djeranio Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 може ли някой да ми помогне като ми каже дали наистина е възможно да си инсталирам Linux на PS3-тoтo?Защото ми казаха че е възможно и заемало 10ГБ от харда.а и самата операция по инсталирането май не е мн лесна,така че ако някои има опит ще съм му благодарен ако ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Знам , че Yellow Dog Linux може да се използва за пс3 , но не съм наясно за какво става въпрос , а ти потърси в сайта за повече информация към това нещо ... дано разбереш дали ще ти върши някаква работа от там . ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
djeranio Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 може ли някой да ми помогне като ми каже дали наистина е възможно да си инсталирам Linux на PS3-тoтo?Защото ми казаха че е възможно и заемало 10ГБ от харда.а и самата операция по инсталирането май не е мн лесна,така че ако някои има опит ще съм му благодарен ако ми помогне може и ще се изненадаш колко е лесно.. Потърси си ppc версията на убунту,има една дето е за пс3 специално.. върви горе долу добре,но понеже пс3 е с нвидиа карта и има ppc процесор,няма да намериш за рсс компилиран драйвер.Вече има петиция по интернет за това,не е зле и ти да се включиш. имаче за интернет,филми, емулатори без 3д- супер си е.Дано имаш хубав телевизор,че на скапаните вади ужасна честота на трептене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.