samkijot Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 значи имаше една програма преди време - Liga Manager 98. немска е. служи за попълване на статистически данни за даден отбор. примерно правиш си отбор, вкарваш му програмата за сезона и си я попълваш. за съжаление въпросната програма вече не се поддържа, та ако може някой да ме насочи към нещо подобно. благодаря предварително п.п. в нета има няколко платени, но в мулето трудно се намират ... нещо подобно (първите) ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 19, 2008 Author Share Posted July 19, 2008 баси, никой ли не ползва подобна програма .... аз намерих една (имам предвид такива, които могат да се кракнат ) - StarTrack for Soccer, но не ми допада много иначе Champfoot е добра, но няма крак/сериен (в мулето има един, който се води крак, но е вирус!!!) общо взето намирам тези - $occer$oft, Footistik, Goléador, League Manager 2.05, Liga Manager '98 Free, SoccerStats, TeamStats ... но всички са платени, а не се намират серийни номера или крак за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.