ADRIimperatora Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 в който мога да си направя теста и да си провера резултата и който максимално се доближава до истинския Link to comment Share on other sites More sharing options...
resonance Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 http://vassillun.hit.bg/IQtest.html vij v tyrsachkata na search.data.bg i tam ima dosta inache da se testvash nqma mnogo mnogo smisal osven ako ne iskash prosto da vidish za kakvo stava vapros uchih go po psihoogia, daskala razpravqshe che iden ot amaerikanskite prezidenti e ima IQ 100 zabravih samoche koi beshe i sashto kaza che nai uspelite hora nqmat visoko IQ nqkde ot porqdyka na 130 moeto e 131 ot gornia test Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 150 Tickle Tоя горния тест за "интелигентност" е супер смешен. Изкараха ме : Visual MathematicianYou're able to understand patterns visually and in numbers. That means your mind can create a mental picture for any problem. In addition to that skill, you possess an intelligence that allows you to apply math to that picture, too. That helps you manipulate multiple parts of the picture (or problem) to come up with a solution. You have many skills that are critical to success and problem-solving. Your talents help you understand the "big picture," which is partly why people may turn to you for direction — especially in the workplace. You flourish in environments where tasks are clearly defined, and you are a whiz at improving processes and making things more efficient. Your ability to detect patterns and your skills in math and logic, make it natural for you to come up with ideas and theories that simplify processes for everyone. Ама това сигурно защото там със сентенцийте, понеже съм леко зле с английския не ги схванах добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Tickle Tоя горния тест за "интелигентност" е супер смешен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 За да се явите ви е необходимо: документ, удостоверяващ Вашата самоличност, и че сте навършили 18 години; поне една химикалка или друго средство за писане; да платите такса за явяване на тест 10,00 лв. Не е необходимо предварително записване. Ако желаещите са повече от капацитета на залата, се прави следваща изпитна сесия, половин час по-късно. Самият тест продължава 20 минути. Резултатите се дават до половин час след теста. Обучени проктори за провеждане на тест има в София, Пловдив и Варна, където се провеждат и редовни тестове по предварителен график. При наличие на желаещи тестове се провеждат и в други градове (за последната година Велико Търново и Хасково). Това е за истинския тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 И предишната тема за IQ тестове се превърна в мерене на... IQ-тата... Вероятно ще стане и тук. Аз изкарах 154 точки на този, но смятам, че теста не е точен и IQ-то ми е по-малко Ако разбираш английски можеш да направиш някои от следните тестове: tickle.com - The classic IQ test HighIQsociety.com tests Вторите тестове определено са трудни. Бая пот се е ляла при опитите ми за решаването им Редакция: Реших да си направя хипер-мега-гига IQ теста... Просто ги чувам как ми се смеят: YOUR IQ SCORE IS: 123 A score of 124 or higher is required to qualify for membership in the Society. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 И предишната тема за IQ тестове се превърна в мерене на... IQ-тата... Вероятно ще стане и тук. Аз изкарах 154 точки на този, но смятам, че теста не е точен и IQ-то ми е по-малко Ако разбираш английски можеш да направиш някои от следните тестове: tickle.com - The classic IQ test HighIQsociety.com tests Вторите тестове определено са трудни. Бая пот се е ляла при опитите ми за решаването им Аз ги реших вторите и в трепетно очакване на резултата ми изкара грешка! Писах дори на администратора, защото го реших и втори път! Tака и не разбрах колко ми е IQ-то според вторите хубостници! Първите ми казаха 141. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 150 и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 http://www.ellhnas.com/mnrightte2.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 За да се явите ви е необходимо: документ, удостоверяващ Вашата самоличност, и че сте навършили 18 години; поне една химикалка или друго средство за писане; да платите такса за явяване на тест 10,00 лв. Не е необходимо предварително записване. Ако желаещите са повече от капацитета на залата, се прави следваща изпитна сесия, половин час по-късно. Самият тест продължава 20 минути. Резултатите се дават до половин час след теста. Обучени проктори за провеждане на тест има в София, Пловдив и Варна, където се провеждат и редовни тестове по предварителен график. При наличие на желаещи тестове се провеждат и в други градове (за последната година Велико Търново и Хасково). Това е за истинския тест Ако говориш за Менса - малко вятър работа организацията там. Питах ги кога ще правят в Пловдив - отговориха ми близо след година!!! Имам предвид отговора на писмото ми дойде след близо година. И вече не помня какво беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Ако говориш за Менса - малко вятър работа организацията там. Питах ги кога ще правят в Пловдив - отговориха ми близо след година!!! Имам предвид отговора на писмото ми дойде след близо година. И вече не помня какво беше. От сайта им е, да. А там си има и календар ако се интересуваш за дати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.