RaptoR Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Мани, мани - приемат ли нормално дебитни карти вече? А случайно банкови сметки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Регистриран съм в Ибей още по времето когато бяха едно с Пейпал и си спомням момента на разделянето им. Моята регистрация в Ибей и Пейпал е от 2005-та, та по този показател сигурно те водя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Моята регистрация в Ибей и Пейпал е от 2005-та, та по този показател сигурно те водя. В тия години ние нямахме достъп до съответните разплащателни средства, мисир Тука още влакове взривяваха, а парите ги носехме в чанти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 ...2005-та... То тука в 2005-та и да искаш, не ставаше...трябваше да изчакаме още 2 години да ни приемат едновременно в ЕС и малко след това в Пейпал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 и малко след това в Пейпал. ... където май все още не са ни приели напълно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 GearBest много се бавят в доставките.И не е само при мене.В друг известен форум също има случаи на по месец и половина -два доставки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 За 14 дни е идвало всичко при мен. Последно поръчвах Септември обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 От GB съм поръчвал не повече от 15-20 пъти, но не съм забелязал някаква разлика в доставките в сравнение с другите китайски сайтове - когато са ми закъснявали пратки около някоя нова година са закъснявали равномерно за всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 На мен първата поръчка в ebay ми е от 2006-та. Наистина нямаше пейпал и платих с банков трансфер. Поне доставката беше без пари. Тогава ползвах безплатно британските военни пощи . Няколко големи сървъра и суичове си поръчах. А днес май направих най - скъпата си покупка online. Само да я потвърдят и ще се похваля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Пак ли нещо дето може да работи под вода? П.П. Или пък едно друго дето има 2 колела... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Онова нещо с малкото на брой Големи бутала . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Узря ли най-после за него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Узря ли най-после за него... По - скоро на 32 ме удари критическата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Някой поръчвал ли е от EU склад на BangGood.com? Интересува ме дали ако поръчам от EU склад-а за по-високата цена, ще ми спестят обмитяване, ДДС и другите неприятни работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Питай Сотбиса - това е неговият сайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Някой поръчвал ли е от EU склад на BangGood.com? Интересува ме дали ако поръчам от EU склад-а за по-високата цена, ще ми спестят обмитяване, ДДС и другите неприятни работи. Почти сигурно е, че няма да платиш. По принцип на пакета си пише, че не е обмитен. В пощите обаче английският не им е силната страна и всеки път минават без проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 (edited) Аз като поръчвам от Gearbest също не плащам, а идват от Китай и си го има жълтия стикер.Питам обаче за EU склада на BangGood, защото е с $30 отгоре и ако ще ги плащам, предпочитам да е доказано, че няма да платя мито и ДДС. Edited February 9, 2018 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Нямаш стопроцентова гаранция - винаги може да ти го задържат в митницата и да те убедят, че не е платено ДДС-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 (edited) Е нали идва от Испания, как ще ме убедят, че не е плащано ДДС като се движи в ЕС? Edited February 9, 2018 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Това все още нищо не означава - понякога китайците просто имат складове в ЕС за по-бърза доставка. В твоя случай ДДС-то може и да е платено, но винаги има вариант и да не е...според зависи - що не питаш в самия сайт, имат си live chat или им пусни запитване на cservice@banggood.com (опцията с телефона умишлено я пропускам ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Е нали идва от Испания, как ще ме убедят, че не е плащано ДДС като се движи в ЕС? Има начин. Безмитен склад е. Изпращат го и на пакета пише, че не е минало митница и се дължи ДДС. Любимите лелки на Пламен обаче не разбират дума английски. От Испания е напълно възможно да е изписано на испански. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Любимите лелки на Пламен обаче не разбират дума английски. Поправка - имам само една любима лелка...оная легендарната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Аз няколко пъти поръчвам от ЕУ склад на гиъра. Идват с DHL на адрес без нищо допълнително да плащам. Turn off this option! GT-I9300 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Поправка - имам само една любима лелка...оная легендарната. Правилната поправка е, че ти си й любим, не тя на тебе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Аз няколко пъти поръчвам от ЕУ склад на гиъра. Идват с DHL на адрес без нищо допълнително да плащам.Turn off this option! GT-I9300 Turn off this option! Мен ме интересува banggood обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts