Runner Posted February 4, 2003 Share Posted February 4, 2003 Kakvo tochno mi trqbva, za da moga da svalqm s WMP 9 pesni v MP3 i WAV format? 10x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Ako sam te razbral pravilno iskash da konvertirash wm9 format v Mp3 i Wav taka li ?.Imam edna programka deto raboti s .asf .wmv .wma i taka natatak ama nesam ia probval za dali poddurja codeca ot 9 seriq .Ka4vam ia tuk ,mojesh da q probvash dali stava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 15, 2003 Share Posted February 15, 2003 ne ael, ne si rabral pravilno runner imashe predvid sigurno za plugin v wmp9 za codirane ot music CD v mp3 i wav. Ami runner, dreamer beshe smuknal edna papka s plugini za wmp9 ama mp3 codinga na men ne mi raboteshe, vuzmojno e izobshto da ne e rabotel. I az gi tursq tezi plugini ama maj edinstveniq nachin da gi namerish e da si gi kupish za 10$ ))))))))))))))))))))))) ako sluchajno plugina na dreamer ti trugne pishi da mi kajesh kak e stanalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 15, 2003 Share Posted February 15, 2003 Nerazbiram samo kakva e ideiata da ripvate Audio CD s WMP9 Ima dosta programki deto vurshat sushtata rabota ot 3 do 4 pati po barzo i sa dosta po leki i malki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky Posted February 15, 2003 Share Posted February 15, 2003 Ako iskash daje moje da stane i s Sound Recorder, toi si e kum Windows... (Start>programs>accessories>entertainment>sound recorder) dano ti pomogne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 15, 2003 Share Posted February 15, 2003 Nerazbiram samo kakva e ideiata da ripvate Audio CD s WMP9 Ima dosta programki deto vurshat sushtata rabota ot 3 do 4 pati po barzo i sa dosta po leki i malki. ami da kajem, che ima mnogo po-dobra integracia sus shell-a na WinXP. Osven imenata na pesnite (koeto pochti vsiaka CDRIP programa go ima) svalia i oblojkata na albuma. Zashto da se instalirat drugi programi, kato i tezi, koito si idvat s Windows vurshat dobra rabota. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR P.S.: osven WMP, izpolzvam i EasyCD-DA Extractor, no vse po-riadko i po-riadko ia puskam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 15, 2003 Share Posted February 15, 2003 Ми да кажем, че това тука е направено с резон: http://www.warez.ru/NEW_FTP/Win_Appz/Windo...09.0%20Plugins/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 15, 2003 Share Posted February 15, 2003 Eto vi go bre Intervideo MP3 + Win DVD Plugin za Windows Media Player!!! Veche i dvd-to spokojno moje da se playva ot wmp9, puk mp3to e s priqtno kachestvo, samo che .wma si ostava s po hubavo kachestvo kakvoto i da si govorim ) ama sega kato ima hora koito iskat mp3, neka da ima >>>> Download P.S DVD i normalno moje da se gleda na wmp9 bez plugin, ama s win DVD ili Cineplayera pluginite, kachestvoto e po dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 ami da kajem, che ima mnogo po-dobra integracia sus shell-a na WinXP. Osven imenata na pesnite (koeto pochti vsiaka CDRIP programa go ima) svalia i oblojkata na albuma. Zashto da se instalirat drugi programi, kato i tezi, koito si idvat s Windows vurshat dobra rabota. 4e koi kazva 4e drugite po leki programki ne go poddarjat tova s imenata na pesnite.Oblojka na albuma deto shte ti dade WMP da e 100x100 ili 200x200 max razmer. Po dobre da si potarsish sam oblojkata no da ti e kef posle da si poglednesh kolekciqta. Da ne govorim 4e ako si na po slaba mashina na 2 diska pesni pone edin pat zabiva i trqbva da res-vash. Abe s 2 dumi ot 7.0 nagore BAGAVA rabota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 ... ili 200x200 max razmer. obiknovenno na edno CD se subirat okolo 7-9 albuma na MP3. sledovatelno, ako si razpechatvash oblojkite v 3x3 tablichka, 200x200 e idealen razmer (daje triabva da gi smaliavash )) Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Ael, tva che ti ne ocenqvash predimstvata na all-in-one software-a si e tvoe lichno mnenie, samo deto nie murzelite koito predstavlqvame po golqmata chast ot planetata iskame do vsichko da se stiga samo s nqkolko shtrakvaniqi nqkoi ot neshtata samo da se smukvat daje Ta ako ne mojesh da ocenish kakvo tochno ima v media player: Playback support na pochti vsichki muzikalni formati bez real player stream formatite... Playback na DVD, divX video ( a ako slojish divX G400 shte ima i subtitri), mpeg, quicktime .mov. Ripvane ot CD na WMA - cbr (cinstant bit rate) vbr i lossless- tova poslednoto ako si lud fen na kachestvoto nqma da namerish po dobro ot nego, puk ne sum vidql drugade da ima takiva neshta, MP3 - cbr i vbr (s tozi plugin deto veche go ima tuka) Info center! - avtomatichna informatziq za albuma, artista, drugi podobni stilove, drugi albumi na sushtiq avtor, biografiq na artista, oblojka na albuma itn... Radio stancii mojesh da si puskash stotici radio stancii ... izobshto ne e bugava programata, ot tri mesetza sum s neq i ne e zabila edin put. vij na slabi pc-ta moje i da zabiva... za tova ne znam... upgrade-ni si go Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Ael, tva che ti ne ocenqvash predimstvata na all-in-one software-a si e tvoe lichno mnenie, samo deto nie murzelite koito predstavlqvame po golqmata chast ot planetata iskame do vsichko da se stiga samo s nqkolko shtrakvaniqi nqkoi ot neshtata samo da se smukvat daje . . . ... izobshto ne e bugava programata, ot tri mesetza sum s neq i ne e zabila edin put. vij na slabi pc-ta moje i da zabiva... za tova ne znam... upgrade-ni si go e po-iaka agitacia na WMP ne biah vijdal ... interesno, che vsiaka edna bukva e verna, a ima tolkova hora, koito ne mogat da go proumeiat ... do koga shte ima takiva anti-microsoft-tools nastroeni hora Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Ne we stava vapros 4e WMP9 ne tolkova rasprostranen za gledane na filmi, slu4ane na muzika i ripvane.Primerno za muzika aide ne vseki ama po4ti vseki izpolzva Winamp,za filmi BSplayer,RadLight,MicroDVDplayer i t.n. V mnogo aspekti WMP9 ne mi haresva osobeno za filmi,mislia 4e toi e praven barzo razglejdane na gore izbroenite raboti.Nemoje6 s edna programa da postigne6 super ka4estvo za mnogo ne6ta zatova horata pravat za vsiako ne6to otdelna programa,no stiga tolkova 4e se otplesnah...............taka mislia!!! <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 ...e da, no s nqkolko plugina, kachestvoto na tazi programa stava sushtoto kato na vsqka ot onezi izbroenite, i vsichko se otvarq s edna programka! puk i veche stava po-razprostraneno sled kato 8 si idva avtomatichno s XP puk 9 vseki si slaga veche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 Playback support na pochti vsichki muzikalni formati bez real player stream formatite.... . . ...... ...... ........ . . . Da be mnogo e gotino player-a da ti kaje "Poddarjam .mov be ,nqma problemi" i izvednash puskash nqkav QuickTime file deto e s codec po-visok ot Quick Time 4.0 (4e daje ot 3.3 ma nesam siguren) i huh "nemoga da puskam takiva raboti" ... Tva 4e .wma e po napred ot .mp3 i v ka4estvo i v golemina spor nqma priznavam. No kato se zamislish sigurno 10% ot potrebitelite sigurno gledat DVD s WMP Pak da ne govorim za Info Centera 4e e edna absolutna reklama na po-izvestnite saitove za prodajba na muzika.Ako zabelejish 1/3 ot screena e v reklamni baneri .....Kakto beshe kazal edin drug member na foruma "ta s toia player i pause nemojesh da dadesh s intervala".Kontrolite mu sa absoliutno slojni,4e za edno play-vane pravish kombinacia ot 2 key-a!!!Zatova Windows Media Player 6.4. Tva e za men player-a. Nqma nishto izlishno. Kakto i da e ,po vaprosa mojem da sporim bezkraino Zatova go ima tova raznoobrazie ot software za da moje na vseki da se ugodi Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 Da, da se spori bezkrajno moje, estestveno. kolkoto za poddrujkata, zaova se smukvat codeci i plugini, ima si saitove za tova a naprimer si puskam i quicktime 5 content. za dvd-to.. ami moje malko hora da go puskat s tazi programa ama tova ne znache che kachestvoto i e po losho, puk i ne ti trqbva otdelna programa za tova. samiqt info center nqma nikakvi reklami, burkash se s butona media guide... a za shortcutite ot klaviaturata priznavam che tova si e kusur na programata... obache puk pri playvane na divX i dvd nqma kak da ne te izkefi che samo pri mrudvane na mishkata v fullscreen kontrolite izlizat i dori mojesh da pusnesh playlista vuv fullscreen, kude drugade go ima tova? az veche spiram ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 20, 2003 Share Posted February 20, 2003 Kajete kak da loadna subtitri s WMP9 ima opcia samo za on i off a i toia VObSub kak raboti s WMP9.Obiasnete malko pove4e za tova ako e vazmojno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 20, 2003 Share Posted February 20, 2003 Zaq, samo ti li ne si razbral ve ) Instalirash nimo codec pak s opcia DivX G400 i to shte ti puska avtomaichno subtitri vseki put kato startirash video fail, a ako ne moje da go nameri to ti izliza v system tray edna ikonka, otam zadavash faila za subtitri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.