Jump to content
BulForum.com

Специална тема за Michal

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply
  Antares said:
Признаваме ти, че фарел ти е симпатична и завиждаш супер много при мисълта... Тази и тази снимка дават храна за подобни коментари ;]

Аз лично този таралеж не го ща в гащите си :) Образно казано. Раделино, шушумиго такава, няма да ми се обиждаш на прямотата :)

afx got owned.

Бе тоя дето й е зяпнал задника и на двете снимки (точно като че ли никога преди не е виждал такъв) да не е Михал бре :devil (Не е Михал, Афекс е) :)

Някой ако отваря снимките ТУК може да види и още

w00x said:
Щото нещо не ми дава да разглеждам на Michael постовете.

Ето малко от тях:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9....

А между другото мераците му към Фарел датират от 2006-та...

Michal said:
Аз пък се ядосвам на циничните неморалисти. Farrell, след като си такава няма да те взема. Досега имаше някви шансове, ама като си такава ни та ща :excl: :)

...и още нещо интересно година преди това:

Michal said:
Farrell, iskam da ti kaja 4e seriozno si se izduhala, ako razbira se predi tva ne si bila izduhana. Ima tolkova mnogo psihiatri - 6to ne otide6 da se pregleda6?

...макар, че забелязвам опити за изневяра с някои от съфорумките... :devil

Michal said:
А пък Pechenata има хубави гърди. Сигурно вдига...
  Michal said:
На мен ми допада тая с най-големите цици
  Michal said:
Най-харесфам бясни безчувствени надути заети кучки

Е*и му майката заради една тотална тъпотия колко души се заровихме в архивите :blink:

ЕДИТ: ХАХАХАХАХАХ - Пламене без коментар значи!!!! С тия твои писания в постовете за малко да не видя... Между другото имах такова предположение - Иво бе показал едни снимки преди време...

Грубо като цяло. Не беше ли JIS дето си показа гаджето по гащи в онази тема?

Абе, вижте как малките анорексични типчета у плей.еврцом.нет си показват "гаджетата ве", вие за Михал ми разправяте.

med_gallery_13513_6_123663.jpg

Tomahawx said:
afx got owned.

Що? Просто съм усмихнат на снимките в компанията на интересни хора. Какво лошо намирате в това не мога да разбера :P

Ся остава да заклеймите и сързцезаването на жените от другия пол :D :devil

Blitz_krieg_1941 said:
Абе, вижте как малките анорексични типчета у плей.еврцом.нет си показват "гаджетата ве", вие за Михал ми разправяте.

Ай стига бе. Tия сигурно са на 14. Ма и тая е мръсна. Вижте я как сама се снима. Tц тц тц тц тц тц тц. Ех тая младеж. Що пораснахме...

w00x said:
Ай стига бе. Tия сигурно са на 14. Ма и тая е мръсна. Вижте я как сама се снима. Tц тц тц тц тц тц тц. Ех тая младеж. Що пораснахме...

за да имаме достъп и до "каки" и до малките цепачета :D

вече имаш избор един вид ;)

по темата - ако бай михал е на повече от 18г...просто ми е жал :bgrin:

Antares said:
Тая тема може да се изчерпа с фразата "another one bites the dust" :]

Да... виждам навсякъде само филмирани хора :) И много сух... пясък :P

Първо за оная снимка малко по нагоре - :D :D тия са пълна излагация и сигурно са на около 15 години максимум не мога да повярвам кви се пръкват на тоя свят. И второ което е свързано с топика на темата ако може да се каже че има такъв- тоя Michal може би не че има някви чувства към девойката ми просто пича си плющи глупости още от както се е регнал и си трупа постове в които няма някво много смислено съдържание.Така като гледам и тия архивните му постове явно е влезнал тука без особено голяма цел освен да ръси простотии

deflax said:
Признайте си обаче че farrell ви е симпатична и завиждате супер много само при мисълта че някой друг от форума може да е намерил щастието си с нея :)

В смисъл без значение дали е вярно или не... и в двата случая голяма част от вас се прояжда от мисълта че сте изпуснали влака... иначе нямаше да я има тази тема изобщо :P

Някой беше казал че ревността представлява страх от сравнение. Има логика... ;)

Абе чак да завиждаме.... не мисля , ама като гледам първата снимка ти май определено завиждаш , сега най-вероято ще отречеш ама тя снимката говори достатъчно а погледа ти и усмивката още повече .... :lol: Май трябва да почнеш да ходиш по партита с повече жени явно на вашите "друм енд бас мечо бас" няма достатъчно ;)

Остави я бе , може един от двамата ВИП-ове на темата да се изкаже като я види.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...