проблем -че съм на 14....нямам опит....ако годините не са проблем кажи работно време,пари,те такива работи....

п.п има 1 момче което е 2 години по голямо от мене и изглежда 2 години по малко,което работи там...дано годините не са проблем :punk

ми кажи малко повече по колко часа на ден се работи от колко до колко кога се почива кои дни се работи и така как се плаща на % или на заплата + % или само заплата така по лесно ще намериш хора

работното време е от 9 до 7.един почивен ден в седмицата,възможно и два дена да се почива.а за заплащането може и на процент ,може и на твърда заплата.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...