Jump to content
BulForum.com

Testo..


AGENT_ORANGE

Recommended Posts

Вярвам, че не се различава от други...

Брашно, вода, мазнина, мая, захар, сол, мерак :D

 

Ако искаш може да ти кажа и количества.

Link to comment
Share on other sites

Пица Маргарита

От тук виж как се преви тестото :)

Смесете сухата мая и захарта и 4 с.л. вода. Оставете на топло за около 15 мин да шупне. Пресейте брашното заедно със солта, сложете в голяма купа, направете дупка в средата. Там изсипете зехтина, маята и останалата вода и замесете тестото. След това сложете тестото на посипана с брашно повърхност и месете 4-5 минути. Върнете в купата, покрийте с кърпа и оставете да втаса (да увеличи обема си приблизително 2 пъти) на топло. Месете тестото още около 2 минути, разтеглете го с ръце и го разстелете в тавичка(или специална форма за печене на пица) с пръсти го разтеглете по краищата, за да бъде равно. Тестото трябва да бъде не по-дебело от 6 мм, защото ще се надуе при печенето.
Link to comment
Share on other sites

TuNiSs ми то тестото за Капрочоза и за другите пици е еднакво!Аз смъ ба4кал в кру6ата и знам,само не ме питай как се прави- не съм бил пицар.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...