casperpld Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Смятам скоро да си взема такава Нокиа. Искам някого, които има наблюдения върху телефона, да си изкаже мнението. И в кой магазини в Пловдив предлагат 2 години гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Смятам скоро да си взема такава Нокиа. Искам някого, които има наблюдения върху телефона, да си изкаже мнението. И в кой магазини в Пловдив предлагат 2 години гаранция? От март 2007 я ползвах до началото на този месец.В началото ми се стори бавномислеща, но в последствие свикнах.Прави хубави снимки (имаийки предвид, че все пак е GSM).Батерията зареждах през ден, но все пак съм бизнес абонат на ВВТел и голямо приказване пада.С интернет пакета почти постоянно съм бил онлайн с вкл. скайп и ICQ. Според мен ако е под 450лв нов бива, но ако не е, то по-добре си вземи GSM с по-нов симбиан, че последния ъпдейт на този(9.1) май бе от септември мин. година. Мисля, че във ВЕГА предлагат повече от една година гаранция.Все пак провери, че не ми е актуална информацията.Ето линк : ВЕГА2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.