XeForce3 Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Търся някой да ми монтира един CD Player na Skoda Favorit. Не съм много спец по ел. инсталациите и неискам да го изгоря. Ако някои може или знае къде може да ми го свържат в Пловди нека пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 почти във всеки голям магаин за техника има и сервиз, може там да пробваш. Ако не - сервиза на Викиват до моста на Герджика, при Бай Коце Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 почти във всеки голям магаин за техника има и сервиз, може там да пробваш. Ако не - сервиза на Викиват до моста на Герджика, при Бай Коце Аз мога да ти го направя без пари, но за жалост нямам възможност поради ограничено свободно време. Доколкото си спомням веднъж купувахме с един приятел CD от Метро и за да е валидна гаранцията трябваше да отидем в монтажния център на Технополис. За "Лада" излизаше 6 лева ако има за изрязване от кората и 12 лева за самото поставяне на CD-то. Това беше преди година, не вярвам да са се променили много цените. П.С. Потърси във форума човек който да ти помогне, има доста хора които разбират, а и могат да ти го направят без пари или за една лека почерпка от твоя страна. Да добавя, че ако става въпрос за сервиза на Викиват онзи си пада малко мошенник, защото взе пари на едно аверче за гаранционен усилвател + това си ги е прибрал в джоба, не ги е отчел че е правил ремонт към магазина, жалко че не бях с моя човек в този момент да видим така ли щеше да е, има си и комисия за защита на потребителите има си и всичко в защита на купувача. Иначе не се съмнявам в качествата му на поправяне на техниката, само внимавайте.... че да не стане някой път както описах по-горе. Предполагам, че не си си го монтирал, след като темата не е затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 мерси за помоща на всички вече ми е монтирано. темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.