AGENT_ORANGE Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 a we hora nekoi znae li kfa e receptata na testo za pizza na verdi?! 10xzz in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Вярвам, че не се различава от други... Брашно, вода, мазнина, мая, захар, сол, мерак Ако искаш може да ти кажа и количества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 mi az sam 4uval 4e se hodi do magazina i se vzima zamrazena ot taz recepta po-lesna nqma PS:50 posts!!!Stanah 4len! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Bravo Velikiat i az sam na pat! A za testoto-kupete si gotovo.Tva deto go pravat v Verdi ne mojete da go dokarate nikoga!A vse pak ako nqkoi go napravi pozdravqvam go(da go snima )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 moga da ti pomogna s testoto na kastelo ako ti trqbva ama ni6to nqma da napravi6 man trqbva ti edna hubava pe6t:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Vij v Guvech tam ima mnogo recepti predpolagam 6e ima i kak se prai blat za pizza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Пица Маргарита От тук виж как се преви тестото Смесете сухата мая и захарта и 4 с.л. вода. Оставете на топло за около 15 мин да шупне. Пресейте брашното заедно със солта, сложете в голяма купа, направете дупка в средата. Там изсипете зехтина, маята и останалата вода и замесете тестото. След това сложете тестото на посипана с брашно повърхност и месете 4-5 минути. Върнете в купата, покрийте с кърпа и оставете да втаса (да увеличи обема си приблизително 2 пъти) на топло. Месете тестото още около 2 минути, разтеглете го с ръце и го разстелете в тавичка(или специална форма за печене на пица) с пръсти го разтеглете по краищата, за да бъде равно. Тестото трябва да бъде не по-дебело от 6 мм, защото ще се надуе при печенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Мен ми тряа за пиза капричоза мноо ме кефи. Поне в златната круша я правят много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 TuNiSs ми то тестото за Капрочоза и за другите пици е еднакво!Аз смъ ба4кал в кру6ата и знам,само не ме питай как се прави- не съм бил пицар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.